And nothing else compares

lifestyle
37 kommenttia
Tänään oli harvinaisen kiva koulupäivä. Vaikka koulu on jo teoriassa ohi ja vietän lukulomaa, tarkoittaa se mun kohdallani kuitenkin sitä, että käyn vielä yhden kurssin takia koululla. Onneksi kyseessä on sentään valokuvauskurssi, muuten kouluun raahustaminen olisi takuulla tätäkin hankalampaa. Oltiin kuvailemassa Lindan kanssa koulun uppeella studiolla, joka siis koostuu tuommoisesta pienehköstä taustasta ja valoista, jotka on ihan kamalan voimakkaat, teki niille mitä tahansa kikkoja! Saatiin kuitenkin otettua kivoja kuvia ja ainakin yksi mun kuvistöistä on nyt hoidettu. Voitteko kuvitella, yksi valokuvaustöistä on nimeltään ”Fashion in College” ja se meinaa siis päivän asu -kuvan ottamista koulun tiloissa:D:D Tuli jotenkin semmonen fiilis, että jos en muita, niin tän ainakin haltsaan, haha!

11

44

22

Illalla tyttöjen kanssa istumaan iltaa, nyt perjantaisiivous!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Heei Ida ihana sun blogi, en sais sanoa näin mutta on tää parempi kun teijän yhteinen:D (tai no erilainen) Et haluis kirjottaa ihan pientä postausta miten ot tavannu Laurin? MOnet saattais olla kiinnostuneita.

 2. Voi että, olispa meilläki jotain tuommosta studiota! Tosi kivoja kuvia ja teillä molemmilla aivan ihanat vaatheet!

 3. mekin siivottiin tänään poikaystävän kämppää 3h, ja oon vielkin ihan loppu :-D onpa muuten söpösiä kuvia teistä !

 4. Linda yrittää aina olla tollane ihme hämmentyny tai suu auki oudosti tekotaiteilija ;o Ei pahal siis, sun blogi muchosti paempi ku yhteinen, et oo nii wnb ku eräät.. :)<3

 5. mä mietiskelin just saran kanssa et ois kiva päästä tonne studiolle taas vähän kuvailemaan vaiks nyt lukulomalla jos keksitään jotain kivaa :D mut vois ottaa tosiaan jonku oman vähemmän voimakkaan valon mukaan tms… :DD onks jaanalla joku lista et millon sinne pääsee kun eiks se oo lukossa?

 6. Ihana ipuliii! Hymy nousee korville aina kun olet postannut. :)

  Munkin mielestä olis kiva lukea sun ja Laurin love story, olettaen että seurustelette yhä? :D

 7. Haha eiii mie oon kai sitten tekotaiteellinen? Oiskohan se keskimmäisessä kuvassa aika tahallista, kun lamppuakin kohti katson. Noh, aikas hyvältä näytän, vaikka itse sanonkin. Tuo "aina " oli piristävä ripaus.

 8. ei wittu ihan oikeesti mix toi lind4 yrittää olla tollanen widun teko taiteilija ja kauno kirjailija en kässää sen juttuja tai siis se on waan ihan siga outo?!? o__O
  tai siis onhan ne kaikki muutki ihan widun wnb kun eihän ne oikeesti oo bloggareitakaan kun ei niil oo päivän asuja vaan jtn omituist settii waa, v*tun wnbt
  ps mieki haluun kuulla sun ja laurin rakkaus tarinan ja sinun kuppi koon ja arwaa mitä, annoin miun kilpparille nimeks iitu ja miun pappa on ihan kun sinäkin

 9. Anonyymi, hehe kiitti:-D

  Elli, no erilainen ainakin, muusta en tiedä. NO en todellakaan haluais :-D Musta on uskomatonta, miten mun parisuhde voi kiinnostaa mulle täysin tuntemattomia tyyppejä?! Ei mun elämän henkilökohtaisimmat jutut kuulu blogiin, en oikein käsitä parisuhde-tarinoiden jakamista kaikelle kansalle.

