in order

lifestyle, sisustus
13 kommenttia

mini

lipasto

Aiemmista jorinoistani kävikin ilmi, että maalasin viime viikolla tuon puisen minilipaston uuteen uskoon – lopputulos näyttää tältä! Tuo Ikean ikivanha lipasto tarvitsi kaksi maalauskertaa Ikean kuultomaalilla, jotta siitä tuli sopivan peittävä. Maalasin lipaston pinnan ainakin neljä kertaa yhteensä, mutta niin, että se oli vielä kostea niillä parilla ekalla kerralla. Ekojen kerrosten jälkeen tuo kuivui päivän, sitten sudin pari uutta kerrosta ja voilà! Reunoja en maalannut, jotta laatikot liikkuisivat ongelmitta ja se oli erittäin hyvä valinta, sillä ne ovat pikkuisen jähmeät kun johonkin väliin ehti kuivua maalia :- D Oikein helppo tuunausprojekti, en sotkenut mitään ja edulliseksikin tuli, sillä viiden pensselin setti ja kuultomaalipurnukka eivät maksaneet edes kymppiä yhteensä.

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Aivan upea uusi banneri! Kysyisin muuten, että tiedätkö jotain nettikauppaa, mistä saisi tilattua edullisesati Bare Mineralsin meikkejä? :)

    1. Kiitos!:– ) Hmm, lookfantastic ja feelunique tulevat ekana mieleen, niistä varmaan sais alotuspaketit suht edullisesti, mutta itse en ole mistään bare mineralseja tilannut, kun äiti toi sen aloitussetin mulle jenkeistä ja nyt lähden sinne itse, joten ajattelin ostaa sieltä reissuta niitä. Noita olen siis kuullut muiden kehuvan!

  2. Hyvältä näyttää! Odotan jo kesää, että pääsen ulkona maalaamaan vanhat oranssiin vivahtavat puutuolit uuteen uskoon. Pienellä vaivalla vanhasta jo melkeinpä kaatopaikalle päätyneestä huoenkalusta saa upean uutuuden! :)

  3. Näyttää tosi hyvältä maalattuna valkoiseksi, mullakin on tollainen maalattuna eri väriin. Ihanan keväinen tuo uusi banneri!