Ravintola Piemonten lounas

/// Ravintolat Tampere, ruokaTags: ,

Enpä ollut ennen viime syksyä käynyt Ravintola Piemontessa. Hassua, koska ravintola oli kyllä tuttu nimenä, mutta ei vaan ollut koskaan aiemmin tullut käytyä. Tätini vei mut lounastreffeille eräänä ankean harmaana päivänä ja kylläpä pelastuikin päivä Piemonten pastalla. Annos ei näytä järin ihmeelliseltä kuvassa, mutta se oli herkullista. Jos itse heittäisin kotona pastan päälle omenaa ja gorgonzolaa, en saisi millään yhtä herkullista annosta aikaiseksi. Alkusalaatti oli kiva lisä myös. Lounaan hinta liikkuu n.9€ paikkeilla ja viimeksi listalla oli risottoa, pastaa ja keittoa. Listan ruokaisin annos, kala, olisi maksanut pikkuisen enemmän. Jälkkärikahvit kuuluu hintaan myös. 

Olen kuullut Piemontesta vähän ristiriitaista palautetta; välillä annokset ovat kuulemma napakymppejä ja joskus vähän blaah. En ole koskaan käynyt tuolla illallisella, joten kuulisin mieluusti teidän kokemuksianne? Onko illallinen hintansa väärti? 

3 kommenttia

 1. anskusiili /// 30/03/2015 / 23:07:58

  Hassua, mutta minäkään en ole vielä käynyt Piemontessa! Jotenkin se on muka niin piilossa, ettei sitä ikinä muista kun miettii hyvää lounaspaikkaa. Täytyy käydä joku päivä syömässä, varmasti esimerkiksi risotto on testaamisen arvoista. :)

  Vastaa
  • ida365 /// 30/03/2015 / 23:14:30

   Nojoo, totta puhut! Pitääkin ens kerralla maistaa risottoa :–)

   Vastaa
 2. […] Vikana suuntasimme vielä Piemonteen (jossa muuten tulee käytyä ihan liian harvoin!!!). Valikoimassa oli kolme pintoxia joista maistelin kasvis- ja rapuversion. Molemmat ok, mutta aavistuksen tasapaksuja. Piemontessa sen sijaan oli todella hyvä valkoviini ja sitä miljöötä ihastellessani mietin, miksen käy siellä koskaan lounaalla. Kai se on jotenkin väärässä kohdassa mun reittejä ajatellen? Täytyy muuttaa reittejä siis, Piemonten lounas on todettu hyväksi.  […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.