Kauneushaaste

lifestyle
4 kommenttia

Kiitos Maj kauneushaasteesta – tätä oli kiva täyttää ja pohtia.


1) Varhaisin meikkimuistosi?

Hmm. Varmaan se, että äiti laittoi huulipunaa aina kun lähdimme jonnekin kotoa minun ja siskoni ollessa pieniä. Huulipuna oli merkki siitä, että nyt poistutaan kotoa ja pukeudutaan kaupunkivaatteisiin.

Oma varhaisin meikkimuisto on ala-asteelta – aloin käyttää meikkivoidetta kuudennella luokalla näppyjen takia. Seiskaluokalla sain alkaa käyttää ripsaria ja aloin myös nyppiä kulmiani mielenkiintoisin seurauksin.

Meikit ovat aina kiinnostaneet mua, joten kun ala-asteikäisenä sain joululahjaksi ihania Anytimen luomivärikyniä ja huulikiiltoja, käytin niitä salaa koulussa ilman äidin lupaa. Miten klassista! Sudin ihanaa helmiäishohtoista luomiväriä luomille pyöräparkkien kohdalla ennen kouluun saapumista ja pyyhin luomivärit pois kotimatkalla. Ja tietysti ajattelin, ettei kukaan kotona tajua mitään.

Vitsit, onhan näitä muistoja enemmänkin kun alkaa miettiä. Saatiin isoäidiltä pikkutyttöinä kaikkia Yves Rocherin näytteitä ja minihajuvesiä. Ne oli useimmiten aika kamalan hajuisia, mutta niiiiin kauniita. Muistan myös miten ihanaa oli saada Lumenen pinkki glitter-kynsilakka äidin ystävältä, joka silloin työskenteli Lumenella. Se tuntui niin arvokkaalta ja oikealta verrattuna pikkutytöille suunnattuihin meikkeihin.

2) Mitä meikkejä löytyy käsilaukusta?

Everyday Mineralsin meikkipohja ja suti (yleensä sävyssä 2N, mutta nyt olen käyttänyt myös sävyä 4N sillä olen käyttänyt kasvoilleni Eco by Sonyan itseruskettavaa). Huulipuna (juuri nyt Absolutionin), huulirasva (Madaran Hemp hemp on todella hyvä!) ja hajuvesi (tuo kuvassa näkyvä hopeinen matkatuoksuputeli Mujista). Yleensä laukun pohjalta löytyy useampikin huulipuna ja Bohon kulmakynä sekä puuteripapereita.

3) Lempituoksusi?

Byredon Mojave Ghost ja ikisuosikkina D&G:n  3 L’Impératrice. Tiedän, ettei näillä tuoksuilla ole mitään tekemistä luonnollisuuden kanssa, mutta luonnonkosmetiikan tuoksuista ei vain toistaiseksi ole löytynyt mitään sellaista sarjaa tai yksittäistä tuoksua, joka voittaisi mun synteettiset suosikkini aivan täysin.

4) Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?

Nuku hyvin – mieluusti 8h yössä. Juo paljon vettä. Testaa probiootteja. Jätä sokeri ja maitotuotteet pois ruokavaliostasi esim. 3kk ajaksi ja katso, huomaatko eroa. Minä huomasin ja olen sillä tiellä – nykyisin huomaan heti, jos olen syönyt sokerisia herkkuja tai maitotuotteita sisältävää ruokaa. Sauno kun voit ja panosta seerumeihin ja kosteuttaviin naamioihin.

5) Uusi kosmetiikkalöytösi?

Kahina! Rehellisesti sanottunu kovinkaan moni tuote ei ole säväyttänyt viime aikoina, joten olen ollut ihan superinnoissani kun testiin saamani Kahinan tuotteet tuntuvat niin mielettömän hyviltä. Näistä lisää omassa postauksessaan myöhemmin. Onko tuttu sarja teille? Olen myös tykästynyt Whitetailin Orange-vartalovoiteeseen.

6) Ikimuistoinen virheostoksesi?

