kotona taas

lifestyle
10 kommenttia
carry carry carry
boost

Terveisiä Tallinnasta! Miniloma tuli tarpeeseen, nyt on onnellinen olo, sillä reissu oli varsin onnistunut :- ) Shoppailtiin, kierreltiin vanhassa kaupungissa ja syötiin hyvin (kiitos Katri ruokapaikkasuosituksista, Vapianon konsepti oli ihana!)

Hassua sinänsä, että Laurille löytyi enemmän vaatteita kuin mulle, mutta ehkä ihan hyvä niin. Löysin kesäisen kukkamekon, kuten haaveilinkin, joten olen erittäin tyytyväinen! Lisäksi mukaan tarttui pari yläosaa, joten nyt mun vaatekaapin yläosavaje alkaa täyttyä, jee. Ja pitihän sitä taas käydä Boosteilla, kuten kuvasta näkyy, hehee. Lisää myöhemmin, nyt on pakko purkaa laukku ja miettiä jotain yöhousuja fiksumpaa päällepantavaa. See you later!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. ihanaihanaihana alaosa!! onko muuten shortsit vai hame :Djokatapauksessa ihana, mistä se on? eikai vaan zarasta etc ? paitsi mä olen kuullut huhuja että tänne tulisi zara, tosin vasta syyskuussa ;(

 2. anni, kiitos, se on mun lemppari myös!:-) se on ostettu zarasta juu pari kuukautta sitten :-) valkoisina noita vielä taitaa olla. Hääääh missä päin maailmaa asut, minne tulee zara?!?

  behaviour, no kyllä!:–D onneks Katri suositteli sitä, voitti aiemmat testaamani pizzeriat mennen tullen!;-)

  inka, kiitos:- )

  Petra, hahahah hyvä hyvä, kiitos:–D

  Fashion Nicotine, thanks!:- )

 3. Nyt kiinnittyi huomio ehkä aika epäolennaiseen, mutta IHANA toi nuottiavainkassi tossa ekassa kuvassa, nuottiavaimet on vaan niin hienoja :D Mutta hienot on shortsitkin nam!

 4. Anonyymi, hahaa stradivariuksen kassit on kieltämättä kivoja!:-D Paperikassit tuntuu muutenkin aina muovipusseja kivommilta, hehee.

  Ja kiitos, se tosin on hame eikä shortsit ;-)

 5. asun jyväskylässä, ja täällä remontoidaan erästä kauppakeskusta aika paljonkin isommaks, niin oon kuullut huhuja että yksi uusi liike saattaisi olla zara! mutta ei oo toki varmaa tietoa =D