easy as A B C

lifestyle
8 kommenttia
yum

Maailman helpoin, nopein ja halvin sosekeitto syntyy milloin mistäkin aineksista, eilen kahdesta perunasta, yhdestä porkkanasta, yhdestä sipulista ja pienestä palasta lanttua. Mukaan tarvittiin yksi kanaliemikuutio (tai kasvisliemikuutio, kanaversiot vaan tuntuvat maistuvan paremmilta) ja sopiva nokare pippurituorejuustoa – voilà! Pippurituorejuustoa riittää useampaan keittosatsiin tai sitten sen voi syödä esimerkiksi näkkärin kaverina, nam nam, herkkua. Mä olen maailman surkein ruuanlaittaja, mutta kasvissosekeiton haltsaan! On sekin alku, etenkin kun mun köksä on 10…… tiedä millä eväillä senkin oon saanu :–D (hahah olipa sopiva ilmaus!)

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mullakin oli aina köksä 10 ja edelleen oon saanut ihmetellä, että mistä hyvästä sen numeron oikein sain… Mä kyllä tykkäsin köksästä aineena ihan tosi paljon, mut sitten kun piti näyttää niitä taitojaan niin aina ei kyllä ihan nappiin mennyt ei. :-D

 2. Ai oot huono kokkailussa? Mun mielestä jo se pieni vaiva, että osaa tehdä mm. erilaisia salaatteja, sosekeittoa ja paistaa kanamunat sopivan koviksi on taitoa. Vasta kun oikeasti ei osaa tehdä leipää ja smoothieta pidemmälle, vois mun mielestä sanoa ettei osaa… :D

 3. mun lempiruoka on kasvissosekeitto ja näkkäri! :) se on vaan aivan ihaninta!

 4. mää taas oon omasta mielestäni ihan tarpeeksi hyvä (sekä laiska) kokki ja mun köksä oli kerran kutonen?!??!? siihen ei varmasti vaikuttanut että naapurikeittiön poika aina sabotoi kaikkia mun ruokia ja sitten ihmettelin miksei opettajalle maistu…. vois kyllä kokeilla tuota kasvissosekeittoa :)

 5. Noona, hahah ihana:-D mä kyl taisin koulussa olla ihan hyvä, ja kyllä mä ohjeista osaan laittaa, mutten soveltaa paitsi tässä sosekeittoasiassa!:-D soveltaminen tuntuu ainoalta oikealta kokkaamiselta, haha.

  Anonyymi, no hei onhan smoothien tekokin taitolaji!:-D nojoo, riippuu kehen vertaa…

  siniedit, nams niiin on!

  Nea, hahaha MITÄÄÄ siis aikamoinen vääryys!!:–D hahahah jooo, kantsii kyllä, ainekset on superhalpoja, mä käytin jotai rainbow tuorejuustoa joka makso jotai reilun euron? Kääy :-D

  Juuli, JUUjuu :—–D !!

 6. Aa mä rakastan sun postauksia! :) Tääkin oli jotenkin kauheen söpö ja toi kuva ihana.

  Voin kuvitella miten oot asetellut lautasen, lusikan, lasin, haukannu näkkäriä vähän ja laskenut sen pöydälle niin, että syNtyy tollanen kiva asetelma. : D

  Ihana.

 7. AnsQ, se meni itseasiassa niin että "kaamee nälkä, alotan näkkärin jo……. ja hei näyttääpä keitto söpöltä, kipasen kameran!!!" :-D mutta ois se noinkin voinut mennä, hihihi :- D