Spring inspiration

lifestyle
23 kommenttia

spring 2011

1. Topshop 2. Zara 3. ASOS 4. Zara 5. ASOS 6. Topshop 7. Topshop 8. ASOS 9. ASOS 10. Topshop

Jep, ulkona on -15 astetta pakkasta, ja minä haaveilen kevätjutuista… Talvella pukeutumisinto katoaa tyystin, kun mittari alkaa olla reilusti pakkasen puolella, joten kevättä odotellessa! Uskon, että tyylini on keväällä taasen hieman tyttömäisempi mitä nyt – haluan käyttää enemmän hameita ja mekkoja (nyt ne eivät todellakaan ole vaihtoehto, jäätyisin kuoliaaksi!), ostaa vaatteita, joissa on väriä (ei aina vain mustaa, harmaata, tummansinistä ja nudesävyjä) ja tehdä kivoja löytöjä ulkomailta ja kirpputoreilta! Haluan pukeutua keväällä tuon tyyppisiin vaatteisiin, joita kollaasiin valitsin – mites te, innostutteko te tyttömäisistä vaatteista ja asusteista, vai oletteko suunnitelleet jotain muuta keväälle? ;-)

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ihan noin tyttömäisestä/romanttisesta tyylistä en innostu, mutta odotan keväässä eniten kivojen pikkukenkien käyttöönottamista. Syystalven aikana panostin klassisiin nahkaisiin saappaisiin, jotka kieltämättä ovat olleet loistava ostos, mutta kevään tullen (tammikuun kolmas päivä… :D) kaipaan kenkiinkin vähän väriä ja twistiä.

  Tuo sivupalkin kuva on muuten tosi söpö ja onnistunut :)

  1. No samma här, kevyemmistä kengistä minäkin jo haaveilen:–) ja värikkäämmistä! Mulla on talveksi vain mustia saappaita:-D

   kiitos!:-)

 2. ooooh! oot niin ylinätti tossa oikeessa reunassa olevassa kuvassa :-)

 3. meinasin myös just kirjoittaa, että ootpa upee tossa sivussa olevas kuvassa! =)
  ootan kanssa kevättä/kesää, ku oon jo suunnitellu asuja käytettäväks sillon. nyt ei tosiaan oo mitään hirveetä pukeutumisinspiraatioo..

  toivoo evesi

  1. hihii kiitos!on hämäävää kun toi kuva on jotenkin noin iso, pitää kattoo kehitänkö siihen jotain muuta:- D

   niin mäkin, kokeilen asukokonaisuuksia peilin edessä ja toivon että olis jo +20!!! tai ees +15…

   pst kirjeen pitäis tulla huomenna tai ylihuomenna!

 4. joooo, just tolta mun kevääni pitäis kans näyttää! tuo 3. asukokonaisuus on täydellisyttä hipova<3 voi ei Ida minkä teit, nyt en malta oottaa kevättä!!!

  ps. oletpa söpö tuossa uudessa sivupalkkikuvassa :)

  1. aiiaii, kuulostaa superhyvältä ;–) en minäkään, haluisin niin paljon kaikkia kevyistä matskuista tehtyjä vaatteita!

   kiitos :’–)

 5. Kuinkas sattui, tein itsekin tänään pientä postauksen tynkää kevätvaatteista :D Vähemmästäki, kun noi kevään vaatekuvastot alkaa tippuolemaan postiluukusta, alkaa odottelemaan kesää ;)
  Mutta erityisesti toi eka mekko ja mokkaset kiilakorot on ihanat :)

  1. Kevät tosiaan alkaa olla mielessä noiden kuvastojenkin takia, vaikka ulkona onkin kaikkea muuta kuin keväinen sää :–D
   Jep, niin mustakin! Mulla onkin noiden kiilakorkojen tapaiset, mutta ne on vielä upeemmat!

 6. Aijai olenkin odottanut milloin lemppariblogeissani on näitä kevätinspiksiä. Sinun omasi on ihana ja olen riemukas kun keväilit ♥ Odotan niin paljon että lumi väistyy ja saa laittaa ohuet kengät jalkaan ja kävellä hiekkaisella kävelykadulla kera auringonvalon ja lintujen laulun. :> aah.

  1. Aiai, ihanaa;–) kevätinspikset pitkän (…..) talven jälkeen ovat kyllä erittäin tervetulleita!

 7. ihaniiaa vaatteita oot valinnu ! (: ja toi kuva tuol sivus on iha liian kaunis! (;

 8. ou girl! honey… it’s so much time to spring and sunny weather… it’s a big pity, but I’m looking forward to wear this! I’m totaly crazy about this style of clothing;)=)

 9. Mä vähän pelkäsin kun luin että muutat tänne indiedaysiin kun luin niitä kaikkia ikäviä kommentteja mut nyt oon kyl niitten ikäviä kommentteja heittävien kanssa täysin eri mieltä! Blogi säilytti kivan ulkoasun ja et oo muuttunu mihinkään tai sun blogi muutenkaan:)! Onnea sulle tänne uuteen osotteeseen::)!Kiitos kun pidät näin ihanaa blogia, piristää mun päivää joka päivä!

  1. Höh, en ylipäätään ymmärrä, miksi ihmeessä pelkäsitte että tyyli muuttuis? Totta kai mä tuun jatkossa saamaan mahdollisuuksia osallistua erilaisiin juttuihin, joita en ennen olis saanut,mutta sehän on vaan hienoa, eikä mitään pois keltään! :-)

   Kiitos, ihana kuulla!:–)