Kanelikahvia Indiskasta

lifestyle, ruoka
19 kommenttia

cinnamon coffee by indiska

 

Pari päivää sitten olin Lindan kanssa kaupungilla hakemassa hänelle eräät varauksessa olleet kengät Indiskasta. Kassan vieressä huomasin söpössä paketissa olevaa kanelikahvia, ja kun myyjä vielä vakuutti sen olevan tummapaahtoista, olin myyty. Kanelikahvi on hyvää, vaikkakin eka kulaus tuntuu aina hivenen hassulta, kun olen niin pitkään juonut samaa kahvia ilman mitään lisämausteita. Suosittelen testaamaan, piristää kummasti tämmöinen vaihtelu! Eikä ollut hinnallakaan pilattu, tarjouksessa 3e / 200g. Ostin viime jouluna äidille jotain Indiskan juomasekoitusta (teenä sitä myytiin, mutta siinä kun ei tainnut olla teenlehtiä niin maustesekoitushan silloin on oikeastaan kyseessä:D) ja sekin oli oikein makoisaa, pitänee tutustua paremmin Indiskan kahvi- ja teevalikoimaan. Onko teillä jotain suosituksia, vai onko kyseisen puljun kahvi- ja teehyllyt jääneet huomaamatta? :-)

Lisää luettavaa

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Itsekin ostin kaksi pussia teetä muinoin Indiskasta, mutta kun on tottunut voimakkaasti maustettuihin marketti tee-laatuihin, niin kovin laihoja olivat. En sitten tiedä, onko vika keittäjässä, tuoksuivat kyllä nimittäin huumaavan ihanalle!

  1. Ai, höh!:-O ei se äidin mausteseos-”tee” ollut laisinkaan laihaa, päinvastoin se oli hyvin maukasta niihin teepusseihin tottuneena :- D

 2. toihan on siis kardemummakahvia? :)
  laitan itse usein kotonakin kardemummaa suodatinpussiin, tavallisen suodatinkahvin joukkoon, nami :D

 3. Harvemmin kommentoin mihinkään blogiin, koska olen vaan niin laiska ja saatan muutenkin vain selata kuvat, mutta täytyy sanoa, että tää blogi on sellain missä kyllä aina lukee myös tekstin. Ihanaa vaihtelua kun joskus muutakin kuin meikeistä ja vaatteista avautumista! GO GIRL!

  1. Hei ihana sinä, kiitos kommentista!:-) On aina superpiristävää saada kommentteja, mutta tää nyt oli vähintäänkin ihana!:’-D

 4. Kanelikahvia voi itsekin valmistaa, kun laittaa suodatinpussiin ennen keittämistä kuten Anni kirjoitti kardemummakahvistaan. Ja kyllä cinnamon on kaneli ;) myös vanilja sopii hyvin, ja muut mausteet. Meillä täällä Ranskassa noita teelehdettömiä ”maustejuomia” sanotaan tisane nimellä (englanniksi kai herbal tea).

  1. Varmasti voikin, ei vain ollut tullut mieleen!:-D
   Aa, ne taitavatki olla ihan yleinen juttu :- )

 5. Luin tossa sun yhdessä postauksessa että haluaisit Jopon, ja mahdollisesti ostaisit sen jopa käytettynä, mietin tässä just että ootko viel ostanu jo sitä jopoo, ja minkä hintainen se saa olla? :)

  1. Moimoi! Oon jälkikäteen kirjoitellut, että jopo on löytynyt :-) myin silloin edellisen pyörän ja uuden pyörän hommaamisella oli kiire, kun sillä lähes päivittäin ajelen. Ostin sen sitten uutena, kun käytettyjen hinnat kipus liian lähelle uuden hintaa!:-) Sisko tosin etsii Jopoa, mutta sillä on tarkka värikriteeri: vaaleansininen:D

 6. Indiskan pähkinäkahvi on ihan hurjan hyvää! Sitä kannattaa ostaa jos siihen törmäät :) Ja Indiskan Lime/cinnamon rooibos on ihanaa, meillä ei nykyään juodakaan mitään muuta! Ja se on hurjan hyvää kylmänäkin, ihanan raikasta. Nam <3

  1. Ai että, pitää käydä kurkkaas onko sitä meidän Indiskassa!:-) Ja tuo teekin kuulostaa IHANALTA! Ah!

 7. Mä suosittelisin ehdottomasti indiskan chai-teetä.
  Ohje kuuluu näin: pilkot tuoretta inkivääriä sellasen parin sentin palan, sitten kiehautat soijamaitoa puoli kupillista kattilassa. Heitä sekaan teen puruja ja ne inkiväärit. Sitten lisäät vielä puoli kupillista vettä joukkoon, ja sokeria niin paljon ku vain kehtaat. Lopuksi siivilöiden kupposeen ja nauttimaan. (Jos on yhtään allerginen soijamaidolle niin mulla ainakin auttaa se että sen kiehauttaa.)

  Toi on mun ikilempparia! Mulle tuli nyt sellanen olo että haluisin tarjota sulle kupillisen teetä jos asuisit täällä päin =) hih

  1. Voi nami miten herkulta toi kuulostaakaan, suurkiitos ohjeesta! Sun tarttee kutsuu mut kylään niin voit tehdä mulle tota herkkuteetä, nami!:D

 8. hei !!! mäkim tykkän indiskasta paljon ja käyn aika usein siellä shoppailemassa… viime viikolla osin sieltä yhden virheän mekon kesäksi ja kolme toppia :D mutta mietin tästä retro tyylisen mekosta heillä on juuri nyt myynissä..houkuttelee mua haha tietysti heidän kotin sisustus juttuja ovat kauniits ja meillä oon kotona :D