mansikat pelastaa (ja jäätelö kans)

lifestyle, ruoka
24 kommenttia

Tänään kaikki tuntui menevän kunnolla pieleen aamusta alkaen, ja jo ennen aamuyhdeksää pelkäsin päivän olevan pilalla.

mansikoit

Aamulla löin kyynerpääni kaapin ovessa olevaan lukkoon, osui tietysti kiukkusuoneen – vieläkin jyskyttää. Heräsin tolkuttoman aikaisin, jotta varmasti saisin valkoisen jopon, mutta mitäs, polkupyörät eivät olleetkaan -15% alennuksessa vaan -5%, joten eihän niitä kukaan tullut kilpaa ostamaan. Ärsytti niin paljon, että en ostanutkaan koko pyörää, vaan suuntasin ruokaosastolle. Punnitsin tomaatit vahingossa paprikoina (kassaneiti huomautti asiasta ja sinne jäivät tomaatit. Miten voi olla näin tohelo, en mä yleensä oo?) ja joku mies kysyi minulta vartin yli kahdeksan prisman maito-osastolla, että saako hän koskettaa minua kun olen niin kaunis?!?!?!?!?!?! En tiennyt itkeäkö vai nauraa, kotiin päästyäni lähinnä itketti – mun ei yksinkertaisesti kannata herätä ennen yhdeksää, muutoin taitaa olla päivä automaattisesti pilalla :- D Ei tämä tämmöinen voi muusta johtua!

strawberries

Torilta ostetut mansikat piristivät kummasti, samaten se, että soiteltuani puolisen tuntia puheluita ympäri Tampereen ja lähikuntien pyöräliikkeitä, ymmärsin, että edullisimmaksi tulee ostaa pyörä Prismasta, vaikka alennusprosentti onkin verrattain pieni. Sportia-Pekasta pyörä olisi lähtenyt reilun euron Prisman ”alehintaa” halvemmalla, mutta siellä ei ollut oikeaa väriä, enkä kelpuuta duudsoni-jopoakaan :- D Noooh, iltapäivällä takaisin Prismaan paremmilla mielin ja kotiin pyöräili joku tyyppi melkoisen muikea ilme naamallaan. Supersuloisen Jennin postauksen luettuani ilmeeni oli vieläkin muikeampi – miten ihanasti Jenni kirjoittaakaan minusta, olen hämmentynyt ja todella otettu! Ei päivä välttämättä olekaan pilalla, vaikka se alkaisi kankeasti. :–)

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. ewwww kerra matkalla hervantaa yöbussilla joku ääliö runkkas mun vieressä. kaiken lisäksi bussi oli 23Y siis Y!!! joka kiertää ihan helvetin kaukaa, näin ollen matka kesti 45 min D:

  1. Yööök! Oon kuullu muiltakin noista bussirunkkareista, thank god omalle kohdalle ei ole osunut. Yöbusseissa istunkin siksi aina keski-ikäisten naisten viereen,jos mahdollista=)))

 2. Me ostettiin mulle jopo viimeks kun oli noi kantaasiakaspäivät ja se -5% alennuskin kyllä oli hyvä! Nimittäin jopolle jäi hintaa joku 350e ja luultavasti vaiikka aikaa kuinka plajon menisi eteenpäin jopot vaan kallisuu, ei ainakaan halpene. Viime vuodestakin jopojen hinnat on nousseet.

  Eli kipin kapin marssit sinne kauppaan ja ostat haluamasi pyörän :)

  1. Nojoo, mutta ei tuo ero mun mielestä suuren suuri ole, kun pari liikettä Tampereella myy jopoa ihan normaalihintaan 349e-365e. Toki hinta tulee varmaan nousemaan, eikä jopo sinänsä menetä arvoaan, mutta ei tuo viisi prosenttia suurelta tunnu. :- D

   Heh, minähän kirjoitin ostaneeni sen jo!

 3. Huh, mikä aamu! Erityisesti tuo maitohyllyn mies kuulostaa ”ihanalta”. Mutta onneksi on mansikoita ja maitohyllyn miestä miellyttävämpiä kehujia. :)

  Niin ja onnea uudesta Joposta! Kun itse tarvitsin uuden pyörän pari vuotta sitten, oli ongelmana löytää sellainen, josta ylettäisivät molempien jalkojen varpaankärjet maahan samanaikaisesti. Tämä oli tietysti kriisin paikka, koska en ollut tajunnut aiemmin, että mulla on niin lyhyet jalat. :D Siinä jäi 48-runkoiset Helkama Ainot ja Crescentin pajukorilla varustetut vintagehenkiset kaunokaiset auttamattomasti pois vaihtoehdoista, ja valkoinen Jopokin, koska siinä taas ei ollut vaihteita. Tarina päättyi kuitenkin onnellisesti kuten sinun Jopo-saagasikin ja _shampanjanvärinen_ Monark palvelee yhä.

