kun kosketit pohjaa, hetken oli hyvä

lifestyle, muoti
32 kommenttia

pirnggggg

♥ Kävelymatkan päähän kotoa on avattu ihana Ruokapuoti Lempi, joka myy lähiruokaa, luomuruokaa sekä Reilun Kaupan tuotteita. Kipaisin siellä tänään aamupäivästä ja ostin luomuruishiutaleita sekä Rekolan biodynaamista leipää. Eikä muuten ollut kallista, vaikka niin voisikin olettaa – 4,60e maksoivat ostokseni yhteensä :-) Leipä oli keskikokoinen ja hiutaleita 800 grammaa. Ensi kerralla tahdon maistaa jotain vitriinissä olleista piirakoista sekä mansikkalimonaadia… Suosittelen poikkeamaan Aaltosenkatu 27-29:ssa!

♥ Aloin tänään harjoitella aikaisin heräämistä ensi viikon työvuoroja silmällä pitäen ja jo 08.05 olin vesijuoksemassa Laurin kanssa. Vapaapäivänä minua ei saa hereille millään ennen yhdeksää, joten olen aika ylpeä itsestäni! Ensi viikolla pari työvuoroa alkaa 7.15, joten se meinaa herätyskellon pirinää kello 5.10. =)

♥ Terveisiä sille mukavalle tytölle, joka tulit juttelemaan uimahallin pukuhuoneessa – olin vähän hämmentynyt siitä tilanteesta, mutta oli kiva kun moikkasit! :–D

♥ Aikaisen herätyksen takia mulla on ollut tänään aikaa vaikka mihin. Uimahallilta lähdettyäni poljin S-marketille hakemaan aamupalaa ja sitten kiersin parit kirpputorit. Löysin kaksi hienoa lasipurkkia (halvalla!) myslejä ja soijarouheita varten. Kohta pitäiskin pakata laukku uudestaan ja lähteä töihin.

♥ Olen siirtynyt kevättakkien käyttöön, enää ei tule kylmä pyöräillessäkään, jippii! Kaksi kaulahuivia mulla silti on………. ja yksi nukkuessakin, ahhaha:D Eilen huiveja oli kolme – kaksi kaulassa ja yksi päässä, heh.

♥ Huh mikä määrä osallistujia Rihanna-kilpailussa! Yhä saa toki osallistua, mutta yksi kerta / tyyppi. On vähän hämmentävää huomata, että jotkut laittaa viisi tai peräti yhdeksän osallistumiskommenttia peräjälkeen, ilman mitään fiksuja perusteluja… Perustelemattomat kommentit skippaan muutenkin, sillä ne eivät noudata kisan osallistumisohjeita ;–) On mukavampaa, että liput lähtevät jolle kulle, joka on perustellut, miksi ne haluaisi.

+ pari tyhmää juttua:

Mihin ovat hukkuneet KAIKKI mun jenkeistä lähettämäni kortit!?:–( Yksikään ei oo tullut perille, äidin, mun, tai Emman lähettämistä korteista, plää! Huijasiko hotellin henkilökunta meitä jotenkin (maksoimme postikulut respaan ja he lupasivat huolehtia kortit eteenpäin) vai voiko niillä oikeasti kestää näin kauan? Jopa mun EDM- tilaus tuli kahdessa viikossa matkan jälkeen, höh.

Entäs sitten se, että Spotifyn ilmaisversiota rajoitetaan aika reippaasti? HÖH! En oo kaivannut maksullisen Spotifyn ominaisuuksia, joten tuo ilmaisversion rajoitus harmittaa hieman. Tietystikin kuuntelen Spotifyta koko ajan, joten miksi en olisi valmis maksamaan siitä hieman, mutta silti kismittää, periaatteesta kai :-D

Huh, eipä tässä muuta, juon vielä kahvin loppuun ennen kuin suuntaan kohti bussipysäkkiä. Mukavaa perjantaita (musta tuntuu ihan maanantailta, kun mun työviikot ei todellakaan noudata ma-pe ja 8-16 -linjaa, joten piti ihan kalenterista varmistaa, että mitäs viikonpäivää nyt eletäänkään :–D)!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Tuo Spoitfyn uusi systeemi on kyllä ärsyttävä! Inhoan kaikki mahdollisia säännöllisiä menoja, joten tuo premium ei siksi oikein kiinnosta:D

  Mutta tosiaan noiden uusein säädöksien myötä se on kyllä varmaan pakko ottaa :/

  1. No joo, sama täällä!:–D ja kun oon ihan hyvin pärjännyt ilman erikoisominaisuuksia, pläääääh:-( jep, en mäkään taida noin pienillä kuuntelumäärillä pärjätä.

