you’ve clipped your own wings

lifestyle
9 kommenttia

mmm

nailpolish

overtheknee 
Mun Asos-tilaukseni tuli tänään ja se meni aivan nappiin! Ylipolvensukat ovat sopivan pituiset ja kivan napakat, eivät valu ainakaan tuollaisten paksumpien sukkisten kanssa. Musta mekko on sopiva ja kerrankin sopivan pitkä (!!! niin, minulle, joka olen 159cm!!!!), sillä olen viime vuosina huomannut, että monet mekot ovat tunikamittaisia, jolloin ne tarvitsevat alleen farkut/farkkulegginsit, jos ei halua että sukkisten haarakiila vilkkuu. Vihdoin sopiva mekko joka on myös tarpeeksi pitkä. Ja tuo kynsilakka, aiaiii, pelkkä ulkoasukin jo hurmasi! Lakkaan kynnet huomenna, työpäivän jälkeen. Kestävyydestä, peittävyydestä ja sävystä voin infota sitten myöhemmin, mikäli kiinnostaa. Nyt uusin Gossip Girl, heipsun!

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oot kyllä oikeessa, toi kynsilakka näyttää ihan syötävän söpöltä! Ja kiva kuulla, että tilatut jutut vastasivat odotuksia. :-) On aina niin harmillista, kun odottaa tilauksen saapuvan kotiin ja sitten joutuukin huomaamaan ettei joku juttu sovi sitten ollenkaan syystä tai toisesta. Onneksi niin käy kuitenkin harvemmin!

 2. Muokkaatko nuo sun kuvat tarkotuksella tollasiks "sumeiksi" vai miks ne on sen näkösiä että otettu jollain huono laatusella pokkarilla? :)

 3. mmm, voi asos. oon klikkaillut ties mitä "saved for 30days" osastolle ja pähkäilen kotiuttamista. no, ehkä reissun jälkeen!

  tuo kynsilakka on kyllä ybersöpö!

 4. this post is so nice
  i loved that nail polish :)
  have a nice day and don't forget to visit my blog… i would be so happy if you do :)
  well, xoxo!

 5. Noona, eikö! toi rusetti kruunaa koko putelin:–D Ja niinpä, mä en oo onneksi tehnyt mitään ihmeellisiä virheostoksia netistä :- )

  anulina, no ei ku otin kuvat mun kamera_kännykällä ?:):) hahahaha et kai kysynyt tuota tosissasi?

  Elina, tuttu juttu!:- D mullakin oli kiva valikoima tavaraa siellä, mutta en sit tilannut mitään liian kesäistä jota ei tulis kuitenkaan nyt käytettyä… :- ) matkasi jälkeen sitten!;- )

  Pawi Macarena , thanks dear, mee too :– ) yes, i'll visit it:- )

  AnsQ, hihi niinpä!

 6. ihanat noi ylipolven sukat, mut ei varmaan kovin hyvän näköset jos jalat on hirveen paksut pökkelöt. joten heihei mun osalta =(