Uutta peilikaapissa

kauneus
21 kommenttia

Kirjoittelinkin aiemmin, että yksi asuistani tuli valituksi Indiedaysin Lookbookin kuukauden asuksi ja palkinnoksi sain lahjakortin Sokoksen Kauneuden verkkokauppaan. Klikkailin tilauksen menemään viime viikon tiistaina ja heti perjantaina paketti oli noudettavissa lähipostista. Paketin sisältö näytti tältä:

sokostilaus

♥ Aussien tehohoito (edellinen loppui juuri pari viikkoa sitten, tilasin saman, koska olen todennut tuon huippuhyväksi kaksihaaraisten liimaajaksi!)
♥ Cutrinin Choosizm-geeli tuli kaupanpäällisiksi, sen lahjoitan äidille, sillä minä en osaa käyttää hiusgeeliä!
♥ Four Reasons-merkin muotoilusuihke Shaper lähti testiin siksi, että olen vastikään mennyt ihastumaan saman merkin tyvikohottajaan. Nii-in, minä, joka en useinkaan käytä edes hiuslakkaa! Ja jos olen ihastunut tyvikohotussuihkeeseen, niin tähän olen sitten vähintäänkin pihkassa (kamalin ilmaus ikinä!!!!). Mun nutturat eivät olleet ennen tätä muhkeita nähneetkään – täydellinen tuote silloin kun pitäisi saada jo pikkuisen likaisista hiuksista kuohkea ja pysyvä nuttura. Tätä tulen ostamaan varmasti jatkossakin!
♥  We Care Iconin vartalonkuorintaa en ole vielä ennättänyt testaamaan, mutta tuoksu on trooppisen hedelmäinen.
♥ Lumenen Natural Bronze lupaa päivettää ihoa kevyesti kosteutuksen ohella. Tilasin tuotteen uteliaana testiin siksi, että en ole aiemmin käyttänyt Lumenen itseruskettavia tuotteita ja tämä sopii vartalon lisäksi myös kasvoille. Nyt kun olen ollut niin innoissani siitä pienestä värierosta käsissäni, päätin, että testaan tätä aluksi vain jalkoihin, jotta nään käsistä ja mahasta, miten rusketus oikeasti tarttuu tänä vuonna.
♥ Garnierin täsmävoide näpyille. En ole ihan sisäistänyt onko tämä kosteusvoide vaiko todellakin täsmähoito yksittäisille näpyille, sillä selostukset paketissa ja purkissa ovat hieman hämmentävät – purkissa lukee täsmähoito ja paketissa neuvotaan levittämään koko kasvoille silmänympärysihoa välttäen… Nooo, täsmähoidoksi minä tämän ajattelin.
♥ Lumenen kulmavaha saa vielä hetken odotella edellisen loppumista. Kerrankin mulla on varalla jokin tärkeä meikkituote! Luomivärejä löytyy  loppuelämäkseni, mutta nuo arkimeikkiin tarvittavat tuotteet tuppaavat loppumaan aina silloin, kun mistään ei saa uutta tilalle.
♥ Lancômen Hypnôse Precious Cells valikoitui seuraavaksi ripsivärikseni pienen googlailun jälkeen. Onneksi netti on pullollaan blogeja ja tuotearvosteluita kuvineen päivineen, hehs :-D Lancômen ripsivärejä mulla on ollut aina silloin tällöin aiemminkin, joten en ihan sokkona tätä valinnut kuitenkaan.
♥ Viimeisenä Biothermin matkakokoisten ihonhoitotuotteiden paketti, nämäkin tiedän entuudestaan toimiviksi! Tulevat tarpeeseen kesällä, kun reissuihin ei viitsi pakata normaalikokoisia purkkeja mukaan.

 

Sitä Lancômen ripsiväriäkin ehdin testata. Perinteiset ennen ja jälkeen kuvat, olkaapa hyvä:

ilman

Vaaleat ja melko näkymättömät nuo minun räpsyttimeni ilman maskaraa…

jälkeen

…mutta ripsivärillä varustettuna ihan kivat! Tämän ripsivärin pitäisi olla tuuheuttava ja hoitava – noooh, kumpaankaan väitteeseen en oikein osaa sanoa juuta enkä jaata, mutta hyvin toimii! Sen kyllä huomaan, että tämä myöskin erottelee, eikä tee ripsistä paakkuisia, kuten useimmat tuuheuttavat – siihen kai se ”tuuheus” usein perustuukin.

lancome

”Perinteinen” harja tuntui aluksi vähän hassulta, sillä olen viime aikoina ostanut aina semmoisia ripsivärejä, joissa on kumiharja.

 

Semmoinen tilaus! Onko teillä samoja tuotteita käytössänne? :- )

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mä oon tykänny hirveesti noista 4R-tuotteista :-) Mulla on on ollut useammat shampoot&hoitsikat käytössä ja voisinpas kokeilla myös tota muotoilusuihketta! Hinta-laatusuhde on tosi hyvin kohdallaan.

  1. AHAA, hei onks nää just niitä minkä hiuspuuteria tms sä oot aina käyttäny?!:-D Näihin on siis tullut joku uudistus puteleihin, kun nykysin nää on huomattavasti söpömpiä!;-D Ensi kerralla kun tarviin kuivashampoota, niin voisin kyllä kokeilla näiden versiota, sen verran nämä kaksi tuotetta nyt vakuuttaneet!