  Anonyymi, kiitti :-)

  sara, hahhaha, on kyllä:D:D Toinen aihe on kilpailu, "mitä euro merkitsee sinulle" ja vastauksen tulisi ilmetä kuvasta. Ööö…….?

  ainoelina, kiitos! :–D tuo studio on kyllä aika pieni, se on rakennettu siivouskomeroon:D:D

  ANNI, kiitti, tykkään itsekin näistä!

  kkiira, hahah, tuttu tunne:-D ku alottaa siivoomaan niin koko ajan tulee jotain uutta siivottavaa vastaan… hihi kiitos!<3

  Anonyymi, mun mielestä on tosi outoa että sä voit sanoa noin, sillä sä et oletettavasti tunne ketään meistä:–)
  Sitä paitsi on todella outoa, että kehtaat tulla arvostelemaan yhtä mun parhaista kavereista mun blogiin? Se, etten enää kirjoita heidän kanssaan, ei todellakaan tarkoita sitä, että ajattelisin, että oon parempi kuin he. Mulla vaan on ihan erityylinen tapa pitää blogia, toiset tykkää toisesta ja toiset toisesta.

  sofiia, hahah onhan se ihan:–D

  juuli, jep, jaanalla on lista siitä ja se on kai ensisijaisesti just ku5-kurssilaisille, mutta kantsii kysyy siltä, niin varmasti johonkin väliin mahtuu:-D

  Anonyymi, jee:-D Kuule mä en yhtään käsitä, miksi mun ja Laurin lovestory kiinnostais sua, tai ylipäätään ketään muuta? Kiinnostaako teitä myös miten mun äiti ja isä on tavannut ja miten mun pappa kosi mun mummua?!

  Linda, hei ei se voi mitään itselleen, se taitaa vaan tuntea sut:):)

  v*tun wnb:t veks, EI PIRU mie oon niin kovin otettu ^^ ihan kilpsu-iitu oikein, voi tätä kunniaa<3<3 musta on tosi kiva että myös tunnet mut ja haluut tietää musta mm. kaiken<3 mm pusuiiii *-* o.O ._. v_v n_n ymss

 10. Hei, luin ensimmäistä kertaa blogiasi, kun komeili blogilistan kärjessä. Parannusehdotuksena ehdottaisin toisen tekstityypin valintaa, sillä toi teksti ei ole paras mahdollinen valinta. Tekstistä ei oikein saa selvää, kun osa kirjaimista näyttää melkein menevän päällekkäin…
  Muuten blogi ihan jees!

  -Ipa

 11. Ihania kuvia:)

  Tän blogin nimi on nerokas, koska mä en oikeesti oo ikinä oppinu sitä määrää ulkoa et monta päivää vuodessa on (365) ja nyt se on PAKKO muistaa kun en lue blogeja blogilistan tmv kautta:D

 12. tähh, lopetin puukkohupparityttöjen lukemisen hetkeksi ja…? mitä?

 13. AHAA nyt kun näin Lindasta kuvan missä se kattoo lamppuun silleen wnb tekotaiteellisesti (ei siis pahal) nii hiffasin et v*ttu nythän mää tunnen sen ja sehän on aina ihan wnb tekotaiteellinen! (ei siis pahal)

  PS Ida sun blogi on ihana voitko plz postata sun ja Laurin Love__Storyn nii ja sun äidin ja isän kans????

 14. Ipa, kiitos ehdotuksestasi, mutta mä tykkään courier newistä ihan jo ulkoasun kannalta :-) jos se on epäselvää, niin ctrl ja plus niin pitäisi suureta:-)

  Anonyymi, hahaah vähän hyvä homma!:-D muistisääntö;-) muista että joskus voi vähän olla enemmänki, karkauspäivä nimittäin….

