Testissä: Kivvi-luonnonkosmetiikka

kauneus, luonnonkosmetiikka
9 kommenttia

Testailen mielelläni ja uteliaana kaikkia itselleni tuntemattomia luonnonkosmetiikkasarjoja ja olinkin innoissani, kun sain itselleni täysin tuntemattoman Kivvi-sarjan* testiin. Olin nuuhkinut näiden Body Marmelade -voiteita Luonnonkaunismessuilla, mutta yhtäkään käyttökokemusta mulla ei vielä ollut. Kivvi-sarja tulee Latviasta ja sen tuotteissa käytetään paljon pohjoisen luonnon marjoja, sillä marjoissa on paljon ihonhoidon kannalta tärkeitä antioksidantteja, mineraaleja ja vitamiineja. Sarja itsessään on supernätti ja kohtuuhintainen. Tuotteiden hinnat alkavat vitosesta ja kallein tuote taisi olla reilut kolmekymppiä, useimmat kuitenkin alle kaksikymppiä.

Sitruunan ja mintun tuoksuinen Body Marmelade* on taivaallisen hyvän tuoksuinen ja purkki on kaunis kuin mikä. Lasiputelit kosmetiikassa kiehtoo, lasi tekee tuotteesta ylellisemmän ja lisäksi tuotteet säilyvät paremmin lasipurkissa muovipurkkiin verrattuna. En koskaan ostaisi mitään ihonhoitoöljyä muovipullossa, joten on ihanaa että myös vartalovoiteen voi ostaa kierrätettävässä lasipurkissa. Kivvit ovat muutenkin tosi nättejä, kuvitus tekee purkeista helposti lähestyttäviä. Tämän tuotteen voisi hyvin antaa lahjaksikin! Tuote on vegaaninen ja sillä, kuten myös kahdella muulla testaamallani tuotteella, on Ecocert-sertifikaatti.

Marmelaadi levittyy iholle hyvin ja tekee ihosta kauniin heleän. Tuote sulaa ihonlämmöstä kuin voi ja levittyy siksi tosi nätisti. Body marmeladella on hintaa 19,20€, kurkkaa lisätiedot täältä*. Body marmeladeja on muissakin tuoksuvaihtoehdoissa, mm. Sweet Orange*, Yellow Rose*, Orange & Vanilla* ja raskausmasuille sopiva Mummy Tummy*.

Cleansing Facial Wash* on ohuehko maitomainen putsari, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti. En olisi valinnut tätä tuotetta testiin, jos olisin tiennyt etukäteen millainen koostumus tuotteessa on; en yhtään tykkää  maitomaisista putsareista! Niissäkin on toki paljon eroja, mutta jotenkin musta aina tuntuu etteivät maitomaiset putsarit puhdista kunnolla mun helposti tukkeutuvaa ihoani. Siksi en lieemmin välittänyt tästä tuotteesta, mutta enpä tosiaan olisi valinnutkaan sitä testiin, jos olisin tiennyt koostumuksen etukäteen. Tuotteen sisältämä salvia tasapainottaa talineritystä ja runsaan antioksidanttipitoisuutensa vuoksi tämä auttaa ihoa uudistumaan. Kantsii testata, jos tykkää maitomaisista putsareista, jotka eivät kuitenkaan ole voidemaisia vaan ohuita koostumukseltaan. Normaalille, kuivalle ja herkälle iholle. Hinta 16,00€.

Purifying Berry Cocktail For Face* on kasvovesi, joka puhdistaa ja tasapainottaa ihoa. Minusta tuotteen nimi saisi viitata selkeämmin sen käyttötarkoitukseen, sillä nimestä päätellen tämä voisi olla myös putsari. Pihlajanmarja- ja karpalouutteita sisältävä kasvovesi tuntuu iholla hyvältä ja tuoksuu raikkaalta ja jotenkin tosi vitamiinipitoiselta, sellaiselta aavistuksen kirpsakalta. Tämän käytän takuulla loppuun. Sopii kaikille ihotyypeille, hintaa 15,90€.

Ihastuin ihan täysin tuohon ihanasti levittyvään Body Marmeladeen, mutta nuo kasvoille suunnatut tuotteet eivät sytyttäneet kunnolla. Perushyviä ehdottomasti ja tosi nättejä, mutta eivät ehkä ihan oikeat valinnat mun iholleni. Kun suihkutuotteeni loppuvat, ajattelin tilata testiin kanelin (!!!) tuoksuisen vartalokuorinnan* (sekin nätissä lasipurkissa) ja Lemon and Mint kuoriva suihkugeelin*.

Oletteko te testanneet Kivvi-kosmetiikkaa?

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Pakkaukset todellakin! En vielä ihastunut ihonhoitotuotteisiin, mutta tuo vartalomarmelaadi ihastutti. Eli lisää vartalotuotteita testiin mulle! Ja suosittelen niitä myös sulle ;-)

  1. sulan näille pakkauksille!! ♥ täytyykin laittaa tää merkki johonki ylös! mummy tummy -voide vois olla täydellinen lahja juuri raskaaksi tulleelle kaverille oiiii

    1. Oiih miten ihana lahjaidis, JOOO! :’-) laitapa ihmeessä ylös, body marmelade vakuutti täysin!

  2. Mulla oli keväällä tuota samaa vartalomarmelaadia, ja sen tuoksu oli minustakin taivaallinen. Tykkäsin myös sen hoitavasta koostumuksesta. En ole vielä kokeillut muuta, mutta vartalokuorinnat ja kevyemmät voiteet kiinnostavat myös. Kasvojenhoitotuotteet eivät jostain syystä herätä samaa kiinnostusta kuin nuo vartalonhoitotuotteet.

    1. Se on ihanaa, jep, koostumus ihanan levittyvä ja suojaavan oloinen. :-) Ja mulla ihan sama, jotenkin nuo kasvotuotteet ei puhuttele, mutta vartalotuotteet kyllä.