feel my heartbeat

kauneus, lifestyle
26 kommenttia

yes

Heipsun! Jännää, miten bloggailusta on tullut niin suuri osa elämää, että kun pariin päivään ei ehdi istahtaa muokkailemaan kuvia ja postailemaan, on jo heti ikävä kyseistä touhua. Se aika, mitä en ole käyttänyt bloggailuun, onkin sitten kulunut muiden askareiden parissa. Äiti värjäsi mun hiukset maanantaina, nyt niissä ei enää näy viiden sentin juurikasvu. Lopputuloksesta tuli varsin luonnollinen, eikä kukaan edes ole huomannut mun värjänneen hiuksia, eli täydestä meni :-D Tuskimpa tekään olisitte kiinnittäneet asiaan huomiota, ellen olisi siitä maininnut, sillä vanha väri oli jo niin haalistunut. Ihan kohta pitäisi taas lyhennellä latvoja, ne ovat taas alkaneet haaroittua, yök.

Hain eilen postista erittäin odotetun paketin, nimittäin mun ekan Etsy-tilauksen!

paketti

stickers

Iiks miten söpöjä juttuja!!!! :- D Oon niin fiiliksissä noista tarroista, varo vaan Eve, jatkossa mun kirjeet tulee olemaan täynnä noita! Söpöjen tarrojen lisäksi tilasin tuommoisia pieniä kakkupapereita, joita voi käyttää söpösti mm. teemukien alla ja muutenkin, kun joskus haluan kattaa pöydän kivasti. Noita voinee hyödyntää myös lahjojen paketoinnissa ja korteissa yms yms…. vitsit miten hyvälle tuulelle kaikesta pienestä söpöstä voikaan tulla. Lisäksi tilasin myös noita pyöreitä läpinäkyviä tarroja ja pienen setin kirjepapereita. Välillä mulle tulee semmoinen olo, etten haluaisi jakaa kaikkia hienoja löytöjä muiden kanssa, vaan tahtoisin pitää ne omina salaisuuksinani. Nyt on kyllä pakko jakaa innostukseni teidän kanssa, kun en voi kuin kehua ja suositella Etsyyn tutustumista! Etsy on nettikauppa, jossa voi myydä ja ostaa itsetehtyjä tai muokattuja juttuja, kaikenlaista oheistavaraa sisustuksesta vaatteisiin ja vintagesta upouusiin juttuihin. Juuri nyt metsästän kivoja kortteja tai tauluja, sillä meidän seinät ovat ihan liian alastomat ja kaipaavat väriä ja elämää. Uteliaisuuttani kyselen, onko kukaan teistä tehnyt löytöjä Etsystä?

Jeps, eipä muuta tähän hätään! Pakko aloittaa jälleen kerran suursiivous, en käsitä, miten viikossa saa aikaan niin paljon sotkua…..

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. heihei! voisitko ehkä vinkkailla että millä hiusvärillä oot värjännyt (jos siiis kauppaväreillä) koska ittelläni on melko saman värinen tukka ollut hetki sitten kunnes käväisin kampaajalla ja tulos vähän meni liian vaaleaksi, buu! oon yrittänyt metsästää hyvää väriä kaupasta koska oon tullut tulokseen että se on vaan niin paljon halvempaa ja tulee ehkä kivampi tulos kun ite vaan värjää! tuli vähän pitkä löperrys mut kerrankos sitä. pointti kai oli et jos teiksil on jotain suosittelemisen arvosta niin arvostaisin, kiittimoi! :———))

  1. heeei joo! Se oli Loreal Casting creme glossin sävy hunajakupari, oisko ollu 734! :-) Tuli oikein luonnollinen lopputulos, testaapa sitä jos uskot että se passais sullekin :-)

 2. oi ku sööttei tarroja, aww:)! Btw ootko ******* töissä,vai näinkö kaksoisolennon:D?

 3. ihania kuvia :–) ja noi tarrat on ihania, mut en löydä tuolta etsystä mitään tarroja :c + toi ei oo suomalainen sivu nii miten maksu hoituuu?

  1. Kiitti! Laita siihen hakuun stickers tai stamps, ne käytti tuota stamp -sanaakin tarrojen yhteydessä… :-D paypalilla onnistuu!

 4. Katsoin kyllä tuosta kuvastasi, että onpas sinulla aivan ihanan väriset hiukset, mutten olisi kyllä tajunnut niitä vast’ikään värjätyiksi, jos et olisi sitä maininnut. Tosi onnistunut värivalinta! :)

  Monesti olen käynyt Etsyssä katselemassa kaikenlaista kivaa, mutten ole vielä ostanut sieltä mitään. Nuo ostamasi tarrat ovat kyllä ihan järjettömän suloisia, varsinkin tuo puoliksi sukeltanut sorsa! ;D

  1. Jee, tuo on siis vain hyvä juttu!:–) Kiitos!

   Minäkin oon käynyt aiemmin ihailemassa kaikenlaista, mutta vasta nyt tutustuin koko hommaan ihan tosissani, kun en löytänyt mistään hyviä tyynynpäällisiä – siitä se homma sitten lähti ja tulikin tehtyä eka tilaus vähän muista jutuista:D

 5. Ah, ihan übersuloisia tarroja. Jotenkin toosiii hyvälle tuulelle tulee jo pelkästä katsomisesta. Itelläki on pakkomielle ostaa aina silloin tällöin tollaista suloista tavaraa :)
  Mun mielestä sun hiukset on ollu aina tosi ihanat, eikä niistä kieltämättä huomaa että ne on värjätty vast ikään. Tosi ihanat ne on joka tapauksessa ;)

  1. Jep, älä muuta sano! Ja mieti kun noita voi liimailla kalenteriin ja kirjeisiin… aiai:-)

   Voi vitsi, kiva juttu!:-) kiitos!

 6. Oioi, tarrat on just kivoja!:-D Just kerran mietittiin kirjakaupassa Even kanssa, että tuskin muut parikymppiset näin innostuis tarratelineen äärellä…:D:D haha

  1. no niin on, en käsitä miten niistä voi olla niin innoissaan – ette even kanssa ole ainoita :-D !!

 7. Rakastan etsy.comia! Siellä saa hurahtamaan tuntikaudet ihaillen erilaisia käsitöitä, ihan vaikka handmade-saippuoita, koruja tai korunosia, askartelutarvikkeita, vaatteita, itsetehtyä kosmetiikkaa ja henkkoht. olen mieltynyt etsy.comin mineraalimeikkitarjontaan. Meikkien tilaus Yhdysvalloista toki kestää parikolme viikkoa, mutta ovat huomattavasti edullisempia kuin Suomessa, mutta laatu on palvellut ainakin minun hipiääni mainiosti. Etsy on jotenkin niin luotettava ja helppo tapa tilata vaikka mitä ihanaa ja vaikka mistä päin maailmaa. Ja tuhottoman inspiroiva tuhansine visuaalisine ärsykkeineen.

  1. No älä muuta sano! Mineraalimeikkejä en muuten ole tuolta tsekannut, oisko sulla mielessä jotain merkkejä, joita suositella? :- ) Ja kyllä, olen niiiiin samaa mieltä!:- D