I love me -messutärpit luonnonkosmetiikan ystäville

kauneus, luonnonkosmetiikka
6 kommenttia

I love me -messut alkaa huomenna!

Tämä tarkoittaa mulle kolmatta I love me -messutyöviikonloppua putkeen, olen jälleen kerran Suomen Luonnonkosmetiikan Tukun pisteellä töissä. Mut ja Maj:n löytää Everyday Mineralsin* pisteeltä kuten viime vuonnakin. Autetaan siellä sävyvalinnoissa ja kaikessa, missä osataan – joten jos mineraalimeikit tai Everyday Mineralsin tuotteet kiinnostaa, niin tulkaa ihmeessä moikkaamaan :-)

Olen käyttänyt Everyday Mineralseja nyt 7 vuotta, joten jotain suosituksia ja vinkkejä löytyy varmasti. Oikeastaan suurimmassa osassa mun blogin kuvista mulla on kasvoillani Everyday Mineralsin meikkipohja* – viimeisen vuoden olen tehnyt myös kulmat EDM:n rajausvärillä (joka on siis jauhemainen, intensiivinen luomiväri oikeastaan, mutta kostutetulla siveltimellä käytettynä sillä voi tehdä rajaukset) ja poskipunaa.

Everyday Mineralsin piste löytyy osastolta 7G49. Samalta osastolta löytyy myös Skin Blossom, Evolve, Dabba, Avril Organics, Smudi-raakapatukat, Nafha ja PUR O3.

Täältä näet, missä LUONNOLLISESTI-alue sijaitsee – sieltä löytyy kaikki munkin luonnollisest suosikkini, jotka listasin tähän alle:

Argital / 7g55 -> Argitalin savinaamio on mun suosikki
Dr.Hauschka / 7g51 -> Dr. Hauschkan öljyt ja naamiot ovat olleet mun suosikkejani
Ekovista / 7e59 -> Ekovista omat öljyt, mm. Monoi-öljy, ovat ihania
Jolie / 6f109 (ei luonnollista-alue) -> Ihana Jolie on messuilla yhdessä Mia Höydön, toisen ihanan kanssa!
Lavera / 7f61 -> Laveran edulliset suihkugeelit ja -kuorinnat ovat suosikkejani. Yksi Laveran päivävoiteista on päässyt top 3 -suosikkeihini viime vuoden parhaissa.
Miraz Trading / 7f60 -> Mirazin osastolta löytyy monta lempparia: Zuii-kosmetiikkatuotteet, Unique Haircare, Eco By Sonya, Helixium sekä Cultivator’s, josta mm. Katja postasi juuri.
Natural Goods Company / 7f49 -> Osastolta löytyy monta suosikkiani; Esse, Madara, Mossa, Sante ja Khadi. Linkkien takaa näette, mitkä tuotteet miltäkin sarjalta ovat olleet eniten mieleeni.
Suomen Luonnonkosmetiikan Osuustukku / 7g49 -> Skin Blossom, Evolve, Dabba, Avril Organics, Smudi-raakapatukat, Nafha ja PUR O3
Urtekram / 7h60 -> Urtekramin kookostuotteet on mun suosikkeja, toivottavasti ehdin käydä hakemassa hiuksiin jätettävän hoitosuihkeen! Myös Rasul-shampoo on suosikkini
Waku Organics / 7e51 -> Waku Organicsin osastolta löytyy mm. Ihanat Kivvi-kosmetiikan vartalonhellimistuottet. Body Marmeladet on ihania!
Weleda / 7e49 -> Weledalta löytyy monta klassikkoa; Skin Food-tehovoide, ihanat vartalo- ja hierontaöljyt,
YA Naturae / 6b121 -> Yliopiston apteekin luonnonkosmetiikkalinja, josta en ole ehtinyt vielä kirjoitella, mutta joka kannattaa käydä kurkkaamassa jos edullinen luonnonkosmetiikka kiinnostaa
Lisäksi Luonnonkaunis-alueelta löytyy Luonnonkaunis-kauneushoitola / 7f51.

Toivottavasti en unohtanut listalta ketään! Päivitän myöhemmin, jos huomaan unohtaneeni jonkun ihanan tai joku luonnollinen lemppari ei olekaan Luonnollista-puolella. Mutta hei, ehkä näemme viikonloppuna?

*-merkityt affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Apua :D Just avasin sun blogin sitä varten että tulisin kysymään onko sulla kokemuksia tai voisitko kirjoitella tuosta YA Naturaesta, ja nyt sitten just mainitsitkin sen täällä! Osui nimittäin eilen silmään apteekissa noi, ja oli pakko uteliaisuudesta ostaa puhdistusvaahto. Ois kiva kuulla sunkin kommentteja näistä, vaikutti aika kivalta sarjalta.

    1. Hahaa eikä! :-D mä sain nämä kesällä testiin mutta testailu on jäänyt koska oli ESSE-kuuria jne. Kasvovesi ja vartalovoide jäi mieleen kiinnostavina :-)

    1. Tiedän ihan kohta kun pääsen messuille! Koetan muistaa vastata tähän sitten heti sulle :-)

  2. Mulla on nyt käytössä Urtekramin Rasul-shampoo, tykkään siitä, mutta se kuivatta mun päänahkaa. Oisko vinkkiä shampoosta mikä ei kuivattais? :D

    1. Noooo mun kokemuksen mukaan se kookosshampoo on kosteuttavampi kuin Rasul, mutta en osaa muuten oikein sanoa kun mulla ei oo tuota ongelmaa Rasulin kanssa.