Aamupalalla The Cockissa

ravintolat Helsinki, ruoka
2 kommenttia

Yövyin viime viikolla pari yötä Henriikan ja Jannen luona (miten ihanaa, mua odotti valmiiksi pedattu peti ja tyynyn päällä oli karkkeja, en kestä!). Vikana yhteisenä aamuna, eli just Flow:n startatessa ja Henriikan alkaessa pakata viimeisiä kamppeitaan Botswanaan lähtöä varten, päätettiin hemmotella itseämme ja syödä aamupalan ulkona. Oltiin käyty kumpikin vain kerran The Cockissa, joten oli hyvä sauma lähteä testaamaan aamupala josta näkee säännöllisesti ihania instakuvia :-D

Nam! Avokadoleivälle kymmenen pistettä, samoin kookosmaitoon tehdylle cappucinolle. Pink-smoothie oli ihanan makuista, mutta oletin sen olevan kiinteämpää ja ruokaisampaa – sen ja leivän jälkeen jäi vielä nälkä joten piti tilata smoothie bowl puoliksi. Oli herkkua, mutta tämä smoothie bowl -trendi ei taida olla mua varten, tykkään juoda smoothieni enkä ikinä jaksaisi näperrellä moisia koristuksia… mutta mikäs siinä kun joku muu taikoo ne lautaselle puolestasi. The Cockin miljöö on upea, tykkään valoisasta ja raikkaasta yläkerrasta paljon, mutta ihanan hämyisä alakerta on enemmän omiaan iltatreffeille.

Kumpa Tampereellakin olisi enemmän näin raikkaita ja laadukkaita aamupalapaikkoja. Kaffila on tosi kiva kyllä, mutta arkisempi. Ja Fazer Cafe on sekin kyllä niin kiva, että uskoisin aamupalankin olevan hyvä, onko kukaan testannut?

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Fazerin aamupala kannattaa ehdottomasti tsekata! Aika perinteinen, mutta ihan tosi hyvä ja se Tampereen Fasu on miljöönä niin ihana, että ruokakin maistuu ekstrahyvältä!

    1. OOh joo, olen kuullut samaa ystävältäni. Ilmeisesti brunssikin on hyvä? :–)