365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

23

lokakuu 2016

18

COMMENTS

Lemppari 90-luvulta: pinssit

Written by , Posted in Muoti

Ei hitsi, harmittaa etten ole nyt Tampereella, sillä en pääse käsiksi vanhaan aarteeseeni, nimittäin kokonaan pinsseillä koristeltuun lippalakkiin! En tiedä olenko ollut siskoni kanssa ainoa, mutta me kerättiin lapsena pinssejä – noita kovia metallisia koristeita. Kelpuutimme kaiken mainospinsseistä spessuihin matkamuistoihin; parhaita oli isot ja erikoiset, automerkkien pinssit tylsimpiä. En ole ihan varma miksi, mutta minä keräsin kaikki nuo aarteeni punaiseen vakosamettiseen Kotipizza-lippikseen ja siskoni farkkuliiviin. Hmm… no, ei niistä sen enempää, pitää esitellä lippis joskus snäpissä!

Olen innostunut pinsseistä taas. Kaikki suloiset koristukset neuleen tai paidan rinnuksessa näyttävät niin kivoilta ja muuttavat yksinkertaisenkin asun tosi paljon harkitumman oloiseksi, kun rintapielessä komeilee pinssi. Keräsin tähän lempparini Etsystä – tilasin yhden jo itselleni, mutta sen näätte myöhemmin. Olisin halunnut tuon shampanjalasi-pinssin, mutta ärsyynnyin kun postikulut oli paljon enemmän kuin itse pinssi ja tilasin toisenlaisen. 

1 2 3 4 

5 6 7 8 9 

Keräsikö kukaan muu pinssejä?! 

Lisää luettavaa:

18 Comments

 1. Janika
 2. ida
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365
 3. Sini
 4. Iidaj
  • ida365 ida365
  • ida365 ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *