niin että vastaantulijat joutuivat väistämään

lifestyle
9 kommenttia
up all night
search of a
ssss 
live for

Huh, viikonloppu oli lauantain osalta railakas ja jännä, sunnuntai sen sijaan hieman väsynyt, mutta illan kruunasi kyllä Hei, kuule Suomi! -konsertti, aiiii että tykkäsin. Kylmät väreet, olisi tehnyt mieli laulaa mukana jatkuvasti, mutta lauloin vasta vikojen biisien mukana sillä jos ei muutkaan niin en minäkään…… Säikähdin, että olen poistanut kaikki Ultra Brat koneeltani, mutta pitkien etsintöjen jälkeen ne löytyivät ulkoiselta kovalevyltä, onneksi! Yli 80 kappaletta Ultra Brata jälleen ipodissa, nyt kelpaa kuunnella musiikkia pitkillä bussimatkoilla.
Postauksen kuvat ovat vanhoja, vuodelta 2008, jolloin kuuntelin Ultra Brata enemmän kuin nykyisin. Kuvissa näkyvä asu oli tuolloin yksi lemppareistani, haha, ovatpa mieltymykset muuttuneet – tosin nuo kengät ottaisin takaisin koska vain (hmm ehkä pyöreämmällä kärjellä, tosin…), harmi etteivät ne kestäneet kahta talvea kauempaa.

Eipä tässä muuta, kivaa maanantaita!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. moi,
  voisikko infota näistä tapahtumista etukäteen? pääsis ittekkin mahdollisesti osallistuun :)

 2. oonko hiukan harmissani kun luin tän ja luokkakaverin hehkutuksen samasta hommasta, miksen mä ikinä oo selvillä mistään! höh : D pitänee ryhdistäytyä.

 3. iidjå-j, tackkk!:-)

  Anonyymi, öööööh?!?! mä en ole mikään tampere info -blogi, vaikka kivoista jutuista mielelläni kerronkin. Mulle selvis viime torstaina, että pääsenkö töiden puolesta paikalle vai en, ja olihan mulla tuosta maininta lauantaina – sunnuntaiaamuna kaverini sai vielä lipun, joten niin, luepa jatkossa tarkemmin=)

  krts, voihan mööööö!!!!! tuo oli kyllä aika huippu, vaikka mieluiten tietysti haluisin nähdä ultra bran;–D hehe se vaan ei taida olla mahdollista……. ja haha LAURI ties tosta ja mä en?? se liputki hommas:-D haahah PS KOSKA NÄHDÄÄN????

 4. nähään esim pian? mulla on ens viikko lomaa uu!!

  ja oon kade, ilona oli jossain työssäharjoittelupaikan pomon synttäreillä ja siellä oli esiintynyt juurikin ultra bra alkuperäisjäsenineen….. Se oli iloinen. :'D

 5. krts, MITÄÄÄÄ EIKÄ OLEEEE :–D KAAMEETA määäääki haluunnn!!!!!!!

  haha ja joo hei ensi viikolla sitten treffit!? tämäkin viikko sopis mulle loppuviikosta kyllä c: tuutko big poppiin?

 6. olen tuo ano, joka esitti toiveen että kuulisi tapahtumista etukäteen. :o

  anteeksi vain, en tiennyt että tämä oli aivan mahdoton juttu. jostain syystä toi lauantain maininta oli mennyt ohitse. reagoit ihan kun sulta olis jotain maailman suurinta pyydetty.

  että ööööhhh??!?!?!?!,ehkei se olisi niin paljoa pyydetty jos mainitsee jotain tulevia tapahtumia jonne kuitenkin on itse osallistumassa. :D ei kukaan varmaan (minä ainakaan) pyytänyt, että kaikki tampereen mahdolliset tapahtumat ilmottaisit ennalta. huhheijaa. ihme touhua.