I need some information about CONVERSE

lifestyle
27 kommenttia
Image and video hosting by TinyPic
Mä kaipailen uusia tummia tennareita mun vanhojen tilalle – taidan ostaa uudet mustat, vaikka tummansiniset ja harmaatkin ovat omalla tapaa hienot. Veikkaan kuitenkin että mustat ovat monikäyttöisimmät ja koska multa löytyy valkoiset tennarit varrettomina, haluan että mustat ovat varrelliset – ja mitkäpäs muut merkiltään kuin Converset.

Suurin ongelmani on että mistä tilaan kengät – tällä kertaa teen tilauksen lasten puolelta, sillä kokoa 35 ei tunnu löytyvän aikuisten puolelta ainakaan Asokselta, Nellyltä, Net-a-porterilta tai Ellokselta. Lasten puolelta kolmevitosta löytyy ihan hyvin, mutta osaako joku kertoa mulle, onko tyttöjen ja poikien Converseissa mitään eroa? Jos siis tilaisin poikien Converset koossa 35 (tai kuten koko Asoksella merkitään niin Adult size UK2), ovatko ne tismalleen samat kuin tyttöjen kolmevitoset? Tiedostan kyllä niiden olevan unisex-mallia, mutta muhun iski epävarmuus ja ajattelin että joku teistä vois tietää miten asia on ihan varmasti…. Joten, osaako joku auttaa mua?

Ja jos on vinkkejä ostopaikan suhteen niin kertokaa ihmeessä! :- ) Ja tosiaan, ostopaikan ei tarvitse olla netissä, mutta tuntuu ettei Stockalla tai Andiamoissa ainakaan ole oikeaa kokoa tarjolla.

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. hmm, tyttöjen converset voi olla kapeempia, en oo varma. Yleensä jokku pinkit converset on tyttöjen conversei, ku harvemmin poikien jalas sellasii näkee:D

 2. Mä en ainakaan kaupoissa oo huomannut niissä mitään eroa.. tietty miesten converseissa koot on isompia.

  Ja tosiaan converset on suomessa ihan riistohintaisia!

 3. Ite ostin ekat converseni joskus nelisen vuotta sitten. Stadiumissa oli paljon valikoimaa, mutta naisten malleiksi oli laitettu vain pinkkejä ja muita värikkäitä. Koska kelpuutin vain mustat, löysin ne miesten puolelta ja 36 oli täysin sopiva ja vastaa normaalia jalankokoani. Myös toiset conveerset ostin miesten osastolta, mutta ne nyt olivat jo kokonsa puolesta hieman liian isot. Mutta tämän hirveän sepustuksen pointtina oli, etten ainakaan oo ite huomannut mitään eroa miesten ja naisten conversejen välillä. Samaa tavaraa eri väreissä :)

 4. Mun mielestä niissä ei oo mitään eroa, ku oon joskus miesten Consseja jalkaani pistänyt :-)

 5. Conversen omassa nettikaupassa näkyy ainakin olevan kenkiä (aikuisten puolelta) koossa 35, eli kannattaa sieltä kattoa myös :)

  Muuten luulisin että ne on kyllä saman kokoset/ malliset sekä tyttöjen että poikien kengissä.

  Noi lasten kengät on kyllä hirmu söpöjä!

 6. mun kaveripojalla on suht samankokoinen jalka kun mulla, lainasin joskus sen conversetossuja ja aika samalta ne tuntui jalkaan kun omatkin :-) tosin en tiedä onko tästä kommentista juuri apua, kun mulla on aika levee jalka :'D

 7. Itse olen ostanut molemmat 35 converseni suomesta (varrelliset valkoiset & mustat), toiset stadiumista ja toiset spirit storesta.

 8. tyttöjen ja poikien converset pitäis olla ihan samanlaisia, kaupoissa vaan ne poikien puolella olevat tennarit on vaan isomia :-)

 9. ei oo eroa, mut ootko miettiny lighteja, ne ois nätimmät ku noi normit?

 10. hihii aion just tilata tollaset harmaat ellokselta!:) ja noi siniset on hienot kans. tai noi kaikki hehe. mut mä en tiä noista miestenmalleista tai noista yhtikäs mitää :D

 11. Itte ostin omat mustani ihan Koskarin intersportista ja kyllä siellä mun mielestä kokojakin riitti. Tosin mulla onkin aikalailla isompi jalka kun sulla, mutta muistaakseni siellä kyllä oli paljon kokojan. :))

 12. Tampereen Stockan lastenosastolla myydään mustia Converseja ja monen muunkin värisiä. :)

 13. Ite oon ostanut 35 Converset Sokokselta (Tre) ja kokoja sovittelin aikoinaan Spirit storessa ja sielläkin muistaakseni oli tosi pieniäkin kokoja.

 14. tilaa ebaysta! itse sain 30e sisältäen postikulut ja mitään eroa kaupassa myytäviin ei ainakaan silmä huomaa:D

 15. en nyt lukenut kirjoittiko joku jo, mutta converseissa saattaa olla ihan vaikka koossa 38 kokoeroja, koska niitä valmistetaan eri maissa ja kaikissa maissa koot vaihtelee. joten vaikka ostaisin mustat ja valkoiset koon 38 converset samasta kaupasta, ne saattavat olla eri kokoiset jalassa.

