Suosikkikosmetiikkaa vuodelta 2010

kauneus
42 kommenttia

… ja miksei myös alkaneen vuoden suosikkikosmetiikkaa, sillä olen kovin ihastunut seuraaviin tuotteisiin:

2011 paras kosmetiikka

1. Nivea Refreshing Moisture Mask -kosteuttava kasvonaamio

Tämä kosteuttava kasvonaamio on todellinen pelastus, kun naamaa kiristää tai iho näyttää kirjavalta. Naamio kosteuttaa, tekee ihosta sileämmän ja pehmeämmän- lisäksi tuon kaksiosaisen paketin voi ihan helposti käyttää niin, että siitä riittää neljäksi kasvonaamioksi! Tämä on yksi niistä harvoista tuotteista, jonka kohdalla pelkään, että sen valmistaminen lopetetaan.

2. Cliniderm Velvetly Smooth -meikinpoistoöljy

Apteekista ostamani meikinpoistoöljy on täydellinen silloin kun ihoa kiristää – se poistaa meikin kätevästi (myös silmämeikin) lainkaan kuivattamatta ja jättää ihon ihanan pehmeäksi tekemättä siitä öljyistä tai rasvaista. Olen tosin pohtinut, että ajaisiko oliiviöljy saman asian yhtä hyvin? :– D Ihana tuote, ehdoton talveen, kun iho meinaa kuivua liikaa.

3. Aussie 3 minute miracle -tehohoito

Aussien 3 minute miracle -tehohoidot ovat ihan supereita – tuntuu että kaksihaaraiset ja kuivat latvat katoavat aina,  kun on käyttänyt tehohoitoa. Ei vaadi liian suuria toimenpiteitä (kuka muka jaksaa istua hiusnaamio hiuksissa kylppärissä odottamassa, kun naamio vaikuttaa kymmenen minuuttia tai jopa puoli tuntia!? En minä ainakaan…) ja on mielestäni oikein hyvä hinta-laatu-suhteeltaan. Ja se tuoksu, ahh!

4. Garnier Nordic Essentials -päivävoide kuivalle iholle

Markettirasvatkin voivat toimia hyvin – tässä siitä oiva esimerkki. Rasva on ihanan rasvaista (en tykkää hirveästi semmoisista geelimäisistä rasvoista, jotka harmillisen usein jäävät ”kalvoksi” iholle) ja imeytyy nopeasti, käytän tätä siis ihan päivävoiteena meikin alla.

5. Clinique Turnaround concentrate visible skin renewer

Täydellinen tuote! Tätä en voi kehua liikaa – siloittaa ihon, tekee siitä tasaisemman näköisen, saa ihosta kirkkaamman ja heleämmän ja näpytkään eivät näytä niin pahoilta tätä käyttäessä. Tätä seerumia siis levitetään kosteusvoiteen alle joko kerran tai kaksi päivässä, minä käytän tätä usein vain aamuisin – ja silloin kun iho näyttää tosi pahalta.

6. Tigi Bed Head Masterpiece -hiuslakka

Sain tämän hiuslakan tädiltäni, sillä tämän tuoksu oli hänelle liikaa – ymmärrän sen hyvin, sillä tätä suihkiessa tuoksuu loppupäivän ananakselta :-D Se ei ole minua juuri häirinnyt, sillä tässä lakassa on aivan superpito! Hiukset eivät mene pilalle, vaikka sataisi ja hiussuortuvat pysyvät juuri niin kuin haluan! Kurjaa, että tämä lakka oli niiiin paljon parempi kuin yksikään testaamani markettilakka – minulla nimittäin ei taida olla varaa ostella näin kalliita hiuslakkoja. Mitä te suosittelette tämän korvaajaksi markettituotteista?

7. Lush Snow Globe -suihkusaippua

Aiai, sain tämän ihanan pirtsakalle sitrukselle tuoksuvan saippuapalan mamalta joululahjana, vitsit, ahhh! Oonko koskaan kertonut että tykkään Lushin saippuoista ihan hirmuisesti? Mulla oli toinen Lushin saippua käytössä, mutta oli pakko päästä testailemaan tätäkin. Äitiä harmitti, kun tuosta palasta ei oikein nää miten hieno se kokonainen saippua oli – no worries, sen näkee Lushin nettisivuilta, ja sehän on supersöpö!

