Parhaat luonnonkosmetiikan päivävoiteet rasvoittuvalle / sekaiholle

/// kauneus, luonnonkosmetiikkaTags: , , ,

Olen pahoillani että tämä lupailemani postaus otti niin kauan aikaa valmistuakseen, vaikka mun top3-suosikit ovat olleet selvät jo keväästä asti. Tässä on ihan ehdoton kolmikko rasvoittuvalle / kiiltelevälle sekaiholle luonnonkosmetiikan valikoimista. Kaipaatteko vastaavia listauksia muista tuotteista, juurikin erilaiset hintaluokat huomioiden? Alta löytyy halpaa, edullista ja luksusta.

 

Edullinen

1. NAFHAN kosteuttava päivävoide on mun ykköslemppari! Se imeytyy todella nopeasti ja sen sisältämä bambu-uute tekee ihosta mattapintaisen; täydellisen meikin alle. Voiteessa on aavistus karanja-öljyä joka antaa luonnollisen matalan UV-suojan. Tämä voide on täydellinen herkälle rasvoittuvalle / sekaiholle. Voiteessa on esim. kaktusviikunaöljyä, joka runsaana antioksidanttien lähteenä auttaa suojaamaan ihoa. Sopii myös sellaiselle iholle, joka on pintakuiva, mutta alkaa kiillellä kesken päivän.

Nafhaa myy esim. Kampin Ruohonjuuri, Life-myymälät ja verkkokaupoista ainakin House of Organics*, Biodelly*, Hyvinvoinnin tavaratalo*, Greenlips, Ruohonjuuren verkkokauppa ja Beauty Pop Up. Kosteuttavan päivävoiteen hinta (27-30€) on mielestäni perusteltu; yksi pumppaus voidetta riittää koko kasvoille ja puteli riittää monta kuukautta.

Luksus

2. Comfort Zonen Ecocert-sertifioitu Sacred Nature -luonnonkosmetiikkalinja tuli mulle tutuksi viime vuonna kun pääsin testaamaan Olo Urban Span ihanaa kasvohoitoa. Sain silloin testiini sarjan kevyen kosteusemulsion, joka on täydellinen meikin alle! Jos en ihan väärin muista, se sisältää aavistuksen savea, joka pitää ihon kiillon kurissa pitkänkin päivän ajan. Koostumus on todella miellyttävä, imeytyy nopeasti ja sopii kokemukseni mukaan sekä Zuiin meikkivoiteen että mineraalimeikkien alle. Purkin puukorkki on älyttömän kaunis. Sacred Nature ei ole mikään halpa sarja, mutta purkki on jokaisen euron arvoinen -tarkemmin sanottuna 72€ arvoinen. Tämä olisi varmaan Nafhaakin kovemmassa käytössä ellei olisi omaan budjettiini liian hintava. Ehkäpä ostan tätä joskus hemmottelulahjaksi itselleni, sillä tämä tuote todella toimii!

Comfort Zonen Sacred Nature -kosmetiikkalinjaa myy Tampereella Olo Urban Spa. Noora on vinkannut, että esim. Viking Linen laivoilta löytyy myös.

Halpa

3. Laveran Supistava kosteusemulsio on kolmas luonnonkosmetiikan päivävoide, jota voin suositella rasvoittuvalle sekaiholle. Sekin tekee ihosta mattapintaisen  ja voittaa muut tuotteet edullisella hinnallaan (15-17€). Siinä missä NAFHA ja Sacred Nature ovat selkeästi hoitavampia ja laadukkaampia tuotteita (olematta silti raskaita tai öljyisiä), on Lavera peruskauraa. Hyvä emulsio meikin alle, jos iho ei kaipaa erityishoitoa ja hellintää. Tämä ei esim. tunnu yhtä kosteuttavalta mitä ylemmät voiteet, joten ehkä tämä sopii parhaiten todella rasvoittuvalle iholle? Oma sekaihoni tykkää hoitavammista voiteista enemmän, mutta budjettituotteena pihistelyn hetkellä tämäkin päätyy ostoskoriin.

