luxxxxus -ilta

lifestyle, ruoka
9 kommenttia

lirppu

iduu

lindulii

Huh, alkaa pikku hiljaa ärsyttää se, että illalla otetut kuvat pitää muokata överirosoisiksi, kun ne muuten olisivat epäselvää tummaa mössöä – iltaisin ei yksinkertaisesti saa hyviä kuvia tuolla kittiputkella, etenkään kun en ole perehtynyt rungossa olevan salaman käyttöön laisinkaan… Perehtyminen tuskin muuttaisi asiaa suuresti, mutta silti :- D

No, kuvat ovat ihan kivoja näinkin, nyt niistä vaan ei välity eilinen luxusss-fiilis, sillä meillä oli eilen Lindan kanssa luxus-iltamat. Leivottiin superhyviä minttusuklaamuffineita (jotka kaipasivat vaniljajäätelöä seurakseen), juoruiltiin ja nautittiin lasilliset kuplivaa vaahtokarkkien kera, aiai. Ei arjesta selviäisi ilman hemmottelua ja rentoutumista! Tuota muffiniohjetta voin suositella lämpimästi, mikäli tykkää pätkiksistä, nams.

Pst. Joko luitte, että Chanelin näytöksessä soitettiin Villa Nahia? Aika SUPERsiistiä!

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. mä suosittelen lämpimästi sulle nissinin irtosalamaa! me käytiin ostamassa meidän canoniin sellanen tuolta pirkkalan verkkokauppa.comista! ei ollut läheskään yhtä kallis kuin canonin omat salamat, mutta se kuitenkin toimii! ja hyvin! maksoi muistaakseni 100e. :)

  1. Oho, satasen salama ei kuulosta kovin pahalta! pitäis vaan katsoa jostain kuvia, jotka on otettu sitä käyttäen jollain suht perusputkella, jotta tietäis millaista jälki edes sunnilleen on :-) en nimittäin osaa käyttää salamaa juuri ollenkaan!

   1. jälki on samanlaista kuin kalliimmallakin canonin salamalla :D meinasin jo linkittää parit kuvat facebookistani tähän, mutta ei ne näkyiskään sulle kun ei olla kavereita.. :/

    sen verran voin linkittää pari kuvaa, että tuolla kuosin sivuilla (http://www.kuosi.com/team/) kohdassa Janne Nyrhinen, on kolme meidän kameralla ja salamalla otettua kuvaa (kuvat 2,3,4).
    meillä on siis canon eos 450D ja siinä se perus linssi + fisheye.

 2. ohhhoooh aika yllätys kyllä toi villa nah chanelin näytöksessä, iha huippua!!

  1. Sori, en tykkää mainostuksesta lainkaan ;-) siks vähän muokkailin!