Like a riot like a riot oh!

lifestyle
13 kommenttia
Huhhuijaa! Tänään on ollut melkoisen pitkä päivä: aamulla töitä, töiden jälkeen koulutus ja sen jälkeen keskustan poikki rättiväsyneenä poikaystävän luo laittamaan ruokaa yhdessä ja nyt vasta oon kotona. Täälläkään en voi levätä ennen kuin olen siivonnut ja järjestellyt vaatteet kaappiin – se tosin johtuu vain siitä, etten ole jaksanut viikata vaatteita takaisin kaappiin vaatekriisiaamujen jälkeen, jolloin olen tyhjentänyt puolet sen sisällöstä lattialle löytämättä siltikään mitään mieleistä puettavaa. Olen huomannut etten osaa käyttää farkkuja enää ollenkaan, ainoa vaate mikä niiden kanssa sopii on Vanessa Brunon nätisti laskeutuva paita ja mun vaalea trenssi! Olen hameihminen henkeen ja vereen, housut aiheuttaa mulle ahdistuksen nykyään :-( Töiden takia farkut päätyvät usein jalkaan aamuisin ja aiheuttavat mulle harmaita hiuksia yläosan suhteen. Pitäisi ehkä jättää töihin lokeroon farkut niin voisin pukeutua hameeseen silti? Nojoo, tämä taisi olla hieman asian vierestä, takaisin ”asiaan”…

Onneksi olen lähes valmis siivoilun suhteen ja voin kohta katsoa jakson Gossip Girliä ja sitten lukea kivaa kirjaa ennen nukkumaan menoa – nyt vuorossa Erlend Loen Volvon kuorma-autot, Dopplerin sain luettua eilen. Tänä keväänä tulen takuulla lukemaan enemmän kirjoja kuin koko lukioaikana, mikä on kyllä sääli, mutten mä yksinkertaisesti ehtinyt silloin kaiken muun ohella. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Mulle saa aina suositella hyvää luettavaa, nyt mulla on aikaa.

books

Eipä tässä sitten muuta – paitsi että jos teillä on kysymyksiä bare mineralseista niin kysykää ihmeessä! Koetan vastata sen mitä tiedän muutaman kuukauden käytön perusteella – ainakin mulla on aika laaja vertailupohja erilaisiin meikkivoiteisiin jos ei muuta :-D Toivoitte bare minerals-postausta jo aiemmin, joten kertokaa mitä haluatte tietää!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. ooh, just tänään tuskailin, että tarvin jonkun antamaan neuvoja meikkivoiteiden kaa ! ja sitten luin tän postauksesi.. ;> mahtavaa. eli kerroppas mulle vähän vertailujesi tuloksii? haussa on täydellisyyttä hipova meikkivoide, jonka turvin saisin itse loihdittuu hyvän meikkipohjan YO-juhliin. kiitän jo etukäteen idakamuli ♥

 2. oii, nyt munki alko tekeen mieli lukee jotain :-D

  /Emma

 3. Ainakin olis kiva nähdä kuvat sun nassusta ilman meikkiä ja mineraalimeikin kanssa. :)

  Eniten kiinnostaa kuinka hyvin peittää, kuinka luonnolliselta näyttää, kuinka hyvin pysyy ja saako ihon näyttämään kuivalta.

 4. kkiira, oioi mahtavaa!:-D on niin ihanaa olla avuksi tämmösissä jutuissa, pitääkin väsää toi nopsaa valmiiks jos innostut kovasti niin ehtisit tilailla noi briteistä missä ne on paljon edullisempia ku suomessa! jeeeaa!♥

  Emma, hahaa hyvä hyvä;-)

  Annie, pitänee katsoa haluanko meikitöntä nassuani blogiini… :-D katsotaan mitä saan aikaiseksi! ja jep, noi jutut on hyviä ottaa huomioon.

  Anonyymi, nooh nyt hain vaan hakemisen ilosta, ens vuonna sitten oikeasti vasta, eli välivuosi tiedossa :-)

  Elina, ^ !:-)

 5. Jos kaipaat vauhdikasta luettavaa niin kannattaa tutustua Tuomas Vimman Helsinki 12:a. Otin kirjan viime syksynä ihan summanmutikassa johonkin äikänkurssin kirjavertailuun ja kyseisen teoksen parissa sai kyllä nauraa itsensä hengiltä useaan otteeseen :—D. Mitähän muita sitä osaisi vinkata, Stieg Larssonit on tietysti aika pop.

 6. Mulla on aina ollut kuva että noiden mineraalimeikkien käyttö on hirvittävän vaivalloista ja aikaa vievää touhua? Ja muutenkin tykkään vähän läpikuultavammasta meikistä joten en taida edes uskaltaa kokeilla noita.:-D

 7. Ihana toi HTML-koodi! Voisitko mitenkään lähettää mulle? ([email protected]) Muokkaisin paljon ennen käyttöä? (:
  Ja IHANA blogi! Sun tekstejä jaksaa lukea(=

 8. Anonyymi, heiii kuulostaapa hyvältä, laitan muistiin!:-) Ja joo, Stieg Larssonin kirjoja on kyllä kehuttu paljon myös mun kaveripiirissä, ehkäpä pitäis tutustua niihin myös!:-)

  Anonyymi, se on totta että mineraalit vievät vähän enemmän aikaa, mutta kun siihen oppii se ei ole lainkaan vaivalloista. Tuossa peittävyydessä olet kyllä väärässä: mineraaleilla saa peittävänkin lopputuloksen, mutta itse siirryin näihin mm. juuri siksi, että halusin luonnollisemman meikkipohjan ja se näillä onnistuu! Mun meikkipohjani on nykyisin paljon kevyempi kuin nestemäisellä meikkivoiteella :-) kirjoitan tästä lisää bare minerals -postaukseen.

  Anonyymi, hehe kiitos, mutta en mä kyllä halua lähettää sitä, sillä oon sen itse vaivalla tuollaiseksi muokannut. Jos kyseessä olisi jostain nappaamani valmis pohja, asia olisi eri. Ymmärrät varmaan :-)

 9. hyvä päätös! :-) Itselläkin takana välivuosi ja jotenkin tuota lukuintoa on löytynyt tänä keväänä huomattavasti enemmän kuin vuosi sitten. Tuntui ihan kamalalta kirjotusrumban jälkeen alkaan pänttään yliopistojen pääsykoematskua, enkä ollut edes varma mihin tosissani haluan. Tässä on nyt saanut "olla ja katsella" vaikka töitä on tehty ja urheiluopistossa 4kk vietetty :>

 10. hyvii kirjoi: Tuulen varjo, Vettä elefanteille, Enkelipeli, Joanne Harrisin kirjat, Aikamatkustajan vaimo, Ian McEwanin tuotokset, esim. Rannalla ja Sovitus ymymymym……… en jaksanu laittaa kaikkien kirjailijoitten nimii tohon mut googlaamal löytää :D

 11. Jos et oo vielä lukenut Deborah Spungenin Nancy kirjaa, suosittelen ehdottomasti! Mulla menossa nyt toista kertaa. Kirja on siis Sex Pistols -yhtyeen jäsenen Sid Viciouksen tyttöystävän äidin kirjoittama kirja tästä kyseisestä tyttöystävästä. (olipas vaikeasti selitetty) Paikoittan todella raskas lukea niin syvästä tuskasta, mitä mieleltään sairas lapsi ja tämän läheiset joutuvat kokemaan. Kuitenkin alusta loppuun sen arvoinen, mä en ainakaan saanut nenääni kirjasta irti ensimmäisellä lukukerralla. :)