Laveraa myydään Sokoksissa (tosin en löytänyt tätä tuotetta verkkokaupasta?) ja verkkokaupoista esim. Biodellyssä* ja Ruohonjuuressa.


*-merkityt affiliate-linkkejä

Onko teillä muita hyviä luonnonkosmetiikan päivävoiteita mielessänne? Siis juuri tälle ihotyypille tai meikin alle soveltuvia? :-) Kuulisin mielelläni!

18 kommenttia

 1. Kaina /// 20/08/2015 / 14:07:15

  Itse käytän pääasiassa Skin Blossomin Nourishing Face Moisturiseria, mutta se on kesäaikaan meikin alle ainakin mulla liian raskas. Tää kesä on menty Biodellyn alesta sokkona napatulla Cattier Parisin Gel Crème Purifiant -geelillä, joka on osoittautunut aivan huikeaksi! Se toki toimii vain, mikäli kosteutusta ei erityisemmin tarvita. Erityismaininta Cattier Parisille maitohaposta, joka ainakin mun nassulle tekee niiin hyvää!
  Tällaset on mun kengännauhabudjetin luonnonkosmetiikkalempparit rasvoittuvan sekaihon päivävoiteissa!

  Vastaa
  • ida365 /// 20/08/2015 / 22:33:31

   Mä tykkään Skin Blossomin Nourishing Face Moisturiserista kanssa, mutta yövoiteena öljyn tai seerumin päällä. Mullekin turhan raskas varsinkin kesäisin; talvella menee myös meikin alle. Siitä jää musta kiva tuntu kasvoille, sellainen jännän nahkea olematta ällö tai nihkeä.

   Ooh, toi Cattier pitää testaa!! Oon tykännyt Cattierin misellivedestä ja kasvovedestä tosi paljon, mutta voiteita en oikein oo ees testaillut kun öisin tosiaan laitan yleensä öljyä ja päivisin vaan tota Nafhaa. Maitohappo muuten toimii varmasti epäpuhtaalla iholla. Hei kiitos vinkistä!! En ois osannut tuota ajatellakaan ilman tätä vinkkiä :-)

   Vastaa
 2. LauraL /// 20/08/2015 / 21:22:02

  Kiitos näistä vinkeistä! Luultavasti toinen edullisemmista vaihtoehdoista lähteekin kokeiluun. Ja tee ihmeessä muistakin tuotteista vastaavia listoja!

  Vastaa
  • ida365 /// 20/08/2015 / 22:33:59

   Jee, kiiitos! :–) Hyvä kuulla että on iloa.

   Vastaa
 3. karo /// 21/08/2015 / 14:43:27

  Tuo puukorkki on kyllä älyttmän kaunis ! Ja luonnonkosmetiikkavinkit on kivoja, tietää vähän mihin suuntaan lähtee kokeilemaan :)

  Vastaa
  • ida365 /// 21/08/2015 / 15:06:00

   No eikö; pienellä jutulla on suuri merkitys :-) JA jes, kiva kuulla!!

   Vastaa
 4. Nel /// 21/08/2015 / 18:54:43

  Hei Ida,

  tykkään näistä sun luonnonkosmetiikkavinkeistä paljon. Asun kuitenkin Ruotsissa (Tukholma), niin oisko sulla sattumoisin tietoa tai kykyä vinkata jostain hyvistä kaupoista/maahatuojista/sinunlaisista bloggaajista täällä? Eli juurikin liittyen luonnokosmetiikkaan. Voisin kyllä googlailla, mutta teen sen sitten mikäli sinulla ei ole yhtään vinkkejä :) Kiitos jo etukäteen!

  Vastaa
  • ida365 /// 22/08/2015 / 10:02:16

   Heippa Nel!

