hello hello

lifestyle
6 kommenttia
gif animation creator
Eilen olin tarpeeksi terve mennäkseni töihin, mutta se, että kymmenen tunnin yöunet tuntuvat liian vähältä, kertoo etten taida vielä olla ihan terve…. Tänään olenkin pitkään nukkumisen lisäksi ehtinyt selvitellä työvuoroja, tehdä sosekeittoa, nauttia kaksi kuppia kahvia, lukea Supernaiivia, käydä töissä, kävellä kotiin, sekä ihmetellä lunta. Nytkö se sitten alkaa, talvi nimittäin? En tahtoisi ihan vielä, sillä en ole ehtinyt käyttää suutarilla mun mokkaisia over the knee-bootseja uusien pohjien vaihdattamiseksi enkä ole käyttänyt taiteilijatakkia tarpeeksi! Tosin mulla on niiiin hieno talvitakki (suuri huppu suojaamaan viimalta, duffeli-napit, sopivan pituinen helma, istuva harteista…… täydellinen!), että ehkä talvi saa sittenkin alkaa ;- ) Hetken päästä. Talvi tarkoittaa glögiä, kynttilöitä, ahkeraa päiväkirjaan kirjoittamista, uusien tee-makujen maistelua, tyttöjen iltoja ja pulkkamäkeä, joten ehkei se talven tulo sittenkään ole ihan niin paha juttu.

Tein muuten jotain ihan hassua, tilasin H&M:ltä! En ole tilannut sieltä kertaakaan aiemmin itse, sillä olisihan varsin hassua tehdä tilaus, kun voi kävellä lähimpään hennesiin ja ostaa samat jutut mitä netistä, vieläpä sovituksen jälkeen, kun voi olla varma että vaate istuu. No, nyt tilasin, mutta tein tilauksen H&M HOME:n puolelta, joten ehkä se on ihan ok ;–) Helsinkiin asti ei kuitenkaan viitsi lähteä alle kolmenkympin ostosten takia…

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. MIten sä oikeen muokkaat noi kuvat tollasiks hienoiks:)?tätä on varmaa kysytty sulta jo tuhat kertaa mut en oo ikinä löytäny vastausta:)

 2. HM Homesilla on varsinkin nyt kaikkea ihanaa ja jouluista <3 Itsekkin tilannut sieltä useaan otteeseen kun tuntuu tosiaan aika turhalta lähteä Helsinkiin parin tyynyliinan tai pöytäliinan takia :D

 3. J, kiitos! tilaisin suihkuverhon, pari tablettia ja kylppäriin maton!:- )

  Roosa, muutan kontrasteja ja käytän filtteriä :- )

  Anonyymi, kahdessa paikkaa itseasiassa, mutten niistä viitsi kailottaa ;- ) ymmärtänet!

  Jennakaroliina, NIIN ON! tilasin yhdet ihanan jouluiset/talviset tabletit koristamaan tummaa pöytää, ahhh !<3

  AnsQ, tuolta näytti kun lumi oli juuri satanut, että enää ei ole ihan niin paljoa, mutta aika paljon kummiski :- O