teatterissa

kauneus, lifestyle, muoti
11 kommenttia

laalalaa

ohlaa

Huh, vaikka päivänvaloa alkaakin olla riittävästi asukuvien sisällä ottamista varten, on vaikeaa keksiä sopivia kuvauspaikkoja – eteisessä ei ole lainkaan luonnonvaloa, vaikka siellä olisi parhaat valkoiset seinät. Makuuhuoneessa ei ole sopivasti etäisyyttä kokovartalokuvien ottamista varten nyt kun meillä on yöpyödät ja sängyt siirtyivät keskemmälle huonetta. Keittiössä pystyi napsimaan keskivartalokuvia pokkarikameralla, mutta isoa järkkäriä ei saa aseteltua yhtä kätevästi mikron päälle :- D Olohuone taas asettaa omat haasteensa huonekalujen takia – tuossa yhdessä ainoassa kohdassa saa napattua kokovartalokuvat kunhan ensin asettelee kameran kenkälaatikon päälle pöydälle…. ja kuvassa näkyy silti tuo häiritsevä johto, jota en ole saanut vieläkään kiinnitettyä kulkemaan listan päälle. Noooo, mitäs pienistä, ei anneta sen häiritä niin kauan kuin ulkona ei ole riittävän lämmin asukuvien ottamiseen ilman ulkovaatteita!

Eilisessä asussa kävin Lindan kanssa teatterissa katsomassa yhden miehen stand up -esitystä Tampereen Työväen Teatterilla. Oltiin ainoat alle kolmekymppiset, eikä esitys ihan iskenyt – ensinnäkin, kannattais päivittää nykynuoriso katsoo vaan tv:tä ja bailaa bomfunk mc’s:n ja eminemin tahtiin -henkiset jutut vähän ajankohtaisemmiksi, ei oikein tuntunut miltään tuo meihin nykynuoriin kohdistunut iva, kun se oli niin aikansa elänyttä – olis ehkä ollut kova juttu noin kymmenen vuotta sitten. No, harmaapäinen yleisö kyllä innostui, nauru raikasi myös pikkutuhmien makuuhuonevitsien kohdalla, joten emme tosiaan tainneet olla esityksen kohderyhmää. Nettisivuilla lukikin, että ”suositellaan elämää nähneille”, heh, johan sitä on elämää kakskyt vuotta nähty….. Emme olisikaan muuten menneet, mutta kun lippujen alkuperäiset omistajat (jotka eivät kylläkään ole kovinkaan harmaapäisiä!) sairastuivat, oli liput hyödynnettävä. Itse esitykseen menimme kyllä ennakkoluuloitta, mutta aika nopeasti kävi ilmi, ettei se ollut ihan meitä varten. Edessämme istuneiden herrasmiesten hihityskohtauksista päätellen viagra-vitsit upposivat aika hyvin hieman iäkkäämpiin ihmisiin. No, täytyy käydä katsomassa outojakin esityksiä, jotta osaa arvostaa niitä hyviä esityksiä. :-) Ja elämyshän se on outokin elämys, heh!

Päällä oli H&M:stä kolmisen vuotta sitten ostettu jakku, Monkin pyykkilautapaita, Nudien High Kai -farkut ja Topshopin herrainkengät. Laukku löytyi kirppikseltä jokunen viikko sitten neljän euron hintaan. Huulissa on Oriflamen Lipstainia (joka on ihan lemppari koostumukseltaan!) ja kynsissä Opin oranssia lakkaa. Tykkäsin itse asusta kovin, vaikka mieluiten haluaisinkin yhdistää nuo herrainkengät mekkoihin ja hameisiin. :–)

PS. Päivän asu löytyy myöskin Indiedays Lookbookista!

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. mä kävin viime viikonloppuna katsomassa samaisen näytelmän! mun mielestä se oli älyttömän hauska, vaikka en mäkään ole kuin 21-vuotias vasta :D

    1. Voi ei :–D se ei vaan iskenyt muhun yhtään, ei sitten millään! Jotenkin se oli niin epäajankohtainen, vaikka vitsit olisivat sinänsä voineet olla hyviä jos ne olisivat olleet ajankohtaisempia…

  2. Heippa, oon alkanu lukemaan sun blogia jokin aika sitten :3 Ollaan näemmä kaimat, kaikenlisäksi yhdellä I:llä, ja samasta kaupungista ;) Sulla on hyvä tyyli! :)

  3. miltä sivulta pystyikään gossip girliä katsomaan ? :) kun sulla oli sen sivun nimi blogissas, mut en jaksa ettii:>

    1. Plöö en muista, etsin joka kerta uuden:D watch gossip girl online, sen googletat niin löytyy kyllä.