miu miu -inspiroitunut kevät

/// muotiTags: , , ,

miu miu 2011

kuvat: style.com

Seuraan catwalk-näytöksiä aika laiskasti, mutta jos ihastun johonkin juttuun, se jää usein kummittelemaan mieleen pitkäksi aikaa. Näin on käynyt muun muassa Miu Miun viime kevään ready to wear -malliston kanssa, en saa mielestäni söpöjä kyyhkyjä, kissoja ja niitä upeita korkokenkiä – en, vaikka kyyhkyprinttiä myydään ja myytiin ihan turhan monessa vaateliikkeessä. Nyt olen iskenyt silmäni Miu Miun resort 2011 -mallistoon, vaikkei se ensisilmäyksellä olekaan yhtään minun näköinen. Kirkkaita värejä, kuoseja, muovikoruja, vihreää… niin siis mitä minua löysinkään tuosta mallistosta?

Noh,

1) Kirkkaat värit. KYLLÄ, taida olla seonnut! En innostu kirkkaasta vihreästä, eikä pinkkikään ole mun juttu vaatteissa, mutta tämän malliston nähtyäni aloin kaivata vaatekaappiini jalokivivärejä, etenkin sinistä! Todella hassua, mutta sitä mun vaatekaappi oikeasti kaipaakin – värejä.
2) Kuosit, jep, alan innostua niistäkin. Perinteinen polka dots -kuosi ei iske, mutta pienempi pallokuosi ja pilkut sitäkin kovemmin. Nuo punaiset korkokengät valkoisin palluroin näyttävät ihan mielettömän hyviltä… Tein myös hassun havainnon, minun huuto.netistä huutamani Urban Outfittersin shortsipuku näyttää melkoisen samalta, kuin tuo oikeanpuolimmaisin asu – ihan eri värisenä vain, ja ilman hihoja. Haha, hassua.

Muovisista koruista ja kirkkaasta vihreästä en innostu vieläkää, jotenkin ne molemmat muistuttavat minua liikaa vuodesta 2007 – ihoni alkaa kutista, kun muistelen erästä vihreää akryylineulemekkoa ja siihen yhdistettyjä eri sävyisiä vihreitä Converseja… jep. Parhaassa tapauksessa korvissa roikkuivat violetit muovikorvikset, se selittänee mikseivät edellä mainitut jutut vielä innosta.

Budjettini ei anna periksi Miu Miun korkkareille tai asuille, mutta samanhenkiset vaatteet ja asusteet kiinnostavat kovasti, mainitakseni pari esimerkkiä:

miumiu anyone2

kuvat: style.com, asos.com, topshop.com, coolspotters.com

Tuo Asoksen  omppukuosinen shortsihaalari on melkoisen miumiu-inspiroitunut, vai mitäs sanotte? :- D Se on kuitenkin selkeästi ”retrompi” väreiltään ja materiaaleiltaan, joten se näyttääkin heti kivemmalta. Topshopin pussukkakin on varmaan imenyt vaikutteita siitä viime kevään mallistosta, seuraavan kollaasin shortseista puhumattakaan…

miu miu anyone

kuvat: nitrolicious.com, hm.com, style.com

Mutta nuo lasit, ne vasta naurattavatkin! :–D Ideana oikein mainio ainaisten sydänlasien tilalle, eikä yhtäläisyyttä osaisi arvata, ellei olisi Miu Miun mallistoon tutustunut.

inspiration

kuvat: asos.com, net-a-porter.com

Kaipaan kevääksi kirkkaan värisen hameen, sillä se olisi helppo yhdistää läpikuultaviin yläosiin, joita olen onnistunut haalimaan ihan kiitettävän määrän. Jokin väripilkkuna toimiva asuste kelpaisi myös – vyö, pikkulaukku, jännän väriset aurinkolasit tai ehkä jopa kengät, ken tietää mitä löydän. Noista korkokengistä mun ei varmaan tarvitsekaan sanoa enää mitään, ainoa vaan, että haluaisin ne punaisina tai tummansinisinä… Aiai!