Tässä on viime vuoden ehdottomat kosmetiikkalempparit – löytyykö samoja kuin teillä ja olisiko teillä jotain omia ehdottomia lemppareita jaettavana muiden kanssa -tai totaalisen eriäviä mielipiteitä? :- )

Lisää luettavaa

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Täytyykin laittaa ostoslistalle tuo Nivea Refreshing Moisture Mask! Olen etsinyt jotakin sopivaa tuotetta kasvojen kosteuttamiseen, kasvojeni iho ei ole ollenkaan nauttinut talvipakkasista, ja nyt iho huutaa jo apua. Kiitos vinkistä! :)

  1. Suosittelen! Sitä ei tarvitse edes pestä pois – riittää että pyyhkii, iho jää ihanan pehmeäksi!:-)

 2. Tiedätkö löytyisikö Nivea Refreshing Moisture Mask:ia isommissa purkissa? Tulisi varmaan halvemmaksi ostaa kerralla vähän isompi pönikkä jos semmonen on olemassa :)

  1. Ei tietääkseni, se olisikin mun unelmien täyttymys!:-/ Jos löytäisin yhtä hyvän isossa pakkauksessa, siirtyisin siihen, mutten ole testannut mitään yhtä hyvää (ja suhteessa yhtä edullista, sillä käyttökerta alle 50snt ei oo kovin paha).

 3. onko sulla muuten minkäänlaista hajua paljon kosmetologilla käynti maksaa? ittellä ei ole tällä hetkellä mitään hajua summasta. :)

 4. Ootkos käyny koskaan feelunique.com sieltä löytyy Tigit ihan superhalvalla! Ite oon niin koukkuuntunut kyseiseen saittiin, että ostan sieltä nykyään kaikki kauneudenhoito vempeleet. Ei oo toimituskuluja ja nopeeta tulee, mut tullit välttääkseen kannattaa ostaa aina alle 43€, voihan kamat aina tilaa pienemmissä erissä. ;)

  1. AAah olen kokonaan unohtanut koko paikan!:- D en tiedä lähteekö tigit sieltäkään tarpeeksi halvalla, olen aika pihi hiusmömmöjen suhteen :– D tosin en käytä niitä edes paljoa, joten eikö lakka voisi olla laadukas…?! :- D käyn kurkkaamassa, kiitos vinkistä!

 5. paljon toi 2 ja 3 tuote maksaa:o vaikuttaa ihan superhyviltä noi kaikki tuotteet:)

  1. Puhdistusöljy oli muistaakseni 12-14e ja tuo tehohoito on suht samoissa hinnoissa :- ) Yli kympin molemmat, alle 15e. :- )

 6. Nivea Refreshing Moisture Mask menee ehdottomasti kokeiluun! ((:
  Mulla on kanssa hakusessa jossain isommassa purkissa myytävä naamio! :S

  1. Suosittelen!:–) ja kumpa mäkin löytäisin semmoisen tuotteen, jota sais isommassa paketissa :- (

 7. Onko tuo Clinique Turnaround concentrate visible skin renewer ihan törkeän hintainen, niin kuin Cliniquella tuppaa aina olemaan? Muuten vaikuttaisi mahtavalta tuotteelta, mutta hinta pistää miettimään :-)

  1. On se vissiin… tuo on ostettu lentokentältä, joten en oo aivan varma oisko se ollut siellä edullisempi! muistaakseni tuo on sokoksella 59e tai jotain sen tapaista, eli pikkuputeliksi kallis, mutta jostain netistä sen vois bongaa halvemmalla? :-O

 8. toi aussien 3 minute miracle -tehohoito & tigin bed head masterpiece -hiuslakka kuuluu munkin suosikkeihin, ihan mahtavia molemmat tuotteet! :)

  1. Hihii, hyvä hiustuotemaku sulla siis!:- D tai samantyyppiset hiukset meillä. :- )

 9. Aloin miettii, että ootko koskaan tehnyt videopostausta. Oon lukenut Fashi ON!:sta alkaen blogejas ja en muista koskaan nähneeni blogissas sellasta?? :D Ois kiva jos tekisit joskus, esittelisit vaikka laukkus sisällön tmv :D

  1. Hahaa, EN :—D enkä tiedä teenkökään. En oo ihan varma mitä mieltä oon niistä enkä ehkä osais olla sellasessa missä vaan pälättäisin yksin?!

 10. Moi! Löysin vasta äsken blogisi (Indiedaysin kautta) ja tästä tulikin heti uusi lemppariblogini! :) Kivoja kuvia ja juttuja sulla! Ja aivan ihanat hiukset sulla, onko aivan oma väri?

  1. Moikka, kiva kuulla!:–)
   Ja suurkiitos – väri on melkein oma, tosin kuten kuvasta (ja kuvista) ehkä huomaa, on se pikkuisen epätasainen, sillä siinä on jäämiä vanhoista sävytyskerroista ja väreistä – mutta lähellä ollaan :- )

 11. Koskikeskuksessa on se joku Tigejä (ja muitakin mömmöjä) myyvä liike, jossa taitaa melkein aina olla kaks putelia yhden hinnalla. Itse hain viimeksi juuri Tigi Rockaholicin kuivashampoon ja tuon Masterpiece-hiuslakan. Pitemmän päälle aika edullista, kun itsellä ainakin noita kuluu. Lookfantastic.comista olen myös tilannut tigejä edullisesti, mutta valitettavasti nykyisten lakien mukaan he eivät voi toimittaa aerosoleja ulkomaille. Mutta tosiaan muuta kuin hiuslakkoja yms. kannattanee sieltä ostaa.

  1. Hei kappas, tuota en muistanutkaan, vaikka joskus pistin liikkeen merkille! Hmm, mikäköhän noiden puteleiden oikea hinta on, joku n. 20e/kpl? Sillon yhdelle putelille tulis kyllä aikalailla se mun maksimi hiuslakkahinta… Pitänee pohtia, mutta toi oli ehdottomasti hyvä vinkki, kiitos!:– )

   Ja jep, sen katsoinkin ettei tuolta saa hiuslakkoja tilattu, plää :-(

 12. toi aussien 3 minutes miracle menee heti testaukseen. alkaa mennä hermo tähän pehkoon :D kuivahkoihin hiuksiini oon ennen käyttänyt silkkitippoja, ja jos kuontalo on vähänkään kuivilla sulla, niin suosittelen!

  1. Suosittelen!;–) Silkkitippoja oon joskus katsellut, onko ne oikeasti toimivia, ei tee rasvaisia hiuksista?:- )

   1. joo, se riski rasvaisiin hiuksiin on aika iso, ja riittää että niitä laittaa tosi vähän, ihan kaksi tippaa päivässä, ja ite yleensä laitan pelkkiin latvoihin :–)

 13. kuinka paljon noi nivean kasvonaamiopussit maksavat ja ilmeisesti jos oikein oivalsin nii pussist riittäs parillekki päivälle yks naamio? ja ihan marketeista saatava?

  1. ne ovat vähän alle 2e, 1,95e ehkäpä! Marketeista joo ja tuo yksi puolikas riittää kahteen kertaan, ainakin minulla :- )

 14. minä käytän kasvojen ja silmämeikin puhdistukseen ihan vain vauvaöljyä, toimii erittäin hyvin ja on taatusti hyvä herkälle iholle :)
  luulen, että öljy kuin öljy käy hyvin kuivan ihon puhdistamiseen, mutta noissa ruokaöljyistä tulee se haju kaupanpäälle.

  joskus asiaa tutkiessani luin, että kuivan ihon ongelma saattaa monesti olla se, että iho ei yksinkertaisesti pysty pitämään kosteutta yllä koska sen oma öljyn tuottaminen ei toimi. on ihan sama vaikka kuinka paljon herkälle iholle suositeltua e-vitamiinia rasvan mukana kasvoille levittelisi niin iholla ei vaan ole kapasiteettia sitoa kosteutta ja vitamiineja itseensä. tämän vuoksi öljyt ovat ennenkaikkea hyviä!

  joku kosmetologi voi sitten korjata jos olen väärässä, mutta maallikkona googlettelemalla olen tämän tiedon jostain saanut ja itselläni ainakin juuri tuo vauvaöljy on ollut ratkaisu likimain kaikkiin kasvojen alueen ihon ongelmiin ja oikein pahoina pakkastalvina levittelen sitä suihkun jälkeen ympäriinsä ja sitten kuivaan huolellisesti vanulla tms.

