batwing & lace

lifestyle
9 kommenttia

cheap tuesday

Tukholmasta blogiristeilyn aikaan ostamani Cheap Mondayn jättisuuri paita pääsi käyttöön vihdoin viime viikonloppuna. Olin suunnitellut pukevani sen korkeavyötäröisten farkkushortsien kanssa, mutten ole bongannut hyviä shortseja mistään. Ajatus käyttämättömästä paidasta kaapissa ei tuntunut kivalta ja purinkin taas koko vaatekaapin lattialle etsiessäni sopivaa alaosaa paidalle. Se on edestä liian lyhyt käytettäväksi legginsien kanssa, vaikka se takapuolen peittääkin jännän leikkauksensa ansiosta. Farkkujen kanssa napa meinas vilkkua vähän liikaa ottaen huomioon, ettei lämpöasteita juurikaan vielä ole, eikä ollut viikonloppunakaan. Sitä paitsi mun farkut taitavat olla hieman liian lannefarkkuja, korkeavyötäröisten farkkujen kanssa tuo olisi aika siisti!

Super Mukavan pitsihame sopi kerrankin tähän käyttötarkoitukseen. Hölmönä halusin joskus Super Mukavassa myynnissä olleesta korkeavyötäröisestä hameesta matalavyötäröisen version, niihin aikoihin en vielä ollut lämmennyt korkealle vyötärölle…. jännä juttu, nykyisin tuo on mun hameista ainut, jossa ei ole korkeaa vyötäröä. Hame on kuitenkin ollut aivan liian hieno eteenpäin myytäväksi, joten olenkin säästänyt sitä myöhempää käyttöä varten – onneksi! Pitsihame on hieman ratkennut takasaumasta, joten se täytyy korjata hetimmiten, jotta kyseinen asukokonaisuus pääsee käyttöön – viikonloppuna laitoin vastaavanlaisen mustan kynähameen tuon paidan kaveriksi, kun en siihen hätään ehtinyt pitsihametta ommella kuntoon.

Mitä tulee vaatekaapissa majaileviin uusiin, käyttämättömiin vaatteisiin, niitä on nyt kaksi vähemmän! Eipä siellä taida kovin montaa vähälle käytölle jäänyttä vaatetta enää ollakaan, kun aika hyvin olen saanut laitettua niitä myyntiin ja eteenpäin. :-) Jee, i like!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. bloggaajat keksii aina tyhjästä näitä hirveitä ongelmia "yhdistelemisen" kanssa. ihan kuin tuota ei voisi käyttää kaiken kanssa jos vaikka laittaa pitkän perustopin sen alle. :D

 2. Oi ihana asu! Tosi rennon näkönen, mutta silti niin jotenkin hieno! Sä osaat aina yhdistellä vaatteita niin hienosti ja musta tuntuu ettei sulla muita olekaan kun kivoja vaatteita. :–)

 3. Kommentoin tota ekan anonyymin väitettä sen verran, että mua ainakin joissain vaatteissa häiritsee suunnattomasti, jos sinne alle pukisi perustopin. Esim. olkaimet näkyy kaula-aukosta ja ajatus kahdesta eri resorista alhaalla kalvaa myös. Minkäs sille mahtaa jos on perfektionisti :-D

 4. Anonyymi, hoh hhoijaa:-D Noinkohan? Mun mielestä se näyttäis typerältä jonkun pitkän topin kanssa, en tykkää siitä että vaatteita on monta päällekkäin ja ne vaan katkasee sut moneen osaan ja saa ihmisen näyttämään lyhyemmältä & leveämmältä. Perustopit KAIKEN alla on muutenkin jotain niin kamalaa:-D

  Johanna, voii kiitos!:-D Oon kyllä yrittänyt koota vaatekaappiin vain kivoja vaatteita ja jättää ne ihan ok:t kauppaan suosiolla :-)

  anita, jea kiitos!:-)

  Petra, I TOTALLY AGREE! Se on ärsyttävän näköstä ja tuntusta jos jonku ton tapasen paidan alla olis se fucking perustoppi… :-D Hahahha ihana kun sä oot samoilla linjoilla!

 5. Upee asu! Pakko muuten myöntää, että mua hävettää sun ja Petran kommenttien jälkeen myöntää kuuluvani niihin jotka tunkee sen hemmetin perustopin kaiken alle – en vaan osaa olla ilman :D Muten osaa kyllä silti kuvitella sitä ton sun paitas alla!

 6. Kiira, kiitos!:-D ja hei, tyylejä on monia, ei se automaattisesti näytä tyhmältä kaikkien päällä, mutta itse oon omassa pukeutumisessani NIIN kyllästynyt perustoppeihin, tungin niitä enne aina kaks päällekkäin ja yöökkss :D mutta siis tämäkin johtuu vain omista pukeutumistraumoistani…

 7. Ihana paita! Sopii sulle tosi hyvin eikä näytä Ginan lepakkohiha-paidoilta joita on kaikilla :)

 8. Anonyymi, hahaa kiitos, ja tuo on kyllä totta, sillä mulla on itselläkin ollut joskus sellainen ginan lepakkohiha, ja se on hieman erilainen… :-D