I’ll never be the same, if we ever meet again

lifestyle
13 kommenttia
rainy afternoons

Huh, tänään on ollut varsin harmaa päivä ja se on kyllä näkynyt niin pukeutumisessa kuin laittautumisessakin – päälle lämmin neule legginsien kaveriksi ja hiukset kiinni niin, että ne eivät roiku kasvoilla. Tää päivä onkin mennyt siivoillessa, kirjettä kirjoittaessa, sähköposteihin vastaillessa, lukiessa ja kaakaota juodessa. Eikä ilta jatku yhtään huonommin, saan kohta leffaseuraa ja tein juuri leffanaposteltavaksi valkosipulileipiä, namnam! Huomenna meen mun luottokampaajalle ja se tarkoittaa että huomenna mulla pitäis olla nätti sivuotsis – jep, kaiken tämän otsiksen kasvattamisen jälkeen haluan sen takaisin:-D Yo-lakkikin näyttää kivemmalta otsiksen kanssa ja saahan sen silti aina pinneillä pois jos haluaa. Nim. ailahtelevainen_91…

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Heeei mitä olet ollut mieltä siitä Pure Luxen punaisuudenpeittotökötistä? Mietin tässä että uskaltaisiko vastaavaa tavaraa tilata Pure Luxelta/Everyday Mineralsilta.. :)

 2. Anonyymi, yeaahh cool!!! sitä tavoittelinkin, myös tolla nimimerkillä ;);

  Johku, hahaha kiitos, hieman mököttävä kylläkin:-D Halusin vaan ottaa kuvan ennen otsista, että tiedän sitten myöhemmin katsoa kuvista kumpi on parempi OIKEASTI. Nyt ajattelen että otsis on täydellinen, mutta parin viikon päästä voi todellisuus iskeä :D

  Anonyymi, hain, mutten tosissani. Ens vuonna sitten. :- )

  suvi, Pure Luxen tuote toimii ihan ok:sti, laitan sitä joskus kun iho punottaa epänormaalin paljon ja myös jos naamassa on yksittäisiä silmiinpistäviä punottavia näppyjä, muttei mikään korvaamaton tuote toisaalta… Oon miettiny kanssa everyday mineralsin vastaavan tilaamista, koska en kokenut että toi olis ollut mikään tajunnan räjäyttävä! Sample-hintaan nähden tosin tosi yes;)

 3. ÄLÄ leikkaa otsista! Hiukset tollee ylhääl sopii sulle älyhyvin, otsikset on lame:-D ja mieti kesällä miten se hiostuu.. eieiei:-D kato ny tota kuvaa, älyihanat ilman otsista noi sun hiukset! ja pitkät:o

 4. NIIN IDA nyt ei ole kyllä yhtään nätti kuva susta stna tajuax miltä se musta tuntuu kun en pääse komsuaan et ootpa nätti :)):):)?!?!?!?!? etkö tajuu eli snaijaa eli hiffaa et blogis ei saa julkasta muut ku sexi_beibe kuvii?!?!? v*ttu mikä muija eli tsibu eli tsirppa………..

 5. Joko oot löytäny mekon yo-juhliin? Millasen tai millasta oot etsimässä? Mites muuten yo-look? :)

 6. Nooo…….. Siis jos multa kysyttas nii taa blogi ois noin 100 x parempi jos ois enemman jtn tissi settia eli siis pistappas tisu kuvia messiin nii meika lukee ja paljonkin. Siis mua kun vituttaa suomi jo muutnekin ku tytoilla ei tisseja kuvissa ja sitten kanssa verot iha vitu kalliita ja MIKA VITU OPPIVELVOLLISUUS ja miks juusto ei voi saada ilmatteeks siwasta mutta vero vex. Italia vitusti parempi nojoo mutta siis viesti olis tallanen: tissia poytaan niin blogi paranaa 45, 8 pros!

 7. Voii miten sulonen :) Tosi ihana toi paita, paljonko makso? Mäki tarvisin jonku tollasen löysän kivan paidan.
  -S