look at me oh look at me is this the way i’ll always be

lifestyle
10 kommenttia
♣♠♥♦
Heippa hei söpöliinit!
Pikkujuttuja, jotka ovat mietityttäneet, ilahduttaneet ja naurattaneet viime päivinä:
jännä
Supersuloinen playsuit jaksaa ilahduttaa, vaikken ole sitä virallisesti vielä missään käyttänytkään: olen pohtinut, näyttääkö kesäisen ohut kangas typerältä paksujen palmikkosukkisten kanssa, ja eilen tulin siihen tulokseen, että ei näytä! Valkoinen yläosa kaipaa syksyllä kaverikseen neuleen, mutta kyllä tuo noinkin toimii :- )
gift
Mun meikkaustaidot lähinnä naurattavat mua! Te, jotka kyselette multa meikkauspostauksia ja meikkivideoita, ette tiedä mitä pyydätte :—D Normaalin arkimeikin kyllä haltsaan ja rajaukset sun muut, mutta kun puhutaan luomiväreistä niin……. ei. Ei vaan onnistu, en osaa ollenkaan! Jutan pitäis varmaan pitää mulle joku kurssi siitä, miten luomiväriä kuuluu käyttää, hahahaha. Vaaleat ovat ainoita, joihin uskallan koskea, niillä ei saa niin pahaa jälkeä aikaan, kai… Kuvassa näkyy edm:n tilauksen mukana tullut ”ilmaissetti”, jonka sai kun tilauksen kokonaissumma ylitti jonkun tietyn rajan. Putkilossa oleva helmiäsluomiväri on oikein oiva korostusväri (t. meikkiasiantuntija____91:D::D)
inkkarikuvat 141
Haluan sivuotsiksen, sillä pipojen käyttäminen on muuten ihan mahdotonta. Jos mulla ei ole otsista, hiukset on nostettu ylös, sillä muuten ne näyttävät typeriltä ja se taas ei toimi pipon alla laisinkaan. Sivuotsiksen kasvattaminenkaan ei ole ihan niin hankalaa mitä suoran otsiksen, joten tuumasta toimeen?
♣♠♥♦
Mikäs teitä on mietityttänyt, ilahduttanut ja naurattanut viime päivinä? :- )

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Sun tyylis on monella tavalla tosi erilainen kuin mun ja muutenkin tuntuu, että tykkäät asioista joista minä en. Silti sun blogis kuuluu mun lemppareihin. Sä kirjotat niin ihanan suloisella tavalla ja sun kuvissa on älyttömän kiva tunnelma. Saat elämän jotenkin kuulostamaan niin kivalta ja tuntuu, että aina mun huolet pienenee puolella, kun luen sun postauksia!

 2. kelasin aivan samaa otsiksesta !! :-D mun pitäis muutenki mennä kampaajalle, mut toisaalta nää mun hiukset on nyt ihanan pitkät ni en haluis leikellä. ja sit taas ku siitä otsiksesta haluu jossain vaiheessa eroon… ni en tiiä uskallanko leikata :-D

  ekan kuvan asu näyttää hyvältä ja must tollanen eri materiaalien yhdisteleminen on jees :-)

 3. Todellakin sopii toi playsuit neulesukkkisten kanssa. Ja otsis passaa myös:)
  Mäkin ostin tänään vaaleen luomivärin korostusväriksi. Se tulee halvemmaksikin kuin oikea korostusväri :p

 4. mulla on ollut tänään väsypäivä, joten oon hihitelly ihan urakalla jbeen baby speed up – versiolle, ja kun googlasin butaania kemianjuttuja varten, löysin sivun jolta sain hyvät naurut, kun jotkut kertoo huume tripeistään :-D mä en ymmärrä mikä mua vaivaa….. :-D

 5. toi vika kuva on maailman ihanin:) ja ite oon nyt innostunu meikkailemaan, aika nopeesti sitä oppii! suosittelen youtuben videoiden hyödyntämistä jos oot niin käsi esim.luomivärien kanssa ku annoit ymmärtää…:-D

 6. hei joo videopostauksia! mistä aiheesta tahansa! joo joo joo! tahtoo tahtoo ! : ))))9

 7. Anonyymi, voiettä, olipa piristävä kommentti!:– ) on hauskaa että joku ihan eri tyylinenkin voi innostua mun höpötyksistä, kiva jos voin piristää päivää!♥ Sun kommenttis piristi mun päivää :–)

  tiiku, AH soulsistahh! Mulla kanssa, ja sitä paitsi se kasvattaminen kesää kohden on aina niiiiin hiton rasittavaa, että:D

  kiitos!:- ) eri materiaalit tosiaan tuo asuun kuin asuun kiinnostavuutta.

  AnsQ, kiitti!:- ) hahaa, niin tulee. mulla on pari mineraaliluomiväriä/puuteria/peiteainetta, jotka toimii korostusväreinä.

  Petra, voi kiitos!:– )

  anni, hahaha :—-DD ultimateväsymys!

  Irina, kiitos :-D Hahaha, ehkä mun todella pitäis katsoa videoista neuvoa, en nimittäin osaa mitään…. :D:D oon aivan surkee luomivärien kanssa!

  Anonyymi, ei eiei ei :- D

 8. Toimiiko tuo putkilo-luomiväri hyvin?
  EDM:n luomivärikoot on vissiin muuttunut, ja tuntuu hullulta tilata edes mini-kokoa omaan käyttöön, kun ne tuntuu kestävän ikuisuuden.. :-D ja mietityttää osaanko käyttää tuota travel-versiota.

  (ja mua on naurattanut H&M:n lastenosastolta ostetut Barbapapa-sukat! piristää todellakin päivää!)

 9. aeb, on se tosiaan vähän hassumpi kuin nuo sample-paketit, joihin oon tottunu. Tuo pölyttää sitä luomiväriä enemmän ympäristöön, mutta toisaalta ei tuo hullumpi ole:- ) toimii suoraan luomille levitettynä, mutta itse töpötän luomiväriä ensin aplikaattoriin ja levitän sitten.

  OI ETTÄ mitkä sukat!:–D varmaan ihan huiput!