  1. Kiitos pitkästä kommentista!
   Minäkin käytin hetken aikaa baby oilia, mutta mua valaistiin täällä sen haitoista – se on mineraaliöljy, eikä täten niin luonnollinen kuin nuo ruokaöljyt (joissa tosin on miinuksena ne hajut), vaikka sekin syntyy ”luonnollisista ainesosista”. En osaa selittää tätä itse kovin hyvin, mutta suosittelen vilkaisemaan näitä, tai hakemaan itse enemmän tietoa:

   http://www.dermoshop.fi/services/article.asp?id=4611
   http://kemikaalicocktail.blogspot.com/2009/06/muistamineraalioljy-kosmetiikassa-on.html
   http://www.totuuskosmetiikasta.com/artikkelit/jarkyttava-totuus-kosmetiikan-mineraalioljysta/

   Eli siis sen mitä tiedän, niin mineraaliöljyt tekevät iholle ”kalvon”, eivätkä kosteuta syvältä. Niistä voi olla pidemmällä käytöllä paljon enemmän haittaa kuin hyötyä :–s

   Muutoin olet varmaan oikeassa, mutta ehkä kantsii vielä lukea noista mineraaliöljyistä, tulivat mullekin aikanaan yllärinä!

   Olen ajatellut kokeilla kookosöljyä seuraavaksi, se ei ainakaan tuoksu epämiellyttävälle ;–)

   1. ohos!
    onpa kamalaa.
    aikaisemmin olin lukenut jostain kalliista kosmetiikkaöljyistä, jotka helpottaisivat kuivan ihon tuskaa ja ajattelin, että vauvaöljy varmasti hoitaa saman asian ja on varmasti hellävarainen yms. (se on vauvoille?? :D)

    minulla se vauvaöljy on kyllä toiminut jo monta vuotta hyvin, mutta onpa kyllä kauhistuttavaa koko juttu mineraaliöljystä.

    taidan lähteä tästä lukemaan kasvonhoitotuotteideni incejä! :D

    1. Mäkin oon innostunut tutkiin incejä kun oon lukenut kaikenmaailman juttuja jotka on alkanu kauhistuttaan :–D

     Moni onkin kauhistellut, että tuota käytetään yleisesti vauvoille, hyh ja huh:o Tosin onhan se jännä jos se ei oo sun iholla tehnyt mitään negatiivista, voihan olla ettei kaikkien ihotkaan reagoi samalla tapaa, vaikka tuo kuinka tukkis!:- ) Hyvä vaan, ettei ole tullut mitään, mutta on aina hyvä olla tietoinen;- )

 15. Feeluniquesta meinasin kans vinkata :D

  Ja sitte kans Ebayssa on mm. bodybeautiful2 -niminen myyjä joka myy aika paljon halvemmalla tigejä. En oo ikinä kyl tilannu, mut aion vielä joskus! :P Halpuus riippuu tosin mitä tilaa, esim. sellanen 450ml twin pack ei taida tulla montaa euroa halvemmaksi (n. £29 postareineen) jos vertaa siihen että Suomestakin saa about neljälläkympillä monesta paikasta.. mutta vaikkapa tuplapakkaus 400ml shampoota yht. reilut 13 puntaa, ja koska siinä siis se toinen shampoo tulee kaupan päälle niin sitä ei ookkaan merkitty postikuluihin, jostain syystä :-D Lakkoja vaan ei näytetä toimittavan Suomeen, ainakaan Masterpieceä :(

  1. Aaiiaii, kiitos taas vinkistä!
   Oon kerran tilannu ebaysta Tigin hoitoaineen ja se tuli kyllä melko edullisesti Suomen hintoihin verrattuna – tosin en ookaan koskaan ostanu Tigejä Suomesta, aina vaan ulkomailta :- D

   Mutta joo tosiaan, oiskohan niin että aerosoleja ei toimiteta Suomeen tai muualle esim briteistä? En tiiä, höh!:-( eli pitänee etsiä täältä tai sit ostaa Nycistä.

