hiustutoriaali: LETTIKRUUNU

kauneus
38 kommenttia

Te kyselette usein hiustutoriaalien perään ja se naurattaa minua, sillä olen surkea hiustenlaittaja! En tiedä olenko onnistunut huiputtamaan teitä jotenkin, vai enkö vain ole ainut, joka ei osaa laittaa hiuksiaan ja siksi kelpaisin opastamaan teitä samalla tasolla olevia? Noh, tässäpä tulisi mun toka hiustutoriaali! Ensimmäinen löytyy täältä.

how to make a braid crown

Lettikampaukset onnistuvat parhaiten hiuksiin, joita ei ole pesty samana päivänä. En aina jaksa käyttää mitään aineita hiuksiini, mutta lettikampauksia helpottaa, jos pohjalla on muotovaahtoa.

letti copy

lettikruunu

letitä

letitys

lettikruunun copy

Kiinnitän hiukset parilla kultaisella pinnillä (eivät erotu mun hiuksista) tuonne letin aloituskohdan alle ja laitan hiuslakkaa. Lettiä voi löysyttää varovasti sormin ja lisätä pikkuisen lakkaa, niin kampauksesta tulee kivan boheemi.

translation: This is my second hair tutorial: how to make a braid crown. :-) Here is the first one.

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. ihanaa tällainen ohje on tarpeen!:) kunpa vaan hiukset kasvais viel vähän, niin onnistuisin tekemään ittellenikin tuollaisen ihanan lettikruunun:)

  1. Hih, kyllä ne ainakin kuvien perusteella näyttää sen verran pitkiltä, että kruunu onnistuu!:-)

 2. Voi miten suloinen kampaus, oon aatellut leikata polkkatukan mutta enhän mä nyt niin voi tehdä jos en tällasia sais enää laitettua !

 3. Vollotan melkein, koska haluan pitkät hiukset takas :( Näihin ei saa lettejä, buhuu :( Ja vau oot aika taitava, letität yhdellä kädellä ja toisella kuvaat!!

  1. Möööö, ymmärrän!!!! Mutta koska sulla on hienot hiukset niin sinun ei parane vollottaa kauaa!

   Hahaha, no en nyt tiiä tarvittiiks tuohon taitoo. Ei varmaankaan mut vähän hankalaa oli!!

 4. Voi että lettikampaukset on ihania. Joskus kun mulla oli superpitkät hiukset, tein vaan kaksi tavallista lettiä ja kiedoin ne sitten pään ympäri pinnien avulla. Yksinkertainen lettikruunu siis. :) Näitä kuvia katsoessa alkaa melkein kaduttaa pitkien hiusten katkaisu.

  1. Niin on! Ja joo, tuokin on kiva tapa, mutta mulle tulee aika ohkaiset letit siten. :-) No, lyhyet hiukset lienevät paremmassa kunnossa!;-) ja kasvaahan ne takas!

 5. Lettikruunu on kyllä aivan ihanan tyttömäinen ja boheemi!

  Ps. Munkin blogissa muutamia hius-tuturialeja :)

 6. Dääämn mun netti ei oo toiminu aikoihin ja kaikki blogit on jääny ihan taka-alalle, voi että tämmönen kampaus olis kyllä ollu eilen klubilla tarpeen. Hiukset auki ei ehkä ollu se fiksuin vaihtoehto kun hiki vaan valuu kaikesta tanssimisesta :D

 7. Moikka! Olipa ihana postaus, harmi vaan omat hiukset ei yltä tommoseen kampaukseen…, mutta asiaan! Sellasta kyselisin vaan, että miten muokkaat kuvia tommosiks instadgramm-tyylisiksi (esim. toi oikeella palkissa oleva kuva, jossa sulla ja sun kaverilla on söpö peiliteinipose?)! Että jollain texturella vai? (: Toivottavasti tajusit mitä meinasin! (:

 8. Hei beibi beibii! kokeilin tota tänään ja onnistu aika hyvin sun ohjeiden ja kuvien avulla! mutta voi morjees sulla on vissiin jotku himohabalihakset, mua sattu ihan sikana käsiin :—-D

  1. UUUU jea, ihanaaa!!! Onks kuvamatskuu?? laita instagrammiin tms???? ;-) Hahah se kyl muuten ottaa käsiin joo kun tarvii pitää niin kauan ylhäällä, eii oo habaa mut kohta on nim. tänään___pumpissa___enkä__edes__koko__aikaa____pienimmillä__painoilla!!!!!!!!!!!! MITES SUN JUMPPA???? oliks kivaa!!?!?!

   1. ajattelin tehä sen ehkä huomenna kouluun JOS jaksan herätä :–D oot nilkki ku et tukilintsaa!!!
    ooh ooh oot superpumppigirl!!!! no määhän nolasin itteni siel tanssijumpassa (taas)!!! mut eiköhän tää tästä :–D
    ps. vaihda salii!!

 9. Kokeilin tota eilen. Onneks olin yksin kotona niin kenenkään ei tarvinnu kuolla nauruun nähdessään mun yrityksen.. :D:D Mulla on ollu pitkät hiukset lähes aina, ja silti en osaa tehä mitään lettiä johon otetaan hiuksia mukaan pitkin matkaa!

 10. Avan ihana ja tuun ihan varmana kokeileen joko omiin hiuksiin tai pikku siskon hiuksiin :)