Uffie

lifestyle
7 kommenttia
kuva: ohnotheydidnt
Hahha, se taisi olla 2007 kun löysin Uffien, en enää ihan tarkalleen muista miten, vinkkasiko Linda vai vinkkasinko minä vai miten se sattuikaan löytymään – oli miten oli, Uffielta on ilmestynyt uutta musiikkia, kokonainen albumi, joka tosin sisältää myös ne vanhat biisit. Kreisiä, mutta omalla tapaa Uffie kuulostaa yhä yhtä hyvältä! Vai?

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Jacky, niin on;-D

  catti, yess :-D

  mariya, hihii eiköö ;D toi kuva on ihana!

  AnsQ, hahaha kyllä!!

 2. uffie <3 mäki muistelisin et joskus 2007 tai joskus niihin aikoihin löytäny tän, oli pakko stalkkaa mun last.fm milloin eka kuunneltu ja joo, june 2007 hot chick kuunneltu vissii ekaa kertaa :-D (pienesti oli hankalaa muuten löytää tuolt mist ne näkyy… hehe) brand new car on lempparein täl hetkellä !

  ja hitto "onneks" noi mun kaverit ei päässy niille yksille festareille mihin ne oli viime kesänä lähös, pukkelpoppiin, vissii belgiaan, oisin ollu maailman eniten kateellinen niille ku uffie oli siel esiintymässä :-DD

 3. tiiku, mä oon tykästyny tohon difficultiin nyt vuorostani:-D HEI mä koetin kerran ettii last.fmstä että millon oon kuunnellu jotai biisii ekan kerran, mutten tosiaa löytäny!?!??! osaaks jeesaa? :—D

  HUI kamala!!! ois varmaan aika cool ollu…….. :-D