365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

6

helmikuu 2011

20

COMMENTS

kuulumisia

Written by , Posted in Lifestyle, Ruoka

yum

project

namm

Dear diary…

Maailman paras aamumehu on saanut kilpailijan ja sain vihdoin maalattua puunvärisen lipaston valkoiseksi, tai no, ainakin valkoisemmaksi, kyllä se puu sieltä alta vielä kuultaa. Aamumehun loppuessa olen tehnyt sitä itse verigreipistä ja appelsiinista, ahh mikä kirpsakka vitamiinipommi! Lisäksi on kätevää, kun isoissa ruokakaupoissa voi valita perinteisen hedelmäpussin sijaan biohajoavan bioska-pussin hedelmille, johon voi sitten kotona kerätä biojätteet – ainakin meidän allaskaappi on niin pieni, ettei sinne kahta roskista mahtuisi.

Eilen olin pitkästä aikaa lapsenvahtina serkkujeni luona ja oli ihan hurjan mukavaa. On superhassua huomata, miten nopeasti pikkuisimmat serkkuni ovat alkaneet vaikuttaa niin isoilta ja fiksuilta! Olin kotona vasta aamuyöllä, mutten aamulla malttanut nukkua paljoa kymmentä pidempään, sillä aurinko paistoi niin mukavasti sälekaihtimien väleistä. Tänään olen käynyt kotikotona, leipassut mustikkapiirakan ja pian kipaisen kirjeen postilaatikkoon, jotta se ennättäisi tiistaiksi kirjekaverille. Sitten katsonkin jakson tai pari How I Met Your Motheria, meen vitostuottarissa jo! :- D

Lisää luettavaa:

20 Comments

 1. ninni
  • ida365
 2. emmmi
  • ida365
 3. Tanssijatyttö
  • ida365
 4. roasa
  • ida365
 5. Eve
  • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.