Herättääkö Miu Miun resort 2011 -mallisto teissä mitään tunteita? Entä joku muu kevään mallistoista, mihin te olette tykästyneet? :– ) Haluaisin oikein mielelläni kuulla, olen utelias!

14 kommenttia

 1. Avatar Anni /// 12/02/2011 / 10:25:09

  NOI LASIT :—D mulla on yks kaveri joka ois ennen varmaan jo hankkkinu noi, mut nyt on tyyli muuttunu jonkin verran. Mut onhan noi aika mahtavat :–D

  En oo vielä tutustunut tän kevään mallistoihin, möö ;(

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 15/02/2011 / 14:09:28

   Haha ai:– D

   Vastaa
 2. Avatar Annika /// 12/02/2011 / 14:10:20

  Ihania kuvia, hauskat noi omena aurinkolasit!!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 15/02/2011 / 14:09:34

   Jep :- D

   Vastaa
 3. Avatar Tanssijatyttö /// 12/02/2011 / 18:28:25

  Ihanan kesäisiä vaatteita <33 Sais noi lumet jo sulaa ni vois pukeutua shortseihin ja mekkoihin : )
  Mullakin on nyt sellanen et tarvitsen vaatteisiin paljon värejä. Johtuukohan se sitten tästä ikuisesta talvesta ja harmaista vaatteista ;)

  Tulipahan mieleen, että kun on vieläkin kylmempää ilmaa luvattu, niin Suomessahan oli joskus pieni jääkausi. Sillon tuli jo maaliskuussa lämpimät kelit, mutta sitten tulikin taas talvi ja ei tullut kesää ollenkaan!! Toi olis niin kauheeta :) Mun olis kyl pakko varmaan lähteä äkkilähdöl jonnekin lämpimään : D

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 15/02/2011 / 14:10:32

   Niinpä niin!:- D Höpöhöpö mitään jääkausia tule, älä pelottele :-D

   Vastaa
 4. Avatar Emilia /// 12/02/2011 / 21:27:38

  ai ai, itekin kattelin tota samaa mallisto varmaan puolsien vuotta sitten, ja toi on aivan ihana!<3 Varsinkin kengät! :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 15/02/2011 / 14:16:10

   Jep! Mäkin, mutten innostunut siitä silloin, oli liian talvista noin kirkkaille väreille jotenkin :- D

   Vastaa
 5. Avatar aino /// 13/02/2011 / 18:24:11

  ai vitsit mitä ihania juttuja! c: kyllä tulee kevänen mieli, kun noita värejä kattelee!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 15/02/2011 / 14:16:21

   Eikö!

   Vastaa
 6. Avatar Linda /// 13/02/2011 / 19:54:43

  Mahetsuin kollaasikokoelma vähään aikaan – mäkin innostun noista värikkäistä ja tyttömäisistä juttusista, niin ysiluokkanostalgiaa – kaikki omput sunmuut, sullahan oli ne omppubikinitkin silloin :— ) Ja tuollaiset korkokengänklopottimetkin olis ihan sikasiistit, en tosin ehkä noin kirjavalla kuosilla haluaisi niitä. Päivänkakkarat on kanssa kiva piristys kukkarintamalla, ne on ihanan tyttömäisiä ja vaihtelua ruusuilleee!!!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 15/02/2011 / 14:26:18

   JEE:–D Ja vitsit, ysiluokkanostalgiaa todellakin – voi kun olisi silloin tajunnut kaikkien hienojen vaatteiden hienouden…… mutta ei:-(

   Vastaa
 7. Avatar kattry /// 13/02/2011 / 21:28:07

  Arvaa vaan meninkö tilaamaan ton omppujumpsuitin heti ku luin tän sun postauksen aamulla!! Ja nyt illalla tuli Asokselta viesti et se on jo toimitettu, vähänkö nopeeta toimintaa. Nyt vaan sit peukut pystyyn et meikäläisen perberi mahtuu siihen :D

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 15/02/2011 / 14:26:52

   Hahaa, oivoi!!:- D eiköhän se mahdu, hyvä ostos!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.