hot hot heat

lifestyle
11 kommenttia
oooooo

varpaa

oop

beach

Olin tänään kamujen kanssa Yyterissä nauttimassa auringosta ja koko päivän on tuntunut siltä että sulan! Reissu oli varsin mukava, vaikkei muhun tainnut juuri väriä tarttua, mutta siinä nyt ei ole mitään uutta. Sitä paitsi taisin pitää isoa huivia harteillani lähes puolet ajasta palamisen pelossa, vaikka suojakertoimia oli kyllä se kolmekymmentä. On mun kädet oikeasti päivettyneet ja vatsakin vähän, muttei sitä kukaan muu näe kuin minä:–D Nooh, ainakin kamut tulee iloisiksi kun voivat verrata rusketustaan minuun. Ensi keväänä popsin Jennin hyväksi toteamia kapseleita, joskos minäkin sitten saisin edes kevyen päivetyksen!

Nyt kipaisen lähikauppaan hakemaan jotain syötävää (raikkaita hedelmiä ehkä, ei tällä säällä juuri muuta kaipaa!) ja taidanpa katsoa jonkin leffankin vapaapäivän kunniaksi!

Nyt soi: Belle Who

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. ää, oot sitten ollut ihan tossa parin kilsan päässä! katoinkin, että onpas tutun näkösiä maisemia :-D

  2. ha ha taidat olla aikas paksussa kunnossa kun et uimapuku kuvaa itsestäs tai kavereistas laittanu !!!!! tai sit sun kamut on vaan niiiin kuumii ja ruskei että et haluu et ne vie kaiken huomion. sellasii oon kuullu että te blogi tytöt ootte !!!!!! XD anna_666

  3. oi näyttääpä ihanilta kuvilta, ihana värimaailma. nyt vähän kaduttaa ku en ollu viikonloppuna yyterissä ku kuitenki se on niin hieno ranta:D:D

  4. anna_666, en voi ymmärtää miten mä muka oon niin läpinäkyvä että arvasit kaiken……….!!!! oikeesti olin rannalla yksin ja kerroin sepustukset mun kavereista ettei kukaan luulis mua loneriks…ja joo oon myös aika putakassa kunnossa että siksi kuvasin vain zoomilla vieressä makaavia tyttöjä jotta näyttäis että minähän se siinä tai että joku mun kamu… (kts ylin kuva) :( vitti, ny nolottaa -.- mut kysyn vaan että mistä oikein oot kuullu?!???!???? :OOOO

    mariya, kiitos maria!<3 mäkin tykkään, noi värit sopii tommosiin rantakuviin. Ihmettelin että ranta oli niin siistissä kunnossa ybf:n jäljiltä:-D onneks….

  5. no tiiätkö bitch noi kuumat tytsyt on mun kamui ja alko tunteen olonsa ahdistetuks ku katto että joku stalkkaa niitä!! et haha oot kyl nyt niiiiiin busted *nauraa räkäsesti* ens kerralla ku kiikarikameroit nii tiiät et mä vahdin sua!!!! x) XD

  6. anna_666, mee pois saastutaas mun blogin ilma piirii!!!! X( mä oon todella pahoillani että kuvasin sun kamui tai siis niin mutta niin että se oli vahinko!!! luuleksääää että mä enää mihinkään uskallan lähtee kotoo jos ootki vaan jossain spaanaas!?!?:/ *katkerana*

  7. Näyttääpä ihanalta! Olen ollut Yyterissä itsekin aika monena kesänä.