  Heta, no hetkeksi todellakin?:-D heheh, on vähän muutoksia tullut juu.

  yx savannimarsu, ei piru vie, vitsi mäki oikeestaan tunnen sut näiden komsujen kautta, et aika ok juttu;) nettikamuja ja sillee ja kamuilleni kerron et oon hyvää pataa sen savannimarsu91:sen kanssa.. :) ei kai haittaa :) :P Noooo miun ja Larpan love____story mennee sillee et habbo hotellis kerran se tuli mun huoneeseen, mun huone oli ♥ WaIhToLa ♥ ja sit se anto miul jääkaapi ja pinkin tuoli ja olin ihan et " how cute!!!! awww " ja se oli menoo si ;) vähä peelo kyl mut Ei sE MiTÄä ;;)

 15. aa joo ihax tosi? mustki tuntuu et me ollaan iha ku vanhoi kaverei jo!!!!!! vittuu jeee! onx laurin habbohotelnicki LaTeXia__91?? taidan tuntee senki!! se on se ovi peelo =)=)=))

 16. savannimarsu, no ovipeelo todellakI!!!!! ja äitin ja isin rakkaustarinaa en saa kertoo, ne kiels mua:( <3

 17. Mitä VITSIÄ siinä on jos joku kysyy pituuttas? Voi luoja. :D Ootko ikinä seurannu muita blogeja? Miks pidät blogia ellei sulta saa mitään kysyä?

 18. Anonyymi, Anteeks?:-D Mä en todellakaan pidän blogia siksi, että mä oisin joku automaatti joka vastaa kaikkiin kysymyksiin ja toteuttaa kaikki seuraajien toiveet. Jos joku muu tekee niin, niin tehkööt, mutta sellanen ei todellakaan kiinnosta mua.

  Mä pidän blogia siksi, että voin julkasta täällä ottamiani kuvia ja höpötellä asioista, jotka mua kiinnostaa. Niihin asioihin ei lukeudu mun parisuhteen esittely, mun rintojen koko, mun paino tai ylipäätään mikään asia, mistä en koe tarvetta kirjoittaa. Mun mielestä on naurettavaa olettaa, että mä vastaisin kysymyksiin "koska muutkin bloggaajat tekee niin". Mun mielestä on vähän kummallista kertoa jotain mittoja itsestään, ellei joku siitä hyödy jotain, vaikkapa vaatteen oston suhteen. Pituus nyt ei oo niin henkilökohtainen asia, mutta esimerkiksi paino menee siihen kategoriaan, että en nää mitään tarvetta kenenkään muun tietää sitä. Mitä sillä tiedolla kukaan tekee? Tai sillä, miten oon tavannu mun poikaystävän? Tai sillä, mikä mun kuppikoko on? :-D

  Toi "Anonyymi sanoi…

  Kuinka pitkä oot? Paljonko painat?

  Ida sanoi…

  Anonyymi, ei hitto, toivottavasti toi oli vitsi:-D"

  vastaus johtui juurikin siitä, että olin tuolla aiemmin ihmetellyt, mitä joku tekee tiedolla siitä, miten oon tavannu mun poikaystävän. Samaan kategoriaan kuuluu se, mitä joku tekee mun pituudella ja painolla? :-D Saahan sitä ihmetellä, mutta saanhan mä jättää vastaamattakin.

 19. No ei sillä kaikella tarvi aina TEHDÄ mitään. Et säkään varmaan muiden blogien seuraamisella TEE mitään.

 20. Anonyymi, teenpäs :—D Mä saan blogeista inspiraatiota ja on kiva lukea samanhenkisten ihmisten juttuja. Joskus blogeja lukiessa saa myös tietoa tapahtumista, joista ei muuten saa tietoa. Hieman eri juttu, kuin se, miksi joku haluaa tietää mun painon.

 21. mahtavaa että oot alottanu oman blogin! mun oli pakko heti tulla kattoon kun mervi kerto tästä:D näyttää ja vaikuttaa tosi hyvältä jo nyt:)

 22. Susanna Katariina, voi kiitos kovasti!<3 Hahaa, en tiennytkään että Mervi on noin ahkera blogien seuraaja, se ei koskaan kommentoi mulle mitään, ketale:-D haha!

 23. oi että:—-) oliko toi se kuviksen vitoskurssi, se perus valokuvaus vai joku muu valokuvauskurssi:o

 24. iina, juurikin se ku5! hehe, toivottavasti tällä kertaa saan palautettua kaikki kuvistyöt ajoissa…..

 25. Olispa meilläkin studio :) tuli taas kauhea hinku jollekkin valokuvauskurssille, odottaa niin syksyä :)