What I wore yesterday

lifestyle
15 kommenttia

this

Jeans – Nudie High Kai, Carlings / Flower print blouse – H&M SAMPLE, 2hand / denim shirt – Only

Hahaa, uskaltauduin eilen uhmaamaan talvea, ja puin farkkujen (ja kahtien alla olevien sukkisten…) kaveriksi sen kirpparilta löytämäni orvokkipaidan – orvokit ovat muuten kivaa vaihtelua ainaisille ruusuprinteille! Ettei fiilis olisi ollut liian keväinen, vetäisin päälle vielä farkkupaidankin. Tykkäsin asukokonaisuudesta kovasti, vaikka se oli minulle erittäin värikäs, koska kuten tiedätte, pukeudun useimmiten mustaan ja hillittyihin sävyihin ja hei, nyt mulla oli kuitenkin värikäs paita ja oranssit kynnet!? :- D Haha. Farkkupaidan ja kukkapaidan yhdistelmä on kiva, etenkin kun tuota pitkähköä farkkupaitaa voi käyttää lyhyenäkin, kun kietaiseen helman solmuun. Oon päättänyt olla ennakkoluulottomampi värien ja kuosien suhteen tänä keväänä, sillä huomaan, että mun vaatekaappi on täynnä kivoja perusvaatteita, joita on helppo yhdistellä, mutta sieltä puuttuu ne lempparivaatteet.

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Oi, ihana asu! Mukavan värikäskin, että tekisi mieli omistaa itsekin tuollainen kukkaispaita ja farkkupaita – onko siis tuo farkkupaita myynnissä vielä Onlyssa vai miten vanha se on. :) Ajattelin, että löytyisikö nettikaupasta sellaisen.

    1. Kiitos!:-) Tuo on varmaan reilun vuoden vanha, mutta luulis että farkkupaitoja löytyis muualtakin?:- )

  2. hei käytätkö jotain kulmakynää tms? noi on just tollaset täydellisen väriset oranssihtavat mitkä itsekin haluaisin :D

    1. Joo, tai siis oikeestaan luomiväriä kulmavärinä – make up storen mattaruskea, aavistuksen punertava luomiväri:-)