kuohuviiniä & popkorneja

lifestyle
8 kommenttia
nej
popcorn&shampanja

iiismael

Töiden jälkeen kuoharia ja poppareita sekä hyvä ystävä, siitä on kiva ilta tehty! Kuvat ovat jo pari päivää vanhoja, mutta eilenkin ilta kului lähes samoissa tunnelmissa: kaveri ja kuohari vain vaihtui toisiin, niitä samoja poppareita oli kyllä yhä jäljellä, miksiköhän ne eivät kelvanneet?!

Onko kaikille muillekin tamperelaisille tullut yhtä puskista uuden klubin, Volumen, avajaiset? Supersiistiä että Tampereelle avautuu uusia baareja, toi vieläpä näyttää hyvältä! :-D Ja jos nyt en ihan väärässä oo niin Yo-taloltakin tutut dj:t Sami&Riku pitävät tuollakin osittain huolen musapuolesta, ja sehän on tietysti aivan superia! Odotan innolla, että millainen paikka tuo on ja että millaista porukkaa siellä alkaa käydä, sillä tätä ennen Tampereella ei ole ollut kuin yo-talo ja ruma, klubille en oo koskaan lämmennyt kunnolla, vaikka tiedänkin että moni samanhenkinen tyyppi tykkää siitäkin. Ehkä oon vaan osunut väärinä iltoina paikalle! Anyway, oon todella kiinnostunut tästä jutusta! Kuka muu on?! :-D

Lisää luettavaa

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Rakkauskirje Kalliolle

Rakkauskirje Kalliolle

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. uuu ton misun nassu kiiltää komeesti, en tiiä kuka se on mut en ainakaan minä!

  2. Hannah, i know, but i dont have time to do that :-( i hope the translator helps you a bit!

    sara, no äläpä, hou kuul!?:–D

    Anonyymi, kuuma misu anyhow;)

  3. Volumen avajaisbileet on keskiviikkona, mut en oo varma onko se silloin muille kuin kutsutuille… Äijäni kaverit ovat sen perustaneet ja DJ:t on kuulemma ihan arvostettuja/palkittuja ettei voi soida kauhean huonoa musaa :)

  4. Sini, jees, kokoonpano kuulostaa ja näyttää varsin hyvältä kyllä!:-D fb:ssä ainakin tuo kutsu on avoin, että tuskin se vaan kutsutuille on :-)