wildfox resort 2010

muoti
27 kommenttia

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

kuvat: wildfoxcouture


Jos jostain jutusta en ole päässyt yli, se on Wildfox Couturen resort 2010 -malliston kuvat. Palaan aina yhä uudelleen ja uudelleen ihailemaan näitä kuvia ja niistä välittyvää fiilistä – ja tuota mattaoranssia huulipunaa, mistä ihmeestä löytäisin sellaisen?

Näistä inspiraatiokuvista tuli mieleeni hetki sitten Lindan kanssa käymäni keskustelu – muistatteko tekin ajan, jolloin suurin osa ei oikein ymmärtänyt inspiskuvien päälle, ja ihmetteli avoimesti kauniille kuville omistettuja postauksia? Tästä ajasta ei ole kauaa, ehkä vuosi tai pari, mutta silloin blogeissa oli paljon vähemmän inspiraatiokuvia kuin nyt – kauniille kuville ja editoriaaleille omistetuista blogeista puhumattakaan. Hassua!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mulla on tommosta mattaa oranssia huulipunaa, ostin muoti&kauneus messuilta, beggy sage merkkistä, tosi hyvää (-: maksoki vaan 8e

  1. Oho, kuulostais aika hyvältä!:-O saakohan tota merkkiä mistään muualta ku noilta messuilta?

  1. Hei, suurkiitos vinkeistä! Ootko ite testannu noita ”maskeerauspunia”, noita punanaamion esim? Että onkohan ne kuinka ytyä tavaraa, semmoista, jota voi käyttää ihan päivittäin, vai semmosta joka ei oo hirveen hyväks iholle, mutta menee silloin tällöin käytettynä…?

   Make Up Storen puniin pitää tutustua tarkemmin, ne vaan usein on aika semmoisia kiiltäviä, vaikka niissä ei mitään glittereitä olisikaan.

   1. Omaa kokemusta ei noista Grimasin huulipunista ole, mutta kaverin mukaan eivät ainakaan ole sellaisia kuivia ja vahamaisia (niin kuin maskeerausmeikeiltä voisi odottaa), vaan ihan peruspunia. Ja tosiaan juuri tosta MUSin huulipunasta en ole varma, mutta mulla on niiltä yksi joka on täysin matta, eli ilman mitään helmiäistä. :)

    1. Aa, hyvä tietää! Just tota kuivuutta & vahamaisuutta vähän pelkäsin, mutta hyvä tietää, että kaverillasi on hyviä kokemuksia!:-D pitää kyllä käydä kurkkaamassa tuoltakin, kun eipä sillä ostopaikalla ja merkillä niin väliä, jos on toimiva tuote.

     Jees, hyvä tietää! Pakko kurkata noita ja toivoa, että sieltä löytyis mulle sopiva sävy:- )

 2. voih, olit suloinen siinä EDIT// ”työasussa”:D

  1. Anteeks, mun oli pakko muokata sun kommentin loppuosa, kun en halua että mun työpaikka on ihan kaikkien tiedossa :- D törmää muhun sit jos törmää! Hahaa, mulla ei oo aavistustakaan siitä kuka olit?! :- D

 3. Eka kuva oli pakko ottaa koneelle talteen, koska siinä on ihanan huulipunan lisäksi nuo mahtavat aurinkolasit (hankintalistalla!) ja täydelliset hiukset (ei uskoisi, kuinka vaikea on yrittää saada omista hiuksistaan JUURI OIKEALLA TAVALLA huolettomat laineet :D ). Ei tosiaan pidä aliarvioida inspiskuvien viehätystä. :)

  1. Ah, tiedän tunteen!:- D Se on oikeastaan ihan mahdotonta, joskus lopputulos on hyvä vahingossa… Nämä ovat piiiitkästä aikaa semmoisia kuvia, jotka saavat minut harmittelemaan, ettei mulle sovi blondit hiukset! Tuo neiti on kerrassaan upea ilmestys! Sä pystyt onneks hyvin copycatteileen vaikkapa tuon ekan lookin ;–)

 4. Vau, aivan ihania kuvia! Varsinkin nuo kaksi ekaa, ja niin kuin mainitsitkin, tuo huulipunan sävy on aivan jotain yli täydellistä :)

 5. Nuo ovat kyllä todellisia inspis kuvia! Ja eivät kyllä tee hyvää tälle kesän kaipuulle. Itsekkin olen tuota oranssihtavaa huulipunaa joskus harkinnut, mutta en ole vielä uskaltanut hankkia. Mutta näitä kuvia katsellessa tulee sellainen olo, että voisihan sitä uskaltaakkin..

  1. Jep, niin ovat! Ja hei, ehdottomasti kantsii koklailla uusia sävyjä;-)

 6. Noi kuvat on kyllä vähän liiankin fiiliksiä ! niitä jaksaa katella aina uudestaan ja uudestaan :-D