how does it feel to hear your songs on the radio

lifestyle
16 kommenttia
yy
Asu parin päivän takaa. Ylipolvensukat on supersöpöt hameen kanssa, mutta mulla on pari muutakin yhdistelyvisiota niiden varalle, playsuit ja eräs mekko ainakin pääsevät testiin ;- ) Jalassa mulla oli korolliset nauhanilkkurit, mutta aion käyttää noita myös saapikkaiden kanssa.

Huh, takana on ihan superhulvaton viikonloppu, näin pitkästä aikaa rakasta Kaipsua, dj soitti pyynnöstämme Passion Pitiä ja tutustuin uusiin ihmisiin. Ei mahduttu yöbussiin kun se oli niin tupaten täynnä, mutta sillä kertaa se ei harmittanut, kun meillä oli kavereita läheisessä pizzeriassa, haha! Nyt pakkailen niitä huuto.net -vaatteita ja kiiruhdan postin kautta töihin. Kivaa maanantaita!

Ps. Katsoin eilen kaksi jaksoa True Bloodia enkä osaa päättää mitä mieltä olen siitä :–D Toisaalta se on ihan hyvä ja toisaalta hieman naurettava………? Jos taas vertaa Twilightiin niin se voittaa 6-0, mutta Twilighthan ei ole kovin hyvä vertailukohde :–D

translation: Outfit from last week – I really like my over the knee socks! They make a perfect match with lace up heels, but I will wear them with my suede over the knee boots too. Last weekend was great, even though I don’t know if I like True Blood or not…… do you like it?:– D

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. mistä oot löytäny noi ylipolvensukat ? oon ettiny jokapaikasta mut kaikkialla on vaan polvisukkia.. =(

  ps. söpö asu ja passion pit on loisto!

 2. haha kannattaa jatkaa true bloodin katsomista, se paranee edetessään! Itsekkin kieriskelin myötähäpeässä ensimmäisten jaksojen ajan, mutta lopulta juoni vei mennessään ja nolot kohdat alkoi vähentyä, tai ehkä niihin vaan tottui :D mutta siis hyvä sarja, koukuttava. Ei siis kannata katsoa mitenkään kauheen tosikkona, niin saa enemmän irti.

  Ihana blogi sulla, jatka samaa rataa :)

 3. Joo siis kannattaa jatkaa sen True Bloodin katsomista! Itse katsoin alkuun yli viisi jaksoa ja olin ihan, että hyi hitto kun on surkea sarja.. Sitten aloin myöhemmin katsomaan uudestaan ja nyt olen niiiiiin koukussa ja katsonut kaikki jaksot :)))

 4. Mari K, kiitos!:- )

  vivi, Asokselta tilasin, ei ollu paha hintakaan, eli sieltä siis sitten tilausta tekemään :- )

  ja kiitos ja niin on!:-)

  kati, hahah selvä pyy, ehkä minä sitten jatkan pidemmälle :–D myötähäpeä noista ekoista jaksoista tuli, mutta onneksi se mummeli on niin symppis :'-)

  kiitos:-))

  Anonyymi, hahaha selvä, jatkan siis sarjan katsomista! Niin moni hyvän maun omaava on tätä kehunut, että ihmettelen jos ei muutu paremmaksi tai jotai:-D

  sofia, kiitti! niitä tulee aina välillä :–)

 5. Hahahaha mä katsoin kerran yhden jakson Natin kanssa True Bloodia ja naurettiin katketaksemme :-DDD
  mut myöhemmin katsoin toisen jakson enkä enää muuta kuin hymähtänyt kaikista nolostuttavimmissa kohdissa!
  (niissä kun ne vampyyrit näyttelee niiden hampaita ja sihahtelee…lol)
  Kantsii katsoa pidemmälle, mäkin ajattelin ehkä ladata sitä…..Ja mä sentään yleensä inhoon kaikkia vampyyrijuttuja yms!

 6. Hahahah, mä oon ollu alusta asti vannoutunu trueblood fani! siinä on jotain niin mustaa huumoria, mikä nappaa. jututhan menee välillä vähän överiks mut mä rakastan överijuttuja jos ne on hyvällä maulla tehtyjä :D oon nauranu niin kippurassa ku se on niin sairas sarja mut makujuttuhan se on, suosittelen silti kattoo pitemmälle :)

 7. kati, hahah selvä pyy, ehkä minä sitten jatkan pidemmälle :–D myötähäpeä noista ekoista jaksoista tuli, mutta onneksi se mummeli on niin symppis :'-) se mummeli murhataan parin jakson päässä :(

 8. Öö, ei True Blood oo mitenkään naurettava. Tai en mä ainakaan oo huomannu. Just sopivan överi mun makuun :—) Kantsii kattoo ainakin niin kauan että hottis Eric tulee mukaan kuvioihin <3

 9. mun mielestä twilight on iha super eli en tajuu mitä wittuu!!!!!!!!! älä urppaa ku oot sitä paitti alkoholistiki nii!!! ps näytät vähä edwardilt :PPP

 10. ps se oli siis kehu et älä luule et dissasin tai mitää
  pps kiva blogi mut sun kieli on liia lyhyt :)

 11. miina,hahahha I FEEL UUUU!!!! juurikin noi kohdat aiheuttaa pientä myötähäpeää. Oon nyt katsonut kolme jaksoa enkä vieläkään tiedä miten suhtautuisin, mutta oon päättäny antaa tälle mahdollisuuden!

  nauroora, totta toikin, överi toi ainaski osittain on ;–D hahah, kyllä mä vielä aion tälle antaa mahdollisuuden!

  Anonyymi, EIIIIIIi et olisi kertonut!!!!!!!!!!!>:–((

  Anonyymi, haha mun mielestä on, ekat jaksot ainakin hieman…… :-D ehkä tää paranee tai sit totun tän tyyliin!:-D

  fartti, mie ku luulin et lauri oli se jolla on eetvartin leukaperät!!!! :PP mut kai mieki sit .. :P en paa pahakseni, komeeja kaikkee, ite taidat olla tää: http://fansdetwilight.unblog.fr/files/2009/02/bellaswanasavampirebellaswan27655871024768.jpg XDD hEHhehe WIRN waa itelles!!!! nih!!!

 12. söpö asu ja oon samaa mieltä true bloodista, aina kun katon sitä en osaa päättää onko se ihan tosissaan tehty vai joku parodia vai ironinen läppä vai mitä : D ja silti koukutuin siihen joksikin aikaa.. :P