last halloween

lifestyle
12 kommenttia
Tulin kipeäksi aivan kertakaikkisen vääränä päivänä, tänään olis ollut niin huippukivaa menoa tiedossa, että oikein surettaa, mutta ei voi mitään. Ei siitä olisi mitään tullut, etenkään aamuisissa oloissa – nyt jaksan jo hieman paremmin finrexinin, tyrninmarjojen, mustikkakeiton ja inkivääriteen avulla (ja ehkä lohtujätskikin auttoi vähän:-D). Itseasiassa olen juuri menossa nukkumaan, mutta ennen sitä viime vuotisten halloween-kemujen fiilistelyä:
1..
1111
11
1a 
Olen katsonut lähes kokonaan True Bloodin ykköstuottarin – noh, onhan sarja ihan koukuttava, mutta yhäkin mietin joissain kohdissa, että onkohan koko sarja tehty vitsillä :– D Mutta ei siitä sen enempää, nyt hampaiden pesulle ja peiton alle lueskelemaan kirjaa. Öitä!

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. näin sut tänään ikeassa töissä, musta tuntuu että siellä on kaikkia tuttuja ja tuntemattomampiakin töissä. onko sinne siis vaikee päästä töihin ja mistä pitäis hakee jne? onko mitään ikärajaa?=)

 2. Anonyymi, punanaamiosta ihan!:- )

  Ada, hhaha eiks vaan:-D

  Anonyymi, iiih niin oonki XDDD

  Anonyymi, nooo varmasti sinne hakee paljon porukkaa, kun kyseessä on noin iso talo, mutta ainahan sinne joku pääsee! Meitä otettiin nyt vain kaks töihin syksyllä, en tiiä moniko haki. Netissä on kaikki haut ikean omilla sivuilla – ikärajat nyt varmaan on ne perus, mitä töihin yleensäkin.

  kattry, JOOO:-((((

  kirstyb, thank youuu!:- )

 3. Your blog is fantastic. I follow you, can you follow me too, if you like my blog :D ?

  Kisses from Spain

 4. Noona, hihiii kiitos!

  Raquel, many thanks! I'll visit your blog :'-)

  Thelma, se on kyllä :-)) kiitos!

 5. oon istunu koko päivän kotona kipeenä ja niinpä päätin selata tän koko sun blogin läpi ! (= ja tästä tuli kyllä nyt ylivoimaisesti suosikkini! (=