to be adored

lifestyle, muoti
6 kommenttia

ss01

ss02

ss11

ss09

kuvat: ilovetba

Ihastelin TBA:n kevät/kesä -mallistoa ekan kerran jo tammikuussa, kun näin malliston kuvat Rannan blogissa. Huh, haluan pliseeratun hameen, söpön mekon jossa on sievät kaulukset, oman tylsän, mutta luonnollisen, hiusvärini takaisin ja keskijakauksen.

Haaveilu piristää kummasti, sillä olo ei ole mitenkään mahtavin – viisaudenhammas muistuttaa olemassaolostaan jatkuvalla säryllä, toivottavasti nämä antibiootit alkavat pian auttaa. Onneksi tätä ei tarvitse (ainakaan tämän hampaan osalta) kestää enää kovin kauaa, pääsen tuosta inhottavasta hampaasta eroon kolmen viikon kuluttua, leikkausaika on jo varattu! Eikö niin, että jos hampaaseen sattuu, niin silloin saa syödä aamupalaksi, lounaaksi, välipalaksi ja iltapalaksi jäätelöä ja sorbettia?

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mullakin on samanlainen tukkainspiraatio! Pitkistä tosin varmaan turha haaveilla kun en uskalla mennä edes kampaajalle, siellä varmaan napsaistais puolet mun huonokuntoisesta reuhkasta pois -.-
  Mut joo, jäätelöä nassuun nii hammas paranee :)))

  1. höh, mullakin on kyllä kaameasti taas kuivunut nuo latvat, joten pitäis vähän saksia… :–( mä en jotenkin osaa päättää tän punertavan ja oman värin välillä, blaa!

   JOOO hyvä, taidankin pyöräillä lähikauppaan hakemaan, nams!

 2. Kyllä, kun jotain paikkaa kolotta saa syödä niiiiin paljon jätskiä tai sorbetteja kun masu vetää! Toivottavasti kuuri kuitenkin puree jomotukseen..

  :j

  1. Jee, olen saanut luvankin oikein! No söin kyllä yhden jätskin, mutta mulla taitaa olla viime kesästä semmoinen yliannostus, että enempää ei uppoa päivässä. Ehkä ihan hyvä :- D