   Siis vitsit, nyt täytyy sanoa etten oikeastaan osaa auttaa sua :-( Oon ymmärtänyt että Tukholmasta löytyy luonnonkosmetiikkaa kauppakeskuksista ja Kickseistä, mutta valikoimat saattavat olla vielä suppeat. Enkä muuten tiedä yhtäkään ruotsalaista bloggaajaa, joka kirjoittaisi vain/pääsääntöisesti luonnonkosmetiikasta. Höh! Seuraan monia sellaisia, jotka syövät tosi puhtaasti, mutta sitten taas kosmetiikat on ihan perus. Mä vinkkaan tähän samaan kommenttiin sulle myöhemmin jos tulee vastaan jotain! Nyt en osaa auttaa :-(

   Mutta toki monia samoja sarjoja, mitä myydään Suomessa, saa myös Ruotsista :-)

   Vastaa
 5. Hanna /// 16/10/2015 / 22:04:35

  Frantsilan AG tehohoitovoide ja Kehäkukka voide! En tiedä miksi Frantsilasta ei usein kirjoiteta tai eikö sitä useat luomu hipit käytä mutta kummatkin on todella hyviä voiteita rasvoittuvalle ja herkästi reagoivalle iholle. Tuntuvat todella hyviltä ja imeytyvät hyvin. Jälkimmäinen varsinkin vie punoitusta pois.

  Vastaa
 6. […] Sacred Lotus Face Cream* hurmasi ja vakuutti minut! Imeytyy ehkä hieman hitaammin mitä muut lempparini luonnollisista päivävoiteista, mutta tekee ihosta tasaisen ja hyvinvoivan. Talvella iho kaipaakin huomattavasti enemmän […]

  Vastaa
 7. […] kaikkien aikojen suosikki päivävoide on Nafhan kosteuttava ja tasapainottava kasvovoide, joka tekee ihosta ihanan samettisen ja pitää sen kiillottomana meikin alla hoitaen ja […]

  Vastaa
 8. […] Top 3 -listauksen parhaista luonnollisista kosteusvoiteista rasvoittuvalle sekaiholle löydätte täältä. Saas nähdä löydänkö tälle koskaan mitään parempaa versiota, ei sillä että etsisinkään; […]

  Vastaa
 9. […] hetki sitten top 3 -listan mun suosikkipäivävoiteista, luonnollisista ja sellaisista, jotka soveltuvat hyvin rasvoittuvalle iholle ja sekaiholle. Nyt […]

  Vastaa
 10. […] pysyvät paikat. Kosteusvoiteista teen myöhemmin erillisen suosikkipostauksen (edit: löytyy TÄÄLTÄ), olen löytänyt mahtavan trion josta löytyy jokaiseen budjettiin sopiva tuote […]

  Vastaa
 11. Esse ihonhoitotuotteet | 365 days with Ida /// 22/09/2016 / 10:30:55

  […] ihan älyttömän hyvä kosteusvoide, ekaa kertaa vuosiin (!!) musta tuntuu, että olen löytänyt vakkarikosteusvoiteelleni kilpailijan. Light Moisturiser jättää ihon mattapintaiseksi ja sopii nuorelle ja rasvoittuvalle […]

  Vastaa
 12. […] Lavera / 7f61 -> Laveran edulliset suihkugeelit ja -kuorinnat ovat suosikkejani. Yksi Laveran päivävoiteista on päässyt top 3 -suosikkeihini viime vuoden parhaissa. Miraz Trading / 7f60 -> Mirazin […]

  Vastaa
 13. […] on Comfort Zone -sarjan Ecocert-sertifioitu Sacred Nature -luonnonkosmetiikkalinja, jonka tuotteita olen itseasiassa testannutkin aiemmin ja todennut ne oikein hyviksi. Hoito alkoi vartalonkuorinnalla jonka jälkeen kävin suihkussa […]

  Vastaa
 14. […] levittyvät hyvin tämän päälle ja iho tuntuu hyvältä koko päivän. Tämä sujahti saman tien top 3:een mitä tulee luonnonkosmetiikan päivävoiteisiin. Nafhan ja Essen päivävoiteille loistava […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.