Täydellinen biitsikampaus

matkailu, muoti
6 kommenttia

Pakkasin Kosille mahdollisimman kevyesti (ja silti laukku painoi menomatkalla järkyttävät 16kg!!! huh että noi vanhat matkalaukut on painavia….), joten asut syntyi yhdistelemällä ja kampaukset ilman sen kummempia vekottimia.

Farkkuhame osoittautui käteväksi reissuvaatteeksi; se ei rypisty ja sen kanssa sopii lähes kaikki yläosat. Tuo hame on muutenkin ihan lemppari, sillä se taipuu myös syyskeleille. Voin jo kuvitella jonkin muhkean neuleen tuon kaveriksi ja jos jalkoihin kuvittelee Martensenit, on syksyversio valmis.

Pitkästä aikaa lettikruunu päässä, mun lempparikampaus! Pitäis opetella tekemään itsekin, nyt kun mulla on kylppärissä sellainen peilikin josta näkee takaraivonsa. Raidoitetut hiukset on kivan karheat, eli täydelliset kampausten tekoon omiin liukkaisiin hiuksiin verrattuna.

Mun blogiin saavutaan muuten aika usein lettikruunua googlaamalla, joten sitä etsivät: TÄÄLLÄ ois mun tekemä tutoriaali. Lettikruunu on täydellinen biitsikampaus; hiukset pysyvät siisteinä ja poissa kasvoilta koko päivän.

top – Mango, denim skirt – Asos, sandals – Vagabond

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. apua, mua alkoi ihan hirveästi hymyilyttää tuo viimeinen kuva kun se on jotenkin niin…tomera :– D ja hyvällä siis vain !!

 2. Mäkin haluisin niin oppia tekemään kaikkia ihania lettikampauksia! Ne näyttää niin kivalta.
  Hei mä oon kans harkinnut Martensenien tilaamista. Onko sulla mitään tietoa niiden eettisyydestä? Koitan muistaa tulla katsomaan vastausta myöhemmin.. pitäis saada joku sähköposti-ilmoitus aina kun omaan kommenttiin vastataan :D

  1. Hii, kiitos! :-)

   Ja hei, en kyllä tiedä aiheesta – ennen ne valmistettiin Briteissä, mutta mun käsityksen mukaan tuotanto on nykyisin halpatyömaissa :-s kengät on älyttömän kestävät kyllä, että ekologisuusaspekti sinänsä ok, mutta eettisyydestä ei oo tietoa. :-s

   1. Martensit tosiaan valmistetaan nykyään noissa halpatyömaissa. Itse tilasin jo yhdessä vaiheessa Martensit, mutta poikaystäväni oli sitä mieltä että niiden nahka oli huonoa eikä ne ihan täydellisesti omaan jalkaan istuneet (pitäisi vissiin tilata koon isommat), niin palautin ne. Googletellessa löysin tämän tekstin: http://www.city.fi/blogit/pinthefuckups/dr+martens+rakkaudella+kiinasta/124767 ja sieltä – Solovairit! Kengät saman näköiset kuin Martensit, ja niitä voi ostaa myös suomalaisesta nettikaupasta Garagelandista (joilla on liike Helsingissä, tiedä sitten myydäänkö siellä).