 2. niiiii munkaan korteista ei oo kuulunu mitään! mun kaverit jo kyseli niiden perään että lähetinkö niitä ollenkaan, siinä sitten vakuuttelin että joo, kyllä mä ne respaan jätin…. jopa kreikasta tuli nopeemmin kortit :–D

 3. Oot sie ollu tosi pirtsakka tänään ehtinyt vaikka mitä :)
  Kevät saa ihmeitä aikaan sitä tulee niin energiseksi ettäs.

 4. Ihana tuo huivi pantana! Ja mullaki ottaa ihan kiitettävästi päähän tuo Spotify-muutos.

 5. Kai muistitte kirjottaa kortteihin selvästi Finland? Me höpsöinä kerran unohdettiin ja kesti kai yli kuukausi tulla kortit perille.. 8—)

 6. mutta onneksi jo viidellä eurolla kuukaudessa saa normaalit kuunteluoikeudet ja mainokset pois ( http://www.spotify.com/fi/get-spotify/unlimited/ ) se on niinku spotify premiumin pikkusisko :–) itseäni myös ärsyttää tämä uusi muutos, mutta sitten mietin että 5€ kuussa kaikesta siitä musiikista mitä sieltä kuuntelen, on pieni hinta. ps oot tosi söpö! sun jutut saa hymyn huulille.

  1. Oho, okei, toi kuulostaa premiumia paremmalta vaihtoehdolta mulle :-) premium maksaa vissiin yli kympin kuussa, vai mites… kiitos vinkistä siis! :-)

   ja hih, kiitos Tiina :- )

 7. Olin suurinpiirtein samoihin aikoihin Los Angelesissa, kun sä olit Nykissä ja meijän kortit tuli ainakin perille viikossa :/ Ehkä hotsku unohti lähettää ne? :-D Aina inhottavaa kyllä.

  1. PLÄÄä, arvasin, meitä on jotenkin huijattu!!!! >:–( vietiin niitä kahtena eri päivänä respaan, joten en usko että ne on voinu unohtaa……

 8. spotify-juttu kismittää täälläkin! hirmusöpö kuva kuitenkin =)

 9. Ei hitsit, pitäiskö käydä tsekkaas toi Ruokapuoti Lempi, ku iteki asustelen Tampereella. Vaikuttais hyvältä paikalta (:

 10. Hei ihana Ida! ^^ Tykkään blogistasi tosi paljon, vaikka olenkin jo jokusen vuoden sinua vanhempi… Mitä muuten teet työksesi? Haitko nyt johonkin opiskelemaan? Oi tulisipa tänne länsirannikollekin ko. tyyppinen luomuruokapuoti, mmmm <3''

  1. Heippa!:-) Kiva kuulla! Oon kuitenkin ihan tarkoituksella pitänyt blogista poissa työ- ja opiskeluasiat, joten en aio sitä puolta valoittaa nytkään, ymmärtänet varmaan :-) joo, toivotaan että sinnekin tulisi, tuommoiset on superkivoja!

 11. luin vanehmpia postauksia ja oon jo aiemminki huomannu saman.- sä, sun blogi ja sun elämä cvaikutatte laadukkailta. sellaselta mitä mäkin haluisin olla ja elää sun ikäsenä.

 12. hei tosta sun möykkärikeksiohjeesta sen verran et ootko varma et voi ja sokeri piti vatkata vaahdoks ja lisätä kananmuna, eikä niin että kananmuna ja sokeri vaahdoks ja rasva sekaan? mulla tuli noista ihan outoja ni aattelin et jos oli tullu virhe :-D

  1. eieiii, kyllä rasva & sokeri keskenään vaahdoksi!:-D sitä saa aika kauan vatkata, jotta seoksesta tulee ”vaaleaa”, mutta kyllä tuolla ohjeessa on ihan oikein. Oon nähnyt jo parissa blogissa tällä ohjeella tehtyjä, joten ehkä jokin muu juttu meni pieleen, kun ne muut ovat olleet onnistuneita?:-o

 13. Kuulostaa kieltämättä houkuttelevalta toi Ruokapuoti Lempi. Täytynee käydä katsastamassa. :) Ihana kuva taas kerran. Spotify kyllä ärsyttää ihan mahdottomasti. Mutta hyvää ja aurinkoista kevättä sinnekin :)

  1. Käy ihmeessä, se oli suloinen! Ensi kerralla taidan ostaa pesuainettakin, olivat niin suloisia. :-D KIITOS!

 14. hey i have a question, how can i do such a lettering similar to yours ”365 days with Ida” i mean how can i put sth in letters ; p i hope you understand me ; d is it a special program for that or maybe i can make it in photoshop? but how? thanks in advance, grettings from poland , your blog is an inspiration for me and i admire you, i think you are a simple, natural girl and i love it ! you have amazing style, very classic. i hope that sometimes i look like you : -)) im sad bacause i do not undarstand any single word that you are writing here in your language ; p and the last one ! i wonder how tall are you? : >