 2. mieletön ero mascarattomissa ja mascaraisissa ripsissä! : D vaikuttaa erittäin hyvältä ripsarilta.

  1. No eikö ookin!:-D Tosin tarkennus ainakin on ekassa kuvassa häivyttänyt toisen silmän ripset veks, mutta kuitenkin.

 3. Tuossa Biotherm-pakkauksessa ei tainnut olla dödöä, mutta Biothermin roll-onit on ainoita dödöjä (tai antiperspirantteja ne kait on) tässä maailmassa, jotka mulla pitää. Siis oikeasti. Kaikki apteekinkin dödöt testanneena. Ainoa kiusa niissä on, että iho kutiaa iltaisin hurjasti, ennen kuin käy suihkussa pesemässä kainalot. Eli vaikka mainostavat hellävaraisuutta, niin omalle iholle ainakin ovat kai jonkinlaista myrkkyä. :D

  1. Joo ei, tuo on ihan tuommoinen minipaketti. Hyvä tietää!:-D Olen tosin yrittänyt vältellä antiperspirantteja ja käyttää dödöjä, koska uskon niiden olevan terveellisempiä – toistaiseksi ainakin niiden tehokin on riittänyt :-) Hyvä silti tietää!

 4. Eilinen vessahäirikkö täällä hei :) Kelpaisi kyllä tännekin kasa uusia meikkijuttuja, varsinkin kun fiksuna ihmisenä onnistuin kadottamaan meikkipussini pari viikkoa sitten. Uuden lumenen vahan kävin kyllä hankkimassa samantie, ilman ei pärjää.

  1. Heipähei! Oli kiva jutella, vaikka olinkin aika nuutunut:-D

   Joo, tuo vaha on kyllä super, etenkin nyt kesällä kun haluaa että meikki on mahdollisimman luonnollinen :-) Voi kurjuus, minne sinä meikkisi kadotit!?:-(

   1. No uskon, että sen urakan jälkeen pieni väsymys!

    Meikit pääsi häviämään, kun tässä vähän aika sitten olin muutaman päivän työreissulla ja suoraan sitten sieltä yksiin tupareihin, lopputuloksena yöllä johonkin puistoon unohtunut matkalaukku. Onneksi sentään käsilaukku pysyi mukana koko ajan, ettei tärkeimmät tavarat hävinnyt. Parastahan on, että aamulla menin sitä sitten ettimään, niin paikalta löyty vaatteet ympäriinsä leviteltynä. Ilmeisesti ne ei vorolle kelvannut, toisin kun meikit, kengät ja silmälasit. Ärsyttää tällänen hajamielisyys…

    1. Voi eikä!!! No onneksi sentään ei kaikki mennyt, jos tuosta jotain hyvää pitää keksiä :—/ Plööh! Mulle kävi tänään niin, että jätin jumppakassin pyörän sarveen kun kävin h&mssä:D SIIS MITÄÄÄ, en IKINÄ oo noin hajamielinen, tosi pelottavaa!:-o onneks kukaan ei vieny niitä…

 5. tuo garnierin voide on mun mielestä ihan vaan kosteusvoide mut rasvoittuvalle iholle nii luulisin et se toimii just täsmähoitona vaikka ei rasvanen iho oliskaan !:—)
  itellä oli käytössä joskus pari vuotta sitten kun äiti voitti jostain ton koko tuotepaketin. tehosta en oikeen mitään osaa sanoa, kauhulla vaan kattelin yks päivä vuos sitten otettuja kuvia missä mun iho näyttää yksinkertaisesti ihan kauhealta ! no onneks nytten on parantunut paljon:–)

  1. Aa, kiva tietää!:-D Ehkä voin siis käyttää tuota just noille näpyille vain, koska mulla on ollut tuon sarjan kasvovesi joskus monta vuotta sitten ja se oli superkuivattava.
   Huh, onneksi on parantunut! Iho-ongelmien kanssa tuskailu on kamalan turhauttavaa:-(

 6. noi Biothermin Aquasourcet tuntuu kyl tosi hyviltä, ei tule semmoinen rasvainen olo missään vaiheessa päivää! jee ihana Ida! <3

 7. Mä voitin joskus jostain kilpailusta hiusgeeliä pari purkkia, mutta en oo oppinut käyttämään niitä. Samassa paketissa tuli myös ”hiuspurkkaa” (mikähän sen oikee nimitys nyt onkaan). Sitä kokeilin välillä ja toimi mun mielestä ihan kivasti, mutta jotenkin en oo varma osasinko sitäkään käyttää oikein. Heitin sen joskus viime vuonna pois, kun se oli kai mennyt pilalle. Noi geelit on yhä kaapissa.

  1. Aaa:-) Geelejä ja muita en osaa käyttää, koska ajattelen aina, että ne sopii vain lyhyille hiuksille?! Olen kyllä väärässä, koska äidillä on pitkät hiukset, ja silti se keksii geelille käyttöä :-D Noh, ainakin hiustenlaatu on ihan eri.:- )