 16. Oi Lush <3 ! Siellä kaupassa tulee aina ihan hulluksi, palasaippuoita on tosi hankala mun mielestä käyttää, mutta jotenkin sen siellä tuoksuvien ja kimaltavien kasojen keskellä unohtaa.. :)

  1. Älä muuta sano! :- D Siellä tosiaan unohtaa, että se nestesaippua on kuitenkin niiiiin paljon käytännöllisempää… Noo, ei se mitään, nuo menevät vaikka tuoksuista tuolla kylppärissä! :-)

 17. Tuo Aussie 3 minute miracle-tehohoito vaikuttaa kiinnostavalta :) Mun hiukset tuntuvat niin karheilta ja kuivilta näin talvella, joten tuollainen olisi varmasti sopiva tähän tukkaan :D Tiedätkö, mistä nettikaupasta tuon voisi hankkia? Mulla ei nimittäin oo mahdollisuutta ostaa sitä kaupasta, koska tässä lähettyvillä ei oo mitään hyviä kauppoja. Selasin jo läpi Sokosen nettikaupan ja netAnttilan, täytyy vielä jatkaa etsintöjä :3

  1. Kantsii kyllä testata! Eikö mistään läheltä löydy siis Sokosta tai mitään vastaavaa, sillä sieltä ainakin saisi Aussieta? :-/ ei oo mitään tietoa mistä sais netistä tilattua, enkä pienellä googlailullakaan löytäny, höh!

 18. Heippa!Oot mulle ihan uus tuttavuus,mutta parin päivän selailun jälkeen täytyy todeta,että tykkään kyllä blogistasi ja tätä tulee jatkossakin luettua.Erityiskiitos tästä postauksesta..ihoni kiittää ;) Kokeiluun otin tuon Nivean kasvonaamion ja vitsit,että tuli pehmeä iho,kun vielä nukuin tuo kasvoillani(niin neuvoi Emotionin myyjä :P)..ja tuo Garnierin rasva oli kans tosi positiivinen yllätys..riittää näköjään näin talvisin jopa mun kuivalle,atooppiselle iholle.Joten kiitokset siis!Se on aina tällasta tuskailua talvisin,kun ei meinaa kesällä käytetyt rasvat riittää kuivalle talvi-iholle..

  1. Ihana sinä, kiitos kivasta kommentista! Mukavaa, että tänne eksyy uutta porukkaa:- )

   Aa, sitäkö voi pitää yönkin yli? Kiva tietää! Mä oon yleinsä pitänyt sitä 20-30 minuuttia jos ei ole ollut kiire mihinkään, tuolloin voide on imeytynyt parhaiten :-)

   Ja jee, ihanaa että kosteusvoidekin toimi! Se on ihanan kosteuttava verrattuna moneen muuhun markettituotteeseen – monikaan ei imeydy kovin hyvin tai kosteuta riittävästi. Kiva olla avuksi!:- )

 19. Selasin mielenkiinnosta ton Aussien tehohoidon incin läpi ja en oikeestaan tiiä, olisko se sitten lopulta hankinnan arvoinen. Mielestäni marketeista löytyy halvemmalla vieläkin parempia :)

  Sain myös ton Garnierin kosteusvoiteen ystävältäni lahjaksi, tosin vihreässä purkissa normaali- ja sekaihoiselle tarkoitettuna. Parin kerran käytön jälkeen tutkin incin kymmentä ensimmäistä aineosaa ja jo seitsemäntenä aineosana vastaan tuli ikävä yllätys… Se oli linacool, eli yksi niistä 26 yleisimmin allergioivista hajusteita. En voi muuta kuin kiittää, etten ole sille allerginen!

  Ite käytän mieluiten Lumenen Arctic Aqua-sarjan syväkosteuttavaa yövoidetta ja 24 h kosteuttavaa voidetta.