adios puput&tiput!

lifestyle
12 kommenttia

JEEEE

Lähden ihan kohta sormitanssin intensiivikurssille Miljurin luo Turkuun, vähän jänskää, jeee!!!!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Bongasin teidät! (Ikkunan läpi kylläkin, ei voinut edes moikata..) Tai lähinnä Miljan, nyt tämän lukiessa tajusin keitä ne muut kaksi olivat!:>

 2. Hei !

  Toivon kovasti, että voisit paljastaa ”salaisuutesi”, hihih. :-) Mulla on edessä yo-juhlat tänä keväänä ja kärsin pienoisesta kenkäongelmasta. Tuntuu nimittäin, ettei Tampereen valikoimasta löydy mitään oikeasti tyylikkäitä, laadukkaita, nahkaisia korkoja.

  Sitten selailin yksi päivä sun postauksia ja bongasin sun yo-juhlia edeltävistä postauksista kiiltonahkaiset (tai ainakin sen näköiset) kiilakorot, merkki ilmeisesti Logan, niin pohjassa ainakin näkyi lukevan. Haluaisitko siis paljastaa mistä olet kenkäsi löytänyt ? Mulla olisi hakusessa myöskin mustat mielellään kiiltonahkaiset, mutta normaalilla korolla, mutta tuntuu että kaikki kaupat pursuaa vaan niitä muovisia korkoja, jotka on jalassa huonot, mutta maksaa silti omaisuuden. Korkeita korkoja tuntuu olevan niin vaikea löytää tyylikkäänä mallina.

  Osaisitko siis auttaa ? Mulla on tosi yleinen kengänkoko (38), joten ei onneksi tarvi tuskailla pienten kokojen löytymisen kanssa. Vinkkaisisitko siis mistä kannattaisi lähteä korkoja metsästämään. :-)

  1. Heipsun söpöliini!

   Voi hitsi, mun salaisuus on nyt varsin tylsä – nuo kengät on nimittäin Italiasta! Olen etsinyt monta kertaa, että oisko joku nettikauppa joka myisi sen liikkeen kenkiä, mutta ei, kaikki Loganit jotka googlettamalla löydän, on ihan eri merkkiä ja ihan huruja!!!>:-( että jos et oo Italiaan lähdössä ennen ylppäreitä niin neuvoisin kurkkaan Vagabondit (myös nettikauppa, nopee toimitus!), Biancot ja sit koskipuiston lähellä olevan Kenkärevon – mun sisko löysi sieltä IHANAT mustat peep toe -korkkarit, joissa on nahkarusetti siinä varpaiden päällä. Ne oli nahkaa ja oisko olleet 70e, mutta ihan perusnahkaa, eivät kiiltonahkaa, mutta voisin kuvitella että ne sopis sun tyyliin :-) niissä siis oli ihan normaali korko!

   Vagabondin Madeira-malli (http://vagabond.com/vagabond_product.aspx?ItemNr=3124-240&color=3120&isoCode=FI)
   on tosi peruskorkkari, mutta niistäkään tuskin on kiiltonahkaa, nyt on niin paljon mokkanahkaa vain… Stockan kenkäosasto kantsii myös katsoa, ja jos korkeammat hinnat ei pelota niin ROOM (se katu joka lähtee Andiamon ja mäkkärin välistä sipulikirkolle päin) ja COTTON finlaysonilla.

   Tampereen kenkävalikoima on ihan surkea, joten aina kun lähdet reissuun, kantsii pitää kenkäliikkeitä silmällä ja vaikka ostaa varastoon hyviä peruskorkokenkiä – niitä kun ei oikeasti löydä sillon ku pitäis!!

   Jos nettikaupasta tilaaminen ei ole ongelma, niin kurkkaa nämä:

   http://www.asos.com/Asos/Asos-Polly-Leather-Court-Shoes/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1307385&cid=6461&Rf44=342&sh=0&pge=3&pgesize=20&sort=3&clr=Black

   http://www.asos.com/Aldo/Aldo-Pliny-Patent-Peep-Toe-Platform-Court/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1470905&cid=6461&Rf44=342&sh=0&pge=3&pgesize=20&sort=3&clr=BoneBlack

   http://www.asos.com/Dune/Dune-Tillie-Peep-Toe-Shoe-With-Mid-Heel/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1532549&cid=6461&Rf44=342&sh=0&pge=4&pgesize=20&sort=3&clr=Black

   http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=2340337&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=208542&parent_categoryId=208492&pageSize=200

   http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=2222743&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=208542&parent_categoryId=208492&pageSize=200

   http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=2012695&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=208542&parent_categoryId=208492&pageSize=200

   http://www.asos.com/Dune/Dune-Skater-Peep-Toe-Shoe-With-Low-Platform/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1549762&cid=6461&Rf44=342&sh=0&pge=5&pgesize=20&sort=3&clr=BlackSuede

   http://www.asos.com/Michael-Michael-Kors/Michael-By-Michael-Kors-Chandler-Patent-Court/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1496996&cid=6461&Rf44=342&sh=0&pge=11&pgesize=20&sort=3&clr=Black

   http://www.asos.com/French-Connection/French-Connection-Jonas-Slingback-Peep-Toe-Heeled-Shoes/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1482726&cid=6461&Rf44=342&sh=0&pge=11&pgesize=20&sort=3&clr=Black

   http://www.asos.com/French-Connection/French-Connection-Symphony-Peep-Toe-Platfrom-Court/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1482692&cid=6461&Rf44=342&sh=0&pge=7&pgesize=20&sort=3&clr=Black

   Topshopin sivuilla oli ihania kiilto”nahkaisia”, jotka siis ovat feikkinahkaa ja maksavat siihen nähden tosi paljon, mutta nekin kantsii kurkata jos tulee paniikki. :-/ Itse kyllä suosittelen noissa kalliissakin liikkeissä käymistä, koska hyvät juhlakorkkarit maksavat itsensä kyllä takaisin – voit käyttää niitä monen monta vuotta, mikäli ostat ajattoman perusmallin :-) Nuo munkin ylppärikorkkarit maksoi 120e, ja ne ovatkin mun parhaiten istuvat kengät, joten laatuun kantsii satsata, jos löytää sopivat!

   Toivottavasti tästä oli pikkuisen apua, tiedän miten tylsä kenkätilanne Tampereella on…..