YES/NO: red & claret

lifestyle
15 kommenttia
Ihan vielä ei ehkä saisi siirtyä syksyhaaveiluiden pariin, mutten ole malttanut vastustaa kiusausta! Alennusmyynneistäkin ostin vain yhdet kesäkorkkarit, loput alelöydöt odottavat kaapissa syksyisempiä kelejä.
Olen alkanut haaveilla syysvaatteistakin jo, sillä mikään ei ole ihanempaa kuin lämpöiseen neuleeseen pukeutuminen viilenevinä iltoina. Olen alkanut innostua myös uusista väreistä, kuoseista, materiaaleista ja leikkauksista, mutta ennen kaikkea mun vaatekaappi kaipaa lisää punaista! Eikä mitä tahansa punaista, vaan kirkkaanpunaista, joka taittuu kylmään. Alla täydellisiä esimerkkejä siitä mitä haen:

RED RED RED RED !!

Omistan punaisen neuletakin ja punaiset nilkkurit (ehken myykään niitä pois vielä?), mutta punainen mekko, ah, sellainen on saatava! Miten kauniilta se näyttäisikään vaaleaa ihoa vasten ja miten helppo se olisikaan pukea mustien korkkareiden kaveriksi. Sametti (etenkin jewel-tone velvet) näyttäisi olevan yhä pinnalla, mutta musta tuntuu että satiini, silkki tai puuvilla olisivat mulle mieluisimpia materiaaleja. Niin mielelläni kuin ottaisinkin minkä tahansa yllä olevista mekoista, taidan pitäytyä budjettivaihtoehdoissa ja metsästää mekkoni hieman ylläolevia huokeammalla.

Vaikka kirkkaanpunainen ja tietty verenpunainen ovatkin mielestäni kauniita värejä, se ei tarkoita sitä, että kaikki punaiset olisivat…

viininpunainen

Viininpunaisen paluu kauhistuttaa hieman, vaikka esim. Diorin kalpeita malleja sekin väri puki hyvin. Viininpunaisesta nyt vain sattuu tulemaan mieleen eräs todella kauan sitten omistamamme auto, mökkiverkkarit ja alekopan tunkkaiset huulipunasävyt. Kenellekään ei varmaan jäänyt epäselväksi, että edellämainitut asiat eivät ole positiivisia tässä yhteydessä?

Joko siellä on alettu fiilistellä syksyä ja syysmuotia? Entä miten esimerkiksi viininpunainen jakaa mielipiteitä, yes or no? ;–)

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. voii että noi punaset mekot on nättejä. toinen vasemmalta aaah! ja neljäs oioi. mun lempiväri oli joskus punanen, sit inhosin sitä ja nyt se näyttää taas ihan kivalta:D

 2. en suostu ajattelemaan syksyä, joten sivuutan tän merkinnän kokonaan! :-D

 3. Itse olen juuri enemmänkin kevät/syksy-tyyppiä, joten syksyä odotellaan täällä jo kovasti.
  Ihania paksuja neuleita, kaulahuiveja ja kerrospukeutumista. :-) Silti pakko myöntää että tuntui kyllä hassulta tilata keskellä kesää netistä paksu syystakki ja saapikkaat :-D Mutta minkäs teet kun syysmallistot tulee nettikauppoihin niin ajoissa ja pakko viedä lempparit päältä, ennenkuin loppuu.

 4. mulla on aina toi punainen juttu syksyllä :D luumun lisäksi tietty, ainakin näistä väriväreistä….. sit on just ruskeet harmaat luonnonläheiset murretut mut äääh ei vielä syksy "vielä on kesää jäljellä…" :—-D

 5. Mä tunnen syyllisyyttä siitä,että suunnittelen jo vaatekaapin sisältöä syksylle. :D
  Ja toi viininpuninen on NO.
  Ehkä joillekin harvoille se vois sopia.

 6. ihania noi ekat mekot! joku tommonen ois niin sulle :-) ja viininpunaselle ei!

 7. MITÄ mikä teitä ihmisiä vaivaa, viininpunainen on ehkä yksi ihanimmista väreistä päällä maan! Ette voi olla tosissanne. HUHUH no jääpä mulle sitten kaikkien kauppojen kaikki viininpunaset jos kukaan muu ei tykkää :—–) vai sanooksne vaan niin sen takia kun säkin.. hihi.

