winter 2010

lifestyle
19 kommenttia
hhhhh
Oi miten ihanan kirpeä talvipäivä! Olen ottanut uuden talvitakkini käyttöön, se on odottanut kaapissani jo lokakuusta (vai syyskuusta?) asti. On hassua, miten tuo talvitakki piristääkin mua aina kun nään sen – puhumattakaan siitä, miten kiva fiilis tulee kun puen sen päälleni! Kuvasta ei ehkä näe, mutta siinä on huppu, se on sopivan kapea mulle, siinä on sopivan lyhyt helma joka kuitenkin peittää takapuolen, se on loistavan värinen ja se on muutenkin kaikin puolin täydellinen duffelitakki! ♥ Talvitakkiin panostaminen kannattaa, sillä se on vaate, jota tulee käyttämään talvella lähes päivittäin – tänä vuonna mun valinta on kyllä osunut aivan nappiin!:– ) Parasta on, että mulla on myös maailman parhaat pitkät nahkahanskat ja maailman söpöin pullapitkoneulepanta, kyllä näillä tästä talvesta selvitään!

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. sää oot kyllä niin söpö! :-) ihana panta ja ihana takki ja ihana tyttö

 2. senkin söppänä! takkis on kyllä ihana :-) munkin tän vuoden talvitakkihankinta oli ihan napakymppi, jesjes. ja nahkahanskatkin on täällä päässä kova juttu ;-D

 3. Rakastuin tohon pullapitko-pantaan, mistä semmosen voi hankkia omaksi? (:

 4. Selviät oikein söpösti tämän talven!

  Mua inhottaa kaikki mun talvitakit. Mikään niistä ei ole sellainen, jossa viihtyisin koko talven. Myös pipot, kaulaliinat ja sormikkaat ovat aina ihan typeriä.
  Kaiken lisäksi hukkaan joka talvi uudet neulesormikkaat, ja sitten kävelen lopputalven kylmästä paleltuneiden sinisten sormien kanssa.
  Miksi mua ei onnista?

 5. Pitkät nahkahanskat?! Oon metsästänyt moisia aivan hulluna, mutta kaikkialta löytyy vain normaalipitusia/lyhyitä :/

  Eli mistä moiset oot onnistunut löytämään? :)

 6. Toi panta on vaa nii yliviilee! Mäki haluun :( Ja mulla on ikävä !

  PS. Olit oikeessa, en osaa elää ilman blogia :DDD MUlla on heikko hetki ja harkitsen että pamauttaisin saman tien jonku ihan hurun pystyy…

 7. Toi takki näyttää kyllä mun silmään aika leveältä. No, ehkä se luonnossa istuu paremmin.

 8. Aija, voi sinua höpsöä, kiitos!<3

  Kiira, hihii voi kiitos<3! hyvältä kuulostaa!:- D

  iituliina, haha kaippa!:D

  Anonyymi, kiitti! Se on Benettonin.

  Liisa, kiitti :- )

  aliisa, hihii :- ) Se on viime vuonna h&m:stä, samantapaisia (tosin ilman pullapitko-efektiä) saa ginasta ainaki!

  Juuli, aivan :–D

  iina, kiitos, se on! Ja vielä parempi luonnossa;-D Benettonilta!

  Iina-Maria, niin arvelinkin ;- )

  HÖH, talvi vain ei ole sun juttu! Mutta koska asut Suomeassa, sun on ehkä pakko keksiä keinoja selvitä siitä…….. NO; ensinnäkin, osta kivat lapaset/hanskat ja kiva pipo ja kiva kaulaliina. PANOSTA niihin jos oot jo ostanut jonkun takin – tuut kuitenkin käyttämään niitä koko talven! Joten ootko jo tsekannu Topshopin ja Asoksen valikoimat?;-) Älä tyydy tavallisimpiin jutskiin vaan tilaa jotain superkivaa!

  Sininen, TUTTU ONGELMA! Mun nahkahanskat on äidin tuomat Italiasta, joten niiden ostopaikka tuskin hyödyttää. Sen sijaan osaan neuvoa sua suuntaamaan Stockmannille! Sieltä löytyy ainakin Tampereella kohtuuhintaiset – 40e – maksavat pitkät nahkahanskat!:– )

  Milja, EIKS OOKKI! Toi on niiiiin mun lemppari!

  HAHA MÄ TIESIN;—–) voit tehdä vaik huruversion, seki on ihan yes!! KUNHAN teet jottaii!! ikävä :–( koska tuut vieraileen mun omaan kotiin!?!

  Viivi, no miehän olen aika levveää…… ei vais ei se tuossa kuvassa ole edukseen, parempi se luonnossa on ja parempi myös ilman noita vaatekerroksia, mitkä alla oli tuossa kuvassa : D