TWINS

/// muotiTags: ,

Naurattaa, että mulla ja Lindalla on niin samanlainen vaatemaku. Meille on monesti käynyt niin, että kun toinen kertoo jostain uudesta jutusta josta on innostunut, toinen huudahtaa että on miettinyt ja fiilistellyt samaa juttua itsekin. Ja sitten käy myös niin, että kun toinen on keksinyt jonkun jutun, tajuaa haluavansa saman itsekin. Ja joskus syttyy toisen jo keksimälle asialle vuoden tai pari myöhässä tietäen että alkuperäinen inspis on saatu toiselta.

Ja silti meillä on mun mielestä aika erilaiset tyylit; siinä missä mä tykkään hiihdellä kokomustissa melkoisen minimalistisena, on Lindalla usein taitavia väriyhdistelmiä asuissaan. Lindalle sopii (varsinkin kesäisin) rennon boheemi tyyli, jollaista en itse haltsaa kovinkaan hyvin. Ja kun meitsi on aina ollut kaiken kiiltävän ja kimaltavan perään, on Linda vasta nyt alkanut innostua paljeteista todenteolla. (Paljastus: olin yläasteella vähän kade Lindalle, koska siitä sai helposti pissiksen näköisen meikillä ja oikeilla vaatteilla, toisin kuin musta. Oli rankkaa kun näytti liian kiltiltä pissikseksi…)

Ja sitten on paljon yhtäläisyyksiä; punatut huulet, paksupohjaiset kengät, pilkkusukkikset, kiiltonahkainnostus, martensenit, nahkahameet, korkeavyötäröiset vaatteet, hyvien materiaalien arvostus, mauttomat ysäripörröpaidat, monet American Apparellin jutuista jne jne. Nyt haaveillaan samanlaisista bikineistä ja tiedetään, että sit kun joku keksii valmistaa meidän haaveiden mukaiset, löytyy ne kummaltakin, hahaa.

Onko teillä fashion sistereitä tai brothereita?! Linda on kyllä mun fashion sister, ollut aina. Melodican puukkohuppareista se kaikki taisi lähteä. 

6 kommenttia

 1. hansu /// 16/03/2015 / 22:23:25

  näytätte molemmat kyllä niiin hyvältä!! :-*

  Vastaa
  • ida365 /// 17/03/2015 / 08:43:38

   Hihii, kiitos ihana!! <3

   Vastaa
 2. nelly /// 17/03/2015 / 11:44:29

  aaaaaa ihanat te!! ♥♥

  Vastaa
  • ida365 /// 17/03/2015 / 13:41:23

   ihana sinä!! <3

   Vastaa
 3. Henje /// 17/03/2015 / 17:40:49

  Ihania kuvia, jäin tuijottamaan tuota ekaa <3_<3 Musta tuntuu, että meidän miisaporukka on kaikki yhtä fashion familyä kun tuntuu että jokaselle iskee about samat jutut! Yhtä perhettä :") Oman siskon kanssa taas ollaan hyvin erilaisia, meitä yhdistää tosin tennarirakkaus!

  Vastaa
  • ida365 /// 18/03/2015 / 10:59:54

   Voi ihana Henje! :-* Hihii hauskaa, tuleeko koskaan ärsytyksiä jos moni tykkää samoista jutuista?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.