Winner takes it all

lifestyle
Jätä kommentti

SUPERISTI ONNEA VOITTAJALLE!rihanna

Voitto osui seuraavalle kommentille:

katrin
Lähetetty 13/04/2011 kello 14.34

Haluaisin ehdottomasti voittaa liput Rihannan keikalle, sillä en ole nähnyt kyseistä artistia aiemmin livenä, ja pidän paljon Rihannan musasta. Olisi todella ihana piristys tähän kevääseen (ja pääsykoepänttäämisen oheen) voittaa palkinnoksi tuollainen lottopotti!

SUURKIITOKSET kaikille kisaan osallistuneille – teitä oli ihan käsittämätön määrä! Kommenttien paljouden takia en todellakaan alkanut väsätä arvontalappuja käsin, vaan kysyin onnettarelta (onko miespuoliselle onnettarelle omaa termiä?:-D), eli siis Laurilta, numeroa, jonka perusteella sitten laskin tuolta kommenteista, kuka oli voittaja :–) Voittajaan on jo otettu yhteyttä ja ensireaktion sekä osallistumiskommentin perusteella liput meni ihan oikealle tyypille, siistiä!

Kuva: 1

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.