 8. Metsästin itse tosi kauan kirkkaanpunaista "pikkumustaa" ja nyt lopulta pari viikkoa sitten löysin sellaisen H&M:ltä :) Malli on ihan täydellinen: tyköistuva, olkaimeton ja helma ulottuu puoleen reiteen. Eli kannattaa sieltä käydä kattelemassa, jos kerta punainen mekko houkuttaa :)

 9. tällä hetkellä tuntuu kyllä syksyltä, päällä paljon neuleita ja peittoja+villasukat :D ja toivon todella että huomen ois se luvattu 33 lämmintä tai jos ei ole, niin keskiviikko sitten nopeasti, koska sillon on jo Italian auringon alla :) eli syksyä en ajattele missään nimessä :D

 10. Jeuu, mulla on ollut yleensä punaisen mekon himo joskus tossa joulun aikaan,mutta tää merkintä sai mussa aikaan pakottavan tunteen mennä ostmaan punanen mekko! :D

 11. Hei! Pakko tunnustaa että näin sut yks päivä työpaikassasi :) Oot luonnossa vielä siromman ja herkemmän näköinen kuin kuvissa!

  Mulla olisi yksi toive. Olen saanut täältä blogista selville että olet melko pikkujalkainen ihminen. Itsellä koko on kuitenkin niin "suuri" kuin 36.5, mutta kapeaakin kapeampi jalka tuottaa vaikeuksia kenkien ostoon. Olisi kiva lukea postausta käyttämistäsi kengistä ja mistä olet ne ostanut! Uskon että täällä olisi monta pienijalkaista ihmistä jotka lukisi sitä mielissään :-)

 12. Siiri, niinpä:-D

  mariya, eikö ookin!mä ottaisin minkä vaan noista, mutta mieluiten ehkä erin fetherstonin mekon….aiaiii! Sama täällä lempiväriasian suhteen!:-D

  Petra, hahaha :–D sieltä se tulee….

  Maija, Sama täällä! Mä en oo vielä tilannu saapikkaita, mutta monet on harkinnassa :-D Kerrospukeutuminen on parasta, hihii, syksy saa kyllä tulla, muttei ihan vielä;-)

  juuli, hahaa olen huomannut punaisen ja luumun, etenkin jälkimmäisen ;-) hihii, punainen oli mun juttu joskus ysillä, sittemmin sain yliannostuksen ja nyt taas kiinnostais, aiaii….

  Kathy, se vaatii värinä taitavaa yhdistelyä, mutta kyllä se varmasti jollekulle sopii :-) Ja hei, ei siitä tarvi syyllisyyttä tuntea kunhan vaan muistaa nauttia auringosta;- )

  mette, hihii kiitos:-)

  Anonyymi, niin en tiedä;-) ei vaineskaan, veikkaampa että monella muullakin se saattaa assosioitua liiaksi just joihinki mökkikuteisiin….. :-D No, sä saat sit kaikki ne viininpunaset vaatteet;–)

  Anonyymi, kiitos vinkistä!:- )

  Anonyymi, hahaha no ehkä ihan hyväkin niin ;-) ihanaa lomaa!

  AnsQ, haha ai :–D mulla ei ole pakottavaa tarvetta, toivon vaan että löytyy sopiva;-)

  Anonyymi, voi kun kivasti sanottu, etenkin kun oot nähnyt mut niissä ah-niin-imartelevissa työvetimissä :-D

  Välillä oonkin aikasempiin blogeihin ainakin aiheesta kirjoitellut, mutta pistän muistiin kun tulee mieleen jotain hyvää ja kiinnostavaa muitakin ajatellen :–) kiitos kommentistasi, se oli kiva!

 13. Wangin ruosteenpunaiseen taittuva näyttää vielä kivalta, oikeastaan tosi kivalta. mutta loput totally no no! ja huomasin pohtivani kuinka kaunis tuollainen kylmään taittava punainen mekko olisikaan – vaikka aiemmin olen inhonnut punaista. tai no, kirkkaapunaista: se vaan ei sovi minulle .

 14. Elina, oiei! No mutta jos kirkkaanpunainen ei sovi sulle, niin ehkä juuri joku tuommoinen murretumpi sävy sitten!;-)