  1. No niinpä, yök! Kyllähän sitä iltaisin tai baarissa saattaa kuulla vaikka mitä, mutta että aamulla maitohyllyllä!??!!? En halua kuulla härskeyksiä siihen aikaan päivästä… >:-(

   Jee, kiitos!:–D Ja voin kuule kertoa, että nykyisellä penkkikorkeudella munkaan jalat ei yltä maahan yhtä aikaa:-D Ei ylttänyt edellisessä tyttöjenpyörässäkään, joten siinä ei ole mitään uutta minulle, heheh:- D kaikki mummopyörät on multakin usein pois laskuista kun jalat ei yltä edes polkimille!!!

   Ooh, pyöräsi kuulostaa ihanalta! :-)

 4. Hahah, voi ei. meidän äiti punnitsi jouluna perunat avocadoina! katsoin vaan kotona että miten perunat voi maksaa noin paljon? maksettiin joku 5e liikaa siis :D Sitten vaan soitto kauppaan että hups, saadaanko ylimääräiset rahat takaisin. onneksi täällä tuppukylässä kaikki tuntee toisensa ja saatiin sitten ne rahat takaisin. Kyllä tommoiset tumpuloinnit harmittaa mut pitää vaan osata nauraa itselleen :) ja sen jälkeen kaikki jutut tuntuu niin paljon paremmilta, esim. uusi pyörä. siitä jotenkin nauttii enemmän kun on ensin joutunut hikoilemaan kun kaikki menee pieleen. Karua mutta totta! Onnea uudelle pyörälle, toivottavasti se palvelee pitkään ja kauniisti! ja pitkäkyntiset pitäkää näppinne erossa!

  1. Voi hitsi, tuli varmaan hieman kalliimpia joo:–D mun tomaatitkin ois olleet kalliimpia paprikoina,äääääääh miten voi olla niin hömelö joskus :-D

   Ja oikeassa olet, tulee perhosia mahanpohjaan kun mietinkin uutta pyörääni, AH<3! :–D kiitos, toivon samaa!!

 5. Hahahahah voi ei mua naurattaa toi maitohyllyällötys :—-DDD creep!

  Ja Jenni on muuten iha oikeessa, sussa ja nuoressa Katessa on paljon samaa, hassua! :-D

  1. NO NIIIN!?!? Yöööök!!! >:-(

   Huh, toi on hassua! :-D Ehkä joissain piirteissä on jotain samaa, mutta en silti osaa itse ajatella noin. Valtavana kehuna tuon kuitenkin otan:-)

 6. miks sun blogi on nykyään näin tylsä =( päivität toosi harvoin ja sillonki jostain nokkosista tai mansikoista…ikävää =(

  1. niiiin, joka toinen päivä postaus on aika harvakseltaan tosiaan, jos tykkää siitä, että postauksia tulee kolmesti päivässä =( niin…

 7. hahaha, toi kuulostaa mun normaalilta aamulta, mutta mä oon varmaan jo tottunut niin ei tunnu missään….

  ja onnee ipu uudesta pyörästä!!! voidaan jopoilla yhdessä sitten kun mun pyörä ei oo enää ihan näin paskana!

  1. Haha, voi reppanaa!!! sie oot kouliintunu:- D
   JEEE kiitti!!! oon onnellinen koska mun vanha pyörä ei ollu yhtään cool ni ny sit mua ei tarvi hävetä tms xD

 8. tiiän ton ku tuntuu vaan et miten jokainen asia päivässä voi mennä pieleen… onneks sulla kuitenkin oli joku piristävä osio ällöistä miehestä (miksi aina ne?!?) huolimatta :)

 9. Voi itku, minkä päivän olet joutunut kestämään! Mutta onneksi(?) usein on niin, että kaikki ikävä tapahtuu samaan aikaan, huomenna menee jo varmasti huomattavasti paremmin :) Onnittelut uuden pyörän johdosta!

  -Tanja