leopard flats

lifestyle
33 kommenttia

Omistin joskus leopardiballerinat, jotka olin löytänyt kirpparilta, mutta myin ne eteenpäin, sillä ne olivat tekomokkaa ja kuosi näytti omissa silmissä hieman pliisulta. Nyt löysin Mangon aleista niille korvaajat, sillä kuten taidatte tietää, tykkään leopardikuosista kovasti – kunhan kuosi on tietynlainen ja oikeassa paikassa ;-)

leopard

leopard3

leopard2

Voitin viime vuonna Trendin kilpailusta 100 € lahjakortin Mangoon ja sain sen käytettyä nyt alennusmyynneissä – onneksi, sillä käyttöaikaa ei ollut enää hirveästi jäljellä! Se, että koko summa piti käyttää kerralla, aiheutti hieman hankaluuksia – onneksi nyt löytyi mieleinen pusero alesta ja nuo ballerinat ja äidille bootsit. Olishan se ollut tosi tylsää, jos osa lahjakortista olisi jäänyt käyttämättä, mutten halunnut ostaa mitään vain siksi, että lahjakortti olisi käytettävä. Paita, jonka ostin, löytyi alesta puoleen hintaan, kuten nuo ballerinatkin, joten loppu hyvin :- ) Mä olen aivan  innoissani noista, sillä ne ovat nahkaa ja ne ovat sopivan kokoiset – kevät, tule jo! Mitäs te tykkäätte mun uusista leopardiballerinoista?

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Tykkään!

  ja p.s. tosi kiva kun bloggailet nykyään täällä indiedaysin puolella, blogi näyttää vaan menevän parempaan suuntaan! :) <3

 2. Täydelliset! Mullakin on ollu leobaltsut hakusessa ja meinasinkin tilata Asokselta yhet, mutta päätin antaa ebaylle vielä mahdollisuuden… :D

  1. Hihii,kiitos! Ebaylle kannattaa aina antaa uusi mahdollisuus, sieltä voi löytää tosi laadukkaita juttuja melko halvalla!;–) Oon huomannu että oot tehny monia superlöytöjä!

 3. kivat leopardiballeriinat, tulispa jo pian kevät… ja apua miten nätti ja suloinen toi sun kuva on tossa oikeessa laidassa! :)

  1. kiitos! älä muuta sano, kevät tänne ja vähän nopsaa! :-D haluun päästä käyttään mun rakkaita kevättakkeja<3!

   hih,kiitti! mietin koko ajan että onko se vähän liian iso, outoa nähdä oma pärstä ton kokosena koko ajan:D

  1. kiitti!:- D hahaa, se on hassua miten joskus semmoisetkin jutut, joista ei yleensä tykkää, näyttää jossain oikeassa paikassa varsin kivalta!

  1. hihii, noin minäkin ajattelin! Näyttivät kivoilta farkkujen kanssa ja menevät hameiden ja mekkojenkin seurana. :- )

 4. Voi ei, ihastelin noita Mangossa eilen, mutta jätin sitten kuitenkin ne sinne hyllyyn… ja nyt harmittaa :( Kesä ei ole kesä ilman leopardiballerinoja. Onnea muuten Indiedaysiin siirtymisestä, hieno homma! :)

 5. oiiii miten suloiset balskut! :—) hankalaa kun lahjakorteissa on ”osta kaikki heti” – tyyli.. :l siinähän saattaa ostaa vaikka mitä ihan kamalaa ja typerää sen enempää miettimättä kun on vain pakko saada kaikki raha kulutetuksi.. Onneksi kuitenkin löytyi kaikkea koko rahan edestä ! : D

  1. kiitti!:– ) ja jep, olin monta kertaa käyny kiertelemässä ja etsimässä löytyiskö satkulla jotain, mutta aina löysin tyyliin vaan yhden paidan :- D nyt löytyi ja kun äitikin oli mukana!

 6. Kivat ballerinat, olisi itselläkin vastaaville käyttöä. Täältä puskista vaan kun ei tahdo leopardikuosia löytämään missään järkevässä yhteydessä..

  1. Jep, oli se kyllä :- D todistus siitä, että kyllä joku ne voitot saa!;- )

 7. Voi kun suloiset kengät! Niin sun tyyliset <3 tulispa vaan toi asfaltti vielä esiin lumikinosten alta, että voisi alkaa käyttämäänkin tuollaisia:-) Ja onnea tänne indiedaysin puolelle vielä!!! + Miks mä en koskaan voita mitään missään kilpailuissa joku 100€ mangoon kyllä kelpais….

  rolssi.blogspot.com

  1. Eikö ookkin! Kyllä se kevät tulee, siihen vaan on pieni ikuisuus vielä… tossuttelen noilla sit sisällä, hahaa :– D mulla kävi kyllä supertuuri ton lahjakortin kanssa!

   ja kiiiiitos<3

 8. ihan älyttömän nätti toi kuva susta tossa sivussa! täydellinen tukka sulla siinä.

 9. Tosi kivat! Paljon oli hintaa noilla, jos oli oikeen nahkaa kuitenkin? :)

  1. Kiitti! Eipä noille jäänyt hintaa kuin 29.95e, puoleen hintaan kun olivat:- )

  1. voihan nenä!:–( mangossa pitää aina käydä, samoin biancossa ja dinskossa -muulla ei sit melkein ookaan väliä ;–D