kuulumisia

lifestyle, ruoka
20 kommenttia

yum

project

namm

Dear diary…

Maailman paras aamumehu on saanut kilpailijan ja sain vihdoin maalattua puunvärisen lipaston valkoiseksi, tai no, ainakin valkoisemmaksi, kyllä se puu sieltä alta vielä kuultaa. Aamumehun loppuessa olen tehnyt sitä itse verigreipistä ja appelsiinista, ahh mikä kirpsakka vitamiinipommi! Lisäksi on kätevää, kun isoissa ruokakaupoissa voi valita perinteisen hedelmäpussin sijaan biohajoavan bioska-pussin hedelmille, johon voi sitten kotona kerätä biojätteet – ainakin meidän allaskaappi on niin pieni, ettei sinne kahta roskista mahtuisi.

Eilen olin pitkästä aikaa lapsenvahtina serkkujeni luona ja oli ihan hurjan mukavaa. On superhassua huomata, miten nopeasti pikkuisimmat serkkuni ovat alkaneet vaikuttaa niin isoilta ja fiksuilta! Olin kotona vasta aamuyöllä, mutten aamulla malttanut nukkua paljoa kymmentä pidempään, sillä aurinko paistoi niin mukavasti sälekaihtimien väleistä. Tänään olen käynyt kotikotona, leipassut mustikkapiirakan ja pian kipaisen kirjeen postilaatikkoon, jotta se ennättäisi tiistaiksi kirjekaverille. Sitten katsonkin jakson tai pari How I Met Your Motheria, meen vitostuottarissa jo! :- D

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mäkin oon how i met your motherissa jo viidennessä kaudessa ;) Oon aika ylpeä itsestäni, mulla kesti vaikka kuinka kauan että löysin sen sarjan ja nyt oon ihan koukussa!

 2. hei, miten on ku sä teet aina noita spotify listoja, niin miten saat ne sitten linkatuksi nettiin muille kuunneltavaksi? :-O olisi mukava itsekkin laittaa joskus oman blogin puolelle, mutta kun en oikein ole hoksannut että miten se toimii :S

  kaunis blogi on sinulla :—)♥

  1. kun klikkaat sitä spotify-listas nimeä hiiren oikealla näppäimellä, siihen tulee joku ”copy http link” tms, ja sen voit sitten linkkaa blogiisi:-)

   kiitos!

 3. Heips :)
  Olen melko uusi lukija mutta tykkään paljon blogistasi :D Kysyisinkin nyt että
  mistä katsot esim. tuota how i met your mother-ohjelmaa, rakastan sitä mutta se tulee turhauttavaan aikaan maikkarilta keskiviikkoisin, niin pystyisikö katsomaan ihan netsitä sitä? :D

  1. Kiitos:–) netistä löytyy aika hyvin noita sivustoja ihan vaan googlaamalla ”watch TV-SARJAN NIMI online” :-)

  1. ihan photoshopilla. :- ) vaikea sitä on sen tarkemmin selittää!

 4. Heii! Ihanan näköstä toi mehu. :) Multa on mennyt ihan ohi nyt tää how i met your mother-sarja. Milloin se tulee ja mistä se niiku kertoo ja tällai? :)

  Oon muuten seurannu tätä sun blogias jo jonkun aikaa ja tä kuuluu kyl mun suosikki blogeihin :)
  Oot super kaunis ja sun tekemisiä on kiva seurata :) vois olla ehkä enemmän päivänasu-postauksia? :)

  1. Kiitos, ja ne molemmat oli suuuuperhyviä, vaikken tiedä kumpaa tarkoitit ;-)
   Se on semmoinen frendit -tyyppinen, isohko porukka jonka elämää seurataan, mutta PALJON parempi kuin frendit:– D Täältä näkee kaikki jaksot: http://www.cucirca.com/2009/06/05/watch-how-i-met-your-mother-online/

   Ja hei kiitos, tosi ihana kuulla!:-) Päivänasuja haluaisin itsekin enemmän, mutta nyt juuri mun pukeutuminen toistaa samaa kaavaa -keväämmällä pukeutumisintoni on luullakseni ihan toista maata, joten silloin enemmän asuja!:-)

 5. Kumpa olisin itsekin noin tuottelias.. Tarkoitan nyt tuota oman mehun tekemistä, kaapin maalaamista ja vielä mustikkapiirakkaa! (Tällä hetkellähän minun pitäisi olla lukemassa äikän tekstitaitoa varten…)

  Huhu, itsekin pitäis lataa se viides tuotantokausi himymistä, mutta kone on niin onnettoman hidas, että siinä kestää ikuisuus. Meillä on ollu poikaystävän kanssa harrastuksena kattoa niitä. Eli melkeen kaikki jaksot ollaan katottu yhessä :)

  1. Hahahaa, voi kuule, en minäkään aina ole, mutta nyt on ollut superpäiviä!:- D

   Voi että, tiedän tunteen – mun ei oo noita onneks tarvinnu ladata kun Laurilla on ne. Se on tosi paljon mua edellä jaksoissa, kun löysi sarjan enne mua, mutta silti se välillä tulee katsomaan niitä ”vanhoja” jaksoja joita mä katon, mun kaveriks:D haha!

 6. jeee kirje 8—) oletan siis että minä olen ihana kirjekaveri. haha pus<3
  ja hei hassua, olin lauantaina even luona ja se oli maalannu just tollasen samanlaisen ikean(?) puulaatikostonsa valkoseksi!
  mun tekee just nyt mieli jotain "terveellistä" hyvää kuten hedelmiä tai marjapiirakkaa, mmm. vois leipoa itekin tänään jotain vapaapäivän kunniaks.

  1. Hahaa, KYLLÄ! ;–)
   Oho, vähänkö hassua:- D mun on pitänyt piiiitkään maalata tuo, jo kotona asuessa, mutta vasta nyt sain aikaseksi. Ikeasta toi(kin) on, supervanha tosin. Aah mun tekee mieli pinaattilättyjä, itsetehtyjä siis, mmmmmhh<3