 16. Mä haluaisin Converset ja eräässä kaupassa täällä oli sellaisia mutta ne oli kaikki ihan törkeen isoja, yli 40 :D ja itsellä on kumminkin aika pieni jalka. Kuitenkin jotenkin yllätti se että semmosia ees täällä myydään :D.

 17. Itse ostin valkoiset varrelliset tennarit lasten puolelta Prismasta, hinta oli 12,90 ja ajavat ihan saman asian. Vinkkinä vaan ;)

 18. iita, truee:-D

  Anonyymi, hmm aika kovan hintaisia tuolla nettikaupassa Converset!:o

  Anonyymi, yes, no toivotaan ettei muuta eroa ole:-D Jep, siks mä tilaanki nettikaupasta ulkomailta…

  Anonyymi, hieno juttu! Stadium kävi mullaki mielessä, mutta en oo menossa sinne hetkeen niin taidampa tilailla kengät netistä:-)

  Noona, jee hyvä, toivotaan että asia on noin! Aion meinaa tilata poikien puolelta:-D

  aeb, yes, mutta he eivät toimita Suomeen joten siitä ei oikein ole apua nyt :s

  Anonyymi, jea!:-) Tuolla vaan on aika korkeet hinnat, nyt ku oon tehny vertailua;-)

  Petra, no on tosta siinä mielessä että musta tuntuu että Converset on aina leveitä:-D

  äs, jooo aivan, kävinki kattoo Spiritit muttei löytyny sitä mitä hain ja hinnat on aika huimat :-o

  mooses, yees, meidän jc:ssä ei ollu ja nilssonia ei tre:llä olekaan.

  Tiia, jees, toivon että asia on näin ja tilaan kolmevitoset poikien puolelta:-D

  Anonyymi, hieno juttu. En oo, mun mielestä lightit ei oo yhtään niin hienot ku noi normit:-D

  Josefin, heehe:-D huomasitko että saat -50% alee elloksella? :D mua vähän harmittaa ku en pääse hyödyntään sitä alee ku siellä ei olllu kolmevitosta ku punasista ja valkosista:s

  Anonyymi, nojoo totta, siellä voiski olla!:-)

  Marvin, jooo mutta siellä ei ole yhdenyhtä kolmevitos-paria!:-D ne puuttuu kokonaan, oon niitä koko kevään kyllä pitäny silmällä.

  majju, kävin tänää kattoo Sokokselta muttei siellä ollu noin pieniä kokoja:-( tai sit en vaan osannu ettiä…

  Anonyymi, en mä feikeistä maksais kolmeakymppiä ku samalla hinnalla saan asokselta aidot:-D

  Anonyymi, ohohhh, totapa en tiennytkään!:o Täytyy toivoo että tilaamani kolmevitoset sit vastais sitä kokoa….

  Anonyymi, hahaa siitä on lähinnä vaan vaivaa kenkiä etsiessä:-D oon 159cm.

  I'm Lacking, oiei, toivottavasti säki löydät sopivat jostain :-D

  Anonyymi, tiedän kyllä, mutta etsinnöissä on Converset:-) mulla on valkoset perustennarit varrettomina eikä ne tosiaan oo mitään merkkiä, mutta mun puhkikuluneissa Converseissa on paljon enemmän asennetta ku niissä niin haluan uudetki samaa merkkiä ;-)

 19. tilasin mustat UK 2 kokoset asosilta ja ne ei ollukkaa 35 vaa 34 kokoset. en tiä oliko vaa joku virhe vai mikä ku siä sivuilla lukee et se vastais sitä 35 kokoo…. mut et sieltä en suosittele tilaan jos 35 haluut :D

 20. lol mistä keksit että nuo tuon anonyymin ebaysta tilaamat tennarit olis ollu feikit?…

 21. Anonyymi, AUuuuutts:D mä meinasin tilaa lasten puolelta adult uk size 2 ja siellä lukee että se vastaa 35:sta ja adult uk size 1 ois se 34, että täytynee toivoo parasta sit :D

  esc, lol, "mitään eroa kaupassa myytäviin ei ainakaan silmä huomaa:D", jos ne olis aidot niin miksi kommentoija edes toteaisi ettei eroa huomaa?:-D Silloinhan hän toteaisi että "Ostin Converset ebaysta 30eurolla" tms.

 22. Olen myöhässä asian kanssa, mutta tuli nyt vielä mieleen ilmoitella :) Elikä itse ainakin olen ostanut omia Conversejani Stockalta, juurikin Tampereelta, sieltä on ainakin tällöin aina löytynyt lasten kenkäosiosta 35 kokoisia yksilöitä! Ja tosiaan muuten täysin samoja, kuin ns. aikuistenkin conssit. Mutta halvemmat!

  Anne

 23. Anne, et ole lainkaan myöhässä, en ole vielä raaskinut tilata Converseja, eka pitäis päästä testaan kolmeneloset ja kolmevitoset ja katsoa kummat on paremmat jalassa. Stockalta oon toki katsellut jo, siellä ei ainakaan nyt muutamaan viikkoon ole ollut kolmevitosia ollenkaan siinä lasten puolella:-( Pitää pitää silmät auki ja toivoa että niitä tulee!