Ravintola Piemonten lounas

Ravintolat Tampere, ruoka
3 kommenttia

Enpä ollut ennen viime syksyä käynyt Ravintola Piemontessa. Hassua, koska ravintola oli kyllä tuttu nimenä, mutta ei vaan ollut koskaan aiemmin tullut käytyä. Tätini vei mut lounastreffeille eräänä ankean harmaana päivänä ja kylläpä pelastuikin päivä Piemonten pastalla. Annos ei näytä järin ihmeelliseltä kuvassa, mutta se oli herkullista. Jos itse heittäisin kotona pastan päälle omenaa ja gorgonzolaa, en saisi millään yhtä herkullista annosta aikaiseksi. Alkusalaatti oli kiva lisä myös. Lounaan hinta liikkuu n.9€ paikkeilla ja viimeksi listalla oli risottoa, pastaa ja keittoa. Listan ruokaisin annos, kala, olisi maksanut pikkuisen enemmän. Jälkkärikahvit kuuluu hintaan myös. 

Olen kuullut Piemontesta vähän ristiriitaista palautetta; välillä annokset ovat kuulemma napakymppejä ja joskus vähän blaah. En ole koskaan käynyt tuolla illallisella, joten kuulisin mieluusti teidän kokemuksianne? Onko illallinen hintansa väärti? 

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hassua, mutta minäkään en ole vielä käynyt Piemontessa! Jotenkin se on muka niin piilossa, ettei sitä ikinä muista kun miettii hyvää lounaspaikkaa. Täytyy käydä joku päivä syömässä, varmasti esimerkiksi risotto on testaamisen arvoista. :)

    1. Nojoo, totta puhut! Pitääkin ens kerralla maistaa risottoa :–)