virallisesti punapää

muoti
19 kommenttia

helalivet

Heippahei kaiffarit! Värjättiin mun hiukset tässä pari päivää sitten ja nyt, alkujärkytyksestä toivuttuani ajattelen, että on nää kai ihan kivat :- D Värjäyksen jälkeen fiilis ei ollut yhtä innostunut, lähetin Miljalle viestiä, että nyt meitä amispunapäitä on kaksi,hahah! Oon värjännyt samalla sävyllä aiemminkin, mutta tulos oli tällä kertaa huomattavasti aiempaa oranssi, kummallista. Kuvista on poistettu vähän punaisuutta, joten mun tän hetkinen hiustenväri ei vielä selviä näistä – se on oikeasti vieläkin oranssimpi. Erityisesti oman väriseen juureen tuo väri tarttui oikein urakalla, muualla se näyttää ihan hyvältä. Ehkä se siitä tasoittuu, kun vielä pari kertaa pesen hiukset.

Yllä (huonosti) näkyvissä tamineissa kirmasin Kaisalle istumaan iltaa ja sieltä Yo-talolle Big Popin 12v. synttäribakkanaaleihin. Oli ihan mukavaa, mutta olen erittäin pettynyt siihen, ettei dj-tyypeillä ole meidän toivebiisejä – ei Laaksoa, ei Markus Krunegårdia, ei Croockers ft Yelleä eikä monia muitakaan huippuja, plää! Jalkaan pääsi Mangon aleista löytyneet leopardiballerinat ja muut kamppeet ovatkin sitten vissiin melkoisen tuttuja – ei sillä, että niitä edes juurikaan erottaisi tuosta kuvasta…

Pst. Arvon tänä iltana Very Me -kilpailun voittajan, joten pysykäähän kuulolla!;- )

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hmm, en mä sanonut ettei tuo näyttäis oikealta?: D haha kiitos vaan!

 1. Ehkä muistat tai ehkä et, mutta joskus marraskuun puolella tulin kyselemään sulta näinkö sut yo-talolla bigpopissa, ja siellähän sä olit tosiaan viilettänyt. Ite en siis ollut (enkä ole edelleenkään :-D) Tampereelta, mutta olimme käymässä kaverilla ja eksyimme myös kyseisiin iltamiin. Eilen samainen kaveri lähti myös bigpopiin, ja ai että olin kateudesta vihreä. Ja nyt oon vihreä myös sunkin osalta!
  Taisin jo silloin aikaisemmin hehkuttaa, kuinka bigpop oli parhaat partyt, joissa oon itse ikinä ollut! Haluun niin uudestaan sinne. B-) Oli varmaan aika jees meno, noin 12-vuotissynttäreiden kunniaksi, vaikkei teidän toivebiisejä soitettukaan? :-)

  1. MUISTAN kyllä! Mutta nyt pääsen lohduttamaan sua, noi oli tylsimmät ja mälsimmät big popit IKINÄ:D paikka oli tupaten täynnä, oma fiilis oli hukassa, jonot oli törkeen pitkät ja jotenkin……plää:-( oon kuullu/lukenu fb:stä että moni muukin oli pettyny:D JOTEN don’t worry!;-)

  1. Kiitti!:- ) kyllä punanen värinä passaa kalpealle kuontalolleni, mutta toi oli vaan HYYYVIN kirkas:D

 2. Kyllä toi punanen näyttäis sopivan sulle erittäinkin hyvin =) Kun oot noin vaaleakin niin en usko että se näyttää miltään amispunaselta :D Saattais olla eri asia jos käyttäisit itseruskettavia, paljon meikkiä ja mustia kulmakarvoja, mut ei nyt taida olla pelkoa näistä.. >::—)

  1. Hahah, aluks se näytti:D mutta jep, oikeassa olet!;–D ei mulla ehkä oo pelkoa…

 3. punaset hiukset sopii kaikille ja ei kenellekään. ne vaa usei vaatii vähän totutteluu =( sulla näyttää must tosi nätiltä !

  1. kaikille ja ei kenellekään?:D
   mulla on ennenkin ollut punaiset hiukset, ne vaan ei ole koskaan olleet näin kirkkaat, haha

 4. Katoinki et oot värjänny, tosi kivan väriset eikä yhtään liian punaiset! :) Tai sit sait haalistettua niitä ennenku mä ehin ne nähä :D

  1. Hahaa, voi kiitos!:–D mulla oli sillon la kyllä semmoin olo että olin kävelevä liikennemerkki tai jotain, mutta tommoset jutut on usein vaan oman pään sisällä… eli HUH ettei ne näyttäny sun silmään ainakaan niin pahalta!:- D