minimoi

lifestyle
21 kommenttia

kevät

kuvassa viralliset kevätkarkit: pupuneidin hedelmärakeet & marianneja

Hello hello tyypit!

Olen ollut superkiireinen viikonlopusta asti, mutta tänään helpottaa – enää olis reilu puoli tuntia töitä tauon jälkeen ja sitten pari ansaittua vapaapäivää! Kunhan pääsen kotiin asti, arvon Rihanna -skaban voittajan, johon tuli uskomaton määrä osallistujia, huh ja kiitos :- D Joten siis palaillaan illalla onnellisen voittajan kera!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mistä on peräisin tuo oikeanpuoleinen purnukka? Olen tuon tyylistä etsiskellyt. Ihana!

   1. Kiitos tiedosta! En tosin asu lähelläkään Indiskaa, joten käytännössä en voi asialle mitään :D

    1. höh, voi tylsyys!:-D ens kerralla kun matkaat johonkin kaupunkiin mistä indiska löytyy, niin kipase sinne :- )

     1. Vaivuin sisustusmasikseen kun en saa tuota käsiini NYT HETI! :D Noh, Indiskassa käyn aina kun käyn esim. Helsingissä, toivottavasti seuraava reissu on suht pian :) Jos olet yhtäkkiä sitä mieltä että tsiisus ku on ruma purnukka, niin laita mailia, ostan pois :D

      1. haha, voi että:–D periaatteessahan voisin käydä katsomassa onko noita vielä meidän indiskassa ja ostaa sulle yhden? muistaakseni noi oli hinnaltaan alle kympin ja siihen tulis postarit tietty vielä, että jos tuota oikein kovasti hinkuat ;-) tosin oon just lähdössä reissuun, että se onnistuis vasta ens viikolla!

       1. No mikä ettei! Joo surffailin tuolla Indiskan sivuilla ja ei ollut kyllä hinnalla pilattu! Voisin oikeastaan huolia niitä kaksi, jos sen vaivan haluat nähdä! :) Ja ihan milloin kerkiät/muistat/satut Indiskaan menemään.

        Vau, ihanaa :) Tulipas hyvä mieli tästä eleestä :) Sähköposti löytyy tuosta, sinne voi laitella postia :)

        1. Hei kiva juttu!:–) toivotaan että noita löytyy vielä ens viikolla, käyn mielelläni kurkkaamassa noita silloin sulle, eikä kahden ostaminen tuota sen enempää vaivaa kuin yhdenkään. Mulla pitäis olla kaikkia pakkausmatskujakin ihan omasta takaa :—) jeejee!

  1. Hih! Ne ei edes varsinaisesti oo mun suurinta herkkua, mutta ne on NIIIIN kevätjuttu jotenkin, että kun huomaa noita kaupassa, tietää kevään tulleen :-)

 2. hey i have a question, how can i do such a lettering similar to yours ”365 days with Ida” i mean how can i put sth in letters ; p i hope you understand me ; d is it a special program for that or maybe i can make it in photoshop? but how? thanks in advance, greetings from poland , your blog is an inspiration for me and i admire you, i think you are a simple, natural girl and i love it ! you have amazing style, very classic. i hope that sometimes i look like you : -)) im sad bacause i do not understand any single word that you are writing here in your language ; p and the last one ! i wonder how tall are you? : >

  1. Hey there! Thanks for your comment, it made me smile :’-)

   I’ve made the header using photoshop & playing with layers – that’s all I can tell, it’s too hard to tell the spesific directions. Maybe Google could help you?

   And you can always try Google Translator, even though it sucks, but it’s still better than nothing? :-D Many thanks, you’re so kind!♥

   I’m 159cm tall (short) :-D

   1. ok ill try it! thanks : )) you’re as tall as i thought, that means short hehe ; p but i am just the same ! this google translator does not explain half of the words, it is still half in finnish and some in my language but it does not have any sense ; p so it sucks very much ; p

 3. aivan ihania purnukoita! rakastan kaikkia tollasia pikkuyksityiskohtia sisustuksessa ♥

 4. Nuo pupuneidin hedelmärakeet on niin hyviä! olen ostanut niitä kolme pussia kolmen päivän sisällä (hups :D )
  Tykkään sun blogista tosi paljon! Kiitos (=