Olen ostanut pari n. 50 €:n meikkivoidetta, jotka ovatkin käytössä  osoittautuneet ihan surkeiksi – tämä siis aikoina, joina käytin synteettistä meikkivoidetta. Viime aikoina en ole tehnyt hutiostoksia kosmetiikan suhteen, sillä pääsen testaamaan blogin kautta niin paljon kosmetiikkaa, että ostan itselleni vain testaamisen kautta hyväksi havaittuja tuotteita – en todella uskalla ottaa riskejä varsinkin kun makuni on ihonhoitotuotteissa kallis. Siksi koen tärkeäksi vinkkailla toimivista tuotteista tänne. Googlaan itsekin aina kaikki blogiosumat ennen ostopäätöstä, jos harkitsen jotain, mitä en ole aiemmin testannut.

7) Meikkivoiteella vai ilman?

Meikkivoiteella. Mun tapauksessa mineraalimeikkipohjalla. Mun iho on vaalea ja herkkä – jos esim. kävelen talvella ulkona ilman meikkipohjaa, ihoni alkaa välittömästi helottaa ja kipristellä. Sen lisäksi, että meikkipohja tasoittaa, se myös suojaa. En kuitenkaan halua epäluonnollista meikkipohjaa saati paksua pakkelia, vaan mahdollisimman luonnollisen ja hengittävän meikkipohjan joka kestää. Olen käyttänyt Everyday Mineralsia jo 7 vuoden ajan, enkä ole tänä aikana löytänyt sille kilpailijaa.


8) Eyeliner vai kynä?

Eyeliner, nestemäisenä. En ikinä tee rajauksia kynällä alaluomelle, se saa silmäni näyttämään pieniltä ja suttuisilta. Olin tästä tosi harmissani seiskaluokalla, sillä silloiselle bestikselleni kajal-kynä sopi täydellisesti. Mutta eyeliner kiinnostaa – taas! Joskus lukioaikoina eyelinerilla tehdyt rajaukset olivat osa mun jokapäiväistä arkimeikkiä, mutta se jäi jossain vaiheessa. Nyt opettelen uudelleen – ostin juuri Bohon eyelineriin testiin kampaajani suosituksesta.

9) Tuote jota ilman et tule toimeen?

No näitä on montakin; kasvojen puhdistusaine, kasvovesi, seerumi, meikkipohja ja kulmaväri. Propolis-uute ja/tai teepuuöljy näppyjen kuivattamiseen. Kuivashampoo. Dödö. Hammastahna.

10) Tuote jota haluaisit kokeilla?

Tuorekosmetiikka kiinnostaa! Haluaisin testa Nuori Skincaren tuotteita sekä viime viikolla lanseerattuja Niki Newd-tuotteita. Molemmissa on kotimaista taustaakin vielä. Myös Juice Beautyn Phyto-Pigments Flawless Serum Foundation kiinnostaa. Myös 200€ maksava Vintner’s Daughter -seerumi kiinnostaa – voiko tuo olla kaiken hehkutuksen ja hintansa arvoinen?

Haluan haastaa tähän samaan haasteeseen Saaran, Jonnan ja Hennan – teidän meikkimuistot kiinnostaa.

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Kahina on kyllä ihan superhyvä sarja! Olen tykännyt kaikista tuotteista mitä olen sarjalta testannut. :)

    1. Aiai ihanaa, mitä tuotteita sulla on ollut käytössä? Mulla on se kaktusviikunaöljy, aivan ihana (käytin aiemmin Nafhan versiota putelin tai pari ja olin ehtinyt unohtaa miten ihana öljy on kyseessä) ja öljyseerumi ja kasvovesi. Ahhhh.

  2. hei kiinnostaa miten säilytät meikkisutia laukun pohjalla? mulla se kulkee ihan ilman mitään suojaa jossain pikkutaskussa, ja ällöttää kaikki bakteerit mitä siihen tarttuu… :-D

    1. Hahaa no hmm jep, sama :D Mulla meikkisuti on meikkipussissa kun käytän isompaa laukkua, mutta pikkulaukkua käyttäessä otan mukaan vain meikkipohjan + sudin + huulipunan ja silloin suti pyörii siellä laukun pohjalla, yök. On olemassa myös matkasuteja joissa on korkki, mutta en ole löytänyt sellaista vielä, joka olisi yhtä tiivis kuin tuo mun käyttämä kabuki.