Kirppislöytöjä

muoti
4 kommenttia

Todistin juuri omat luuloni vääräksi tekemällä kaksi kirppislöytöä UFF:lta viime viikonloppuna. Olin jo luopunut toivosta löytää mitään kivaa kirppareilta, sillä en ole tehnyt miltei vuoteen yhtäkään kirppislöytöä Helsingin kirppiksillä. Siksi olenkin haikaillut naapurimaidemme second hand -tarjonnan perään niin kovasti reissujen jälkeen.

kirppislöytö silkkipaita

Toinen löydöistäni on tämä n. 12 € maksanut silkkipaita. Se on Stockmannin omaa brändiä mutta niskalapun tyylin perusteella aika vanha – ja silti aivan uutta vastaavassa kunnossa. Tällaiset kirppislöydöt on ihan parhaita ja juuri tämän takia kannattaa katsoa tarkkaan, millaisia materiaaleja vaatteissaan suosii – osti uutta tai vanhaa.

Silkkipaita on malliltaan aika klassinen ja minihameeseen yhdistettynä olo oli jokseenkin asiallinen. Ajattelin että tennarit helpottaisivat oloa, mutta nyt jälkikäteen mietittynä en kyllä ehkä pukisi samaa kokonaisuutta uudelleen. Joko sukkikset on liian tummat tai jokin muu juttu tässä häiritsee, mutta mitäpä pienistä. En varmaan koskaan oppisi mitään sellaisia juttuja, että mikä sopii mulle ja mikä ei, ellen näkisi itsestäni niin paljon asukuvia.

nahkahame

silkkipaita – 2nd hand, nahkahame – 2nd hand, tennarit – Nike 

ida

kirppislöytöjä

kuvat: Nina / Tunnetila 

Tämän asun nahkahame on sekin kirppislöytö, yksi parhaita sellaisia ja ollut käytössä jo monta vuotta, eikä tämäkään ole mennyt miksikään vuosien saatossa. Pakko vähän leijua; hame maksoi muistaakseni 4 euroa Hervannan pikkukirppiksellä, huh huh. En ole kyllä aikoihin tehnyt vastaavia löytöjä.

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Aivan ihana paita! Juuri tuollaisia ajattomia ja tyylikkäitä etsin itsekin, välillä niitä tulee vastaan. Kiva, että buustasit uskoani UFFiin, tuntuu ettei sieltä juuri koskaan löydä mitään hyväkuntoista. Oletko tsekannut Töölöntorin kupeessa olevan Reloven? Aivan tajuton vaatetaivas, uutta vastaavaa sekä laadukasta tavaraa ja paljon merkkivaatteita!

    1. Voi kiitos Iina! Ajattomien vaatteiden etsiminen on kyllä joo aina agendalla kirppiksillä. Ja toisaalta kreisilöytöjen, mutta niiden kanssa en aina osaa olla tarvittavan kriittinen – tekisi aina mieli ostaa paljettivaatteita vaikka niille ei ole montaa kertaa vuodessa käyttöä.

      Oon tsekannut sen pari kolme kertaa, mutta en ole tehnyt vielä yhtäkään löytöä. Mulla on mahdollisesti ollut huono tuuri, hmmm.

  2. Ihania löytöjä! Melkeinpä kateeksi käy. :) Tuollainen nahkahame on ollut ostoslistallani vuosia, toivottavasti itselläni kävisi vielä vastaava tuuri kirpparilla.

    1. Oi että, toivottavasti löydät samantyylisen nahkahameen! Varmaan kantsii kurkkia fb-kirppiksiä kanssa, mutta mun suositus on koluta tarkkaan kaikkien Uffien ja Fidojen nahkavaate-rekit. Sieltä voi tehdä löytöjä!