Pintxo-kilpailu Tampereella

Ravintolat Tampere, ruoka
2 kommenttia

Tiesittekö että nyt on menossa Tamperrada, eli pintxokilpailu 20 tamperelaisessa ravintolassa? Jokaisesta mukana olevasta ravintolasta saa 2 euron hintaan pintxon ja yleensä 1-4 eurolla jonkin pienen juoman kaveriksi. Viiniä saa esim. 4-8 cl annoksina ja esim. Armas Kuppilassa oli ihanaa itsetehtyä fruitie-juomaa ja jääteetä. Suurimmassa osassa ravintoloista on tarjolla useampi erilainen pintxo ”kilpailupintxon” lisäksi; kasvissyöjälle löytyi hyvin valikoimaa.

Tänä vuonna mukana on seuraavat ravintolat:  4 Vuodenaikaa • Armas Kuppila • Bistro Julienne • Bistro Le Pot • Gastropub Kaleva • Henriks • Huber • Inez • Izakaya Nomu • Kattila • Kievari Kahdet Kasvot • Maruseki • Masuuni • Piemonte • Salud • Santé • Stefan´s Steakhouse • Tiiliholvi • Trattoria Tammerinpuisto • Tuulensuu

Käytiin eilen maistelemassa yhteensä viidessä ravintolassa pintxoja ja ajattelin vinkata omat suosikkini, sillä Tamperrada jatkuu vielä tämän päivän ajan! Pintxot ovat tarjolla ravintoloissa klo 16-21 vielä tänään perjantaina. Tamperradan verkkosivuilla voi kierroksen jälkeen äänestää omaa suosikkiaan, mikäli on testaillut nimenomaan kilpailupintxoja.

Tässä makupaloja eiliseltä kierrokseltamme:

Armas Kuppilassa oli tarjolla kolmea eri vaihtoehtoa. Otin kala- ja kasvisversiot, kilpailupintxo oli lihaisa. Ai että olivat taivaallisen makuisia kumpikin; hyvä startti mun ekalle pintxo-kierrokselle!

Seuraavana suunnattiin Saludiin. Oli hauskaa käydä ennakkoluulottomasti sellaisissakin rafloissa, joihin ei muuten varaisi pöytää. Tuo Saludin kampasimpukka oli ihan ok, mutta tuo viikuna-sinihomejuusto-marjahyytelö -pintxo oli mahtavan makuinen. Täydellinen kombo nuo raaka-aineet.

Saludista Nomuun, jossa oli vain yksi pintxo-vaihtoehto, lohta lotuksella. HUH, kierroksen ykkönen! Ihan törkeän hyvänmakuinen annos, kaikki kohdillaan mausta koostumukseen. Tämä oli tosin yksi kierroksen pienimmistä pintxoista, vaikka näyttääkin kuvassa yllättävän isolta.

Inezissä oli kasvisversiot mun kohdalla loppu, joten otin kipon törkeän hyviä mm. valkosipulilla maustettuja oliiveja ja kuvasin kavereiden annokset, hahaa. Inezin kilpailupintxo sai kehuja seurueeltamme!

Vikana suuntasimme vielä Piemonteen (jossa muuten tulee käytyä ihan liian harvoin!!!). Valikoimassa oli kolme pintoxia joista maistelin kasvis- ja rapuversion. Molemmat ok, mutta aavistuksen tasapaksuja. Piemontessa sen sijaan oli todella hyvä valkoviini ja sitä miljöötä ihastellessani mietin, miksen käy siellä koskaan lounaalla. Kai se on jotenkin väärässä kohdassa mun reittejä ajatellen? Täytyy muuttaa reittejä siis, Piemonten lounas on todettu hyväksi.

Oletteko te käyneet pintxo-kierroksella? Mikä oli suosikkisi? 

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Kävin Kattilassa kahtena iltana. Siellä on panostettu Saludin tavoin pintxojen määrään, niitä on useita ja myös jälkkäriä! Innostus näkyy ja viiniä saa 2 eurolla myös! Suosittelen. Mutta kannattaa mennä ajoissa, että saa parhaat. Ruuhka kasvoi eilen keskiviikosta, kun sana kiiri.

    1. No hitsit, siellä oisin kyllä halunnu kans käydä, niitä oli kans kehuttu kovasti